Horoscop Urania. Zodiile pentru care planetele se aliniază în grad perfect înainte de Mercur retrograd

Horoscop Urania săptămânal. Luna Nouă în Săgetător, principalul eveniment astrologic al săptămânii, se formează pe 13 decembrie. Este momentul perfect pentru a ținti către lucrurile pe care ni le dorim și pentru a le obține. Avem curajul de a păși în necunoscut și de a îmbrățișa experiențe noi
Alina Costache
08 dec. 2023, 12:39
Horoscop Urania. Zodiile pentru care planetele se aliniază în grad perfect înainte de Mercur retrograd

Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec

Între 9 decembrie și 11 decembrie la prânz, axa celor două case ale banilor și bunurilor materiale va sta sub semnul opoziției planetelor Venus și Jupiter, care vor avea reverberații, întreaga săptămână, asupra evenimentelor, percepțiilor nativilor și deciziilor acestora cu privire la felul în care vor încerca să soluționeze o serie de aspecte care nu „merg” așa cum și-ar dori ei.

Înțelept ar fi ca Berbecii să-și revizuiască propriile abordări pentru a identifica zonele șubrede din strategia lor (neînțelegerea corectă a situației, subiectivism, ignorarea legislației, ambiții în contul cărora formulează cereri și pretenții disproporționale sau nerealiste).

Între 11 decembrie, după ora 13:11′, și 13 decembrie, sectorul învățăturii la un nivel superior, al perfecționării profesionale ori al planurilor de viață ce presupun sau impun decizii importante se va afla sub influența Lunii Noi în Săgetător, din 13 decembrie, care îi va avantaja pe cei tineri sau pe cei aflați la vârsta primei maturități care nu vor ezita să se implice în demersuri curajoase, marcate uneori de aventurism.

Între 13 decembrie, după ora 17:32′, și seara zilei de 15 decembrie, unii Berbeci ar putea adopta o atitudine prudentă și rezervată în fața evenimentelor care conțin doze însemnate de neregulă socială, de abuz profesional sau care nasc bănuiala unor manipulări în jocul cărora nativii nu doresc să intre pentru că vor dori să-și protejeze autoritatea și respectabilitatea.

Pe 14 decembrie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 3 ianuarie 2024, când își va relua traseul de la 22° Săgetător, le va da Berbecilor posibilitatea să repare ori să refacă o legătură prin comunicare, demersuri, acțiune, finalizare a unui proiect pe care l-au abandonat în luna noiembrie, legate de profesie și de carieră. Din 15 decembrie, după ora 19:56′, surprize de la sau în legătură cu prietenii.

Horoscop bani decembrie 2023. Mihai Voropchievici ştie zodiile care au parte de belşug în conturi. Este „luna sacilor de bani”

Între 9 decembrie și 11 decembrie la prânz, unele relații parteneriale se pot altera, mai ales dacă nativii vor descoperi unele nesincerități sau deformări ale adevărului în tema de interes comun care-i leagă; nu sunt excluse dovezile unor manevre incorecte între soți.

Nu este o perioadă bună pentru ca nativii să se bazeze pe promisiunile de cooperare sau de înțelegere care ar putea fi formulate, pentru că ele vor evolua pe un teren șubred, subminat de neîncredere sau de intenții ascunse.

Între 11 decembrie, după ora 13:11′, și 13 decembrie după-amiaza, problemele financiare sau patrimoniale vor fi controlate de Luna Nouă în Săgetător, din 13 decembrie, care va accentua nevoia de a se face ordine în acte, premise, strategii, dar și de a apela numai la metodele corecte și la cadrele legale ori la instituțiile abilitate.

Între 13 decembrie, după ora 17:32′, și seara zilei de 15 decembrie, mecanisme de gândire și de consolidare a unor dorințe, speranțe sau planuri profesionale de viitor care vor sta sub semnul revizuirii și al cunoașterii profunde, generate mai ales de planeta Mercur, care, pe 14 decembrie, va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 3 ianuarie 2024, când își va relua traseul de la 22° Săgetător, le va da Taurilor posibilitatea să repare ori să refacă legăturile interumane necesare prin comunicare, demersuri, în vederea finalizării unui proiect pe care l-au abandonat în luna noiembrie, din cauza unor blocaje instituționale sau profesionale ori a lipsei resurselor materiale.

 

Din 15 decembrie, după ora 19:56′, accente astrale care îi vor obliga pe nativi să facă față unor presiuni sociale, unor complicații profesionale sau unor conflicte cu rivalii și competitorii care-i pot pune în situații artificiale, în speranța că Vărsătorii vor greși și astfel le va scădea cota de încredere sau de admirație în rândul colaboratorilor ori al publicului larg.

Horoscop WEEKEND 8-10 decembrie 2023. Posibile tensiuni si stres la final de saptamana

Horoscop săptămânal Gemeni – 9 – 15 decembrie 2023

Între 9 decembrie și 11 decembrie la prânz, cele două case ale sănătății se vor afla sub influența opoziției celor doi Benefici (Jupiter și Venus), ceea ce poate genera șubrezirea stării organice (oboseală, motivație redusă, tendința de a evita activitățile solicitante, concentrare dificilă în activitatea profesională).

Influențe receptate, cu mai multă sau mai puțină intensitate, privitoare la statutul lor sau al instituției unde Gemenii sunt angajați. Între 11 decembrie, după ora 13:11′, și 13 decembrie după-amiaza, relațiile parteneriale vor fi influențate de faza Lunii Noi în Săgetător, din 13 decembrie, care va amplifica rolul factorilor externi ce vor veni de la instituții sau de la oamenii angajați să aplice legea și care le vor trimite înștiințări sau vor emite decizii cărora nativii și partenerii lor fi obligați să li se supună; în mod normal, va fi vorba de aprobări, decizii, autorizații sau, dimpotrivă, de avertismente, sancțiuni sau chiar de acțiuni în instanță.

Contextul trebuie înțeles corect și nu trebuie contracarat cu soluții aparent „salvatoare” care le-ar oferi alternative „în marginea legii”, artificii și speculații.

Între 13 decembrie, după ora 17:32′, și seara zilei de 15 decembrie, răstimp important pentru beneficiile materiale scontate de către nativi. Pe 14 decembrie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 3 ianuarie 2024, când își va relua traseul de la 22° Săgetător, le va da Gemenilor posibilitatea să repare ori să refacă un proiect abandonat în luna noiembrie din cauza blocajelor instituționale ori a lipsei resurselor materiale prin reevaluarea actelor întocmite, revizuirea măsurilor și a deciziilor luate până atunci și corectarea erorilor.

Din 15 decembrie, după ora 19:56′, curiozitate intelectuală, dorința de a afla lucruri noi prin intermediul studiului sau al activităților de formare și progres profesional sau uman.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Grevă anunțată pe aeroporturile din Paris în ziua ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!