Horoscop Urania. Zodia care a tras lozul cel mare, are o săptămână de vis. Mecanism astral dur pentru celelalte

În fiecare sfârşit de săptămână, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.
Alina Costache
11 nov. 2023, 12:25
Horoscop Urania. Zodia care a tras lozul cel mare, are o săptămână de vis. Mecanism astral dur pentru celelalte

Horoscop Urania Berbec

În ziua de 11 noiembrie, Berbecii vor face efortul să păstreze relațiile parteneriale într-un cadru armonios, evitând tensiunile, disputele sau reproșurile. Între 11 noiembrie, după ora 20:39′, și zorii zilei de 14 noiembrie, cele două case ale banilor și bunurilor materiale vor evolua sub semnul Lunii Noi în Scorpion, din 13 noiembrie, într-un context interesant: dacă Luna Plină în Taur, din 29 octombrie, se asocia cu opoziția dintre Jupiter, la 11° Taur, cu Marte și Mercur, la 11° Scorpion, această Lună Nouă va opera pe baza opozițiilor făcute de Uranus, la 21° Taur, cu Soarele și Luna, la aproape 21° Scorpion, și Marte (la 22°).

Influența lui Jupiter de atunci va fi înlocuită acum cu forța lui Uranus, conturându-se un mecanism astral dur, rigid și apăsător, iar premisele lansate în trecut vor fi reluate pe axa acelorași case, dar mai greu de gestionat prin stresul, pericolul sau tensiunea creată între nativi și persoanele sau instituțiile implicate într-o temă financiară sau patrimonială.

Zodiac chinezesc 2024. Anca Dimancea anunţă semnele care dau lovitura pe toate planurile

Între 14 noiembrie, după ora 4:28′, și dimineața zilei de 16 noiembrie, nevoie de informare și de documentare; cei tineri vor simți nevoia unui profesor sau al unui formator profesional care să le ofere o îndrumare superioară în planul evoluției lor; mulți dintre aceștia vor încerca să găsească o astfel de rezolvare dincolo de granițele țării în speranța că, acolo, vor găsi un plus de competență și de deschidere pentru cariera lor. Între 16 noiembrie, după ora 9:42′, și 17 noiembrie,mecanismele instituționale sau publice îi vor pune la încercare pe nativii mai tineri care nu s-au „rodat” încă.

Cei maturi vor identifica situația, evident, fără prea mare entuziasm și o vor gestiona cu prudența și atenția necesare. Între 17 și 21 (22) noiembrie, Marte, în conjuncție strânsă cu Soarele, va intensifica forța cu care se vor manifesta provocările din zona intereselor materiale.

 

Horoscop Urania Taur  
Pe noiembrie, evoluție contradictorie a celor două sectoare responsabile de sănătatea trupească și sufletească: pe de o parte, echilibru și refacere rapidă după momente de stres sau oboseală, pe de altă parte, enervări, neliniște, idei obsesive care îi vor urmări pe Tauri mai ales în cazul celor care caută sensul unei acțiuni, modalitatea de a pune în practică o soluție sau aflarea adevărului.

Între 11 noiembrie, după ora 20:39′, și zorii zilei de 14 noiembrie, relațiile parteneriale și viața personală vor evolua sub semnul Lunii Noi în Scorpion, din 13 noiembrie, într-un context interesant: dacă Luna Plină în Taur, din 29 octombrie, se asocia cu opoziția dintre Jupiter, la 11° Taur, cu Marte și Mercur, la 11° Scorpion, această Lună Nouă va opera pe baza opozițiilor făcute de Uranus, la 21° Taur, cu Soarele și Luna, la aproape 21° Scorpion, și Marte (la 22°).

Horoscop 2024 cu Cristina Demetrescu: „Nu suntem în gaură, este o energie bună din punct de vedere financiar, material şi al bunăstării”

Influența lui Jupiter de atunci va fi înlocuită acum cu forța lui Uranus, conturându-se un mecanism astral dur, rigid și apăsător, iar premisele lansate în trecut vor fi mai greu de gestionat prin stresul, pericolul sau tensiunea creată între nativi și partenerii lor de orice fel (inclusiv relațiile conjugale sau cele contractuale ori procesuale).

E nevoie de o abordare matură și deloc grăbită a premiselor înșelătoare care se pot baza pe ambiguitate sau falsitate. Între 14 noiembrie, după ora 4:28′, și dimineața zilei de 16 noiembrie, informații necesare venite spre un nativ sau descoperite de acesta în legătură cu o temă materială.

Între 16 noiembrie, după ora 9:42′, și 17 noiembrie, respingere a unor idei care circulă în mediul profesional și care nu le inspiră încredere nativilor. Între 17 și 21 (22) noiembrie, pe fondul conjuncției dintre Marte și Soare, posibile constrângeri sau relații delicate în cazul unor reclamații, anchete, complicități vinovate cărora nativul nu le cunoaște adevărata motivație.

Horoscop Urania Gemeni – 11 – 17 noiembrie 2023
Pe 11 noiembrie, relațiile personale de prietenie, de simpatie, de dragoste sau de atașament ale nativilor față de copiii lor vor evolua inegal: în sectorul sentimentelor se pot „repara” niște supărări (deziluzii, incertitudini), dar în sectorul relațiilor de prietenie, ostilitățile vor continua să alimenteze atitudini refractare oricărei concesii, iertări sau bune înțelegeri.

Între 11 noiembrie, după ora 20:39′, și zorii zilei de 14 noiembrie, cele două case ale sănătății, dar și ale relațiilor de muncă vor evolua sub semnul Lunii Noi în Scorpion, din 13 noiembrie, într-un context interesant: dacă Luna Plină în Taur, din 29 octombrie, se asocia cu opoziția dintre Jupiter, la 11° Taur, cu Marte și Mercur, la 11° Scorpion, această Lună Nouă va opera pe baza opozițiilor făcute de Uranus, la 21° Taur, cu Soarele și Luna, la aproape 21° Scorpion, și Marte (la 22°).

Influența lui Jupiter de atunci va fi înlocuită acum cu forța lui Uranus, conturându-se un mecanism astral dur, rigid și apăsător, iar premisele lansate în trecut vor fi reluate, dar vor fi mai greu de gestionat prin stresul, pericolul sau tensiunea creată la locul de muncă între nativi și colegi sau superiorii lor.

Gemenii vor fi stresați de tot ceea ce aud, află sau de evenimente la care asistă și, pe această direcție, nativii vor trebui să fie deosebit de precauți între 17 și 21 (22) noiembrie, când conjuncția între Marte și Soare ar putea genera situații dintre cele mai riscante care vor trebui înțelese corect, înainte să se treacă la acțiune.

Între 14 noiembrie, după ora 4:28′, și dimineața zilei de 16 noiembrie, dialoguri plăcute, joviale, poate chiar sincere și (relativ) constructive pe teme parteneriale. Între 16 noiembrie, după ora 9:42′, și 17 noiembrie, abordarea lipsită de suplețe a unei probleme financiare (ambiție, dorință de revanșă, nevoia de a demonstra ceva) îi poate face pe Gemeni să complice situația.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ei sunt românii care pot primii 40.000 de euro de la stat. Fondurile sunt nerambursabile, trebuie sa respecți o singură condiție simplă
Capital.ro
Statul află TOTUL despre tine. Apare al doilea CNP. Cine e obligat legal să îl dețină
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Remarca șocantă a lui Donald Trump despre strănepotul său cu dizabilități dezvăluită în noua carte a nepotului său
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!