HOROSCOP URANIA: Ce v-au rezervat astrele în funcţie de zodie

HOROSCOP URANIA. Mai jos poţi vedea ce îţi prezic astrele, în materie de sănătate, bani și dragoste, în horoscopul săptămânii 8-14 August 2015. 
Romania TV
09 aug. 2015, 16:01
HOROSCOP URANIA: Ce v-au rezervat astrele în funcţie de zodie

HOROSCOP URANIA. Saptamana viitoare, Berbecii, mai ales barbatii, vor fi mai agresivi in plan sentimental, in timp ce femeile vor fi mai ambitioase, potrivit horoscop-urania.com.

Luna Noua din 14 august poate marca un reper in zona sentimentala sau creativa punandu-i in situatia de a aborda cu succes noi domnii de viata si activitate in care placerea, senzatiile placute sau notiunea de fericire, in sine, joaca un rol, important.

O data intrat in semnul muncii, organizarii si harniciei, Jupiter ii va transforma pe multi dintre acesti nativi in niste persoane dedicate unor sarcini de serviciu sau unor activitati lucrative. Vor fi neobositi, energici,implicati, responsabili, controland cu mana forte toate domeniile in care se implica.

Saptamana le mai aduce dorinta de a chibzui banii (8 august), nevoia de a face fata dialogurilor si schimburilor de opinii si impresii, asimiland repede toate sugestiile care li se fac (9 si 10 august), dedicare familiei din care provin sau asumarea unor chestiunilor casnice si domestice (11 si 12 august).

Atentie la pagubele si pacalelile pe care unii le pot suporta ca o consecinta a faptului ca s-au apropiat sufleteste sau trupeste de persoane lipsite de moralitate (8-11 august).

Pe 11 august Jupiter paraseste zodia Leului si, implicit, aceasta casa, si se muta in Fecioara, de unde va tempera o serie de porniri aventuriste, indemnandu-i sa se ocupe indeosebi de copii (daca ii au) sau de aducerea pe lume a unui urmas, ca o forma de stabilitate si responsabilitate in viata pe care acum se simt in stare sa si-o asume.

Intre 8 si 11 august intre rude si familia pe care si-au facut-o prin casatorie se pot naste situatii neplacute sau pot izbucni nemultumiri mocnite, nerostite de nici unda dintre parti pana acum.

Saptamana le aduce un interes sporit pentru propria lor persoana, mai ales sub forma ingrijirii corporale (8 august), demersuri motivate de nevoia de face rost de bani (9 si 10 august), tendinta spre discretie, tacere sau camuflare in fata cunoscutilor (11 si 12 august), preocupari domestice (13 si 14 august), griji parintesti sporite dupa 11 august, calcule afective si analize luciditate ale unei relatii sentimentale, mai ales pe directia algebrei sentimentale de tipul: „cat ma costa, ce castig eu”.

HOROSCOP URANIA. Din 11 august, Jupiter ii face pe unii, dupa caz, „baieti sau fete de casa”. Preocuparile pentru modul de a locui (confort, investitii sau castiguri), grija pentru parinti etc. vor fi tot mai prezente in campul lor de viata dar, in ansamblu, dinamica astrala a acestui tranzit nou al lui Jupiter, este una legata de normalitate, avantaj, beneficiu, ordine.

Ziua de 8 august ii indeamna pe nativi sa se odihneasca, sa gaseasca o clipa de tihna pentru ei, continuata cu un interes sporit pentru afirmare si dezvoltare personala (9 si 10 august), pentru a pastra sau recupera niste bani (11 si 12 august). Intre 13 si 14 august pot face mici excursii, calatorii scurte, prospectiuni sau pot primi informatii utile si corecte de la persoane cu autoritate intr-un domeniu.

Intre 8 si 11 august se pot naste dispute la locul de munca nascute din vanitate sau ca o consecinta a descoperiri unor manevre menite sa-i lezeze profesional, social sau financiar. Gemenii se vor „inflama”, se vor revolta, vor face gesturi spectaculoase, in dorinta de a se disculpa sau invers, de a-i demasca pe vinovati.

HOROSCOP URANIA. Din 11 august pana la inceputul lunii septembrie a.c., Racii pot sa acopere golurile din pregatirea lor pentru a face fata onorabil la examene si verificari. Saptamana le mai aduce acestora posibilitatea de a intalni o persoana care sa-i simpatizeze, sa-i ajute sau sa le dea incredere (8 august).

Pe 9 si 10 august le vin informatiile pe cai diferite, din mai multe parti, care privesc aspecte de viata diferite, cu toate sunt utile intr-un proces de lamurire interioara. Pe 11 si 12 august, Racii vor fi mai sensibili, mai emotivi, mai lesne de suparat dar si mai usor de impresionat, de cucerit sau de convins.

Pe 13 si 14 august se poate produce (sau doar anunta) o schimbare in statutul lor financiar, legata in principal de locul unde muncesc. Intreaga saptamana pot face drumuri scurte cu un scop practic, mai ales administrativ.
Atentie, exista o ipostaza astrala, activa intre 8 si 11 august, cand atat barbati cat si femei pot sa piarda bani din cauza unei relatii sentimentale cu o persoana de proasta calitate, speculanta si manipulatoare.

Citeşte mai mult pe horoscop-urania.com.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Tunelul în care niciun om nu va mai putea intra. 100.000 de ani este interzis accesul acolo. Unde se află și cum arată, de fapt
Capital.ro
Interzis pentru cei care au telefoane mobile. Te arestează imediat. Se dă lege
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Înlocuitorul natural pentru Ozempic. Descoperirea ce aduce fericire pentru mulți
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Bikini Auriu al lui Carrie Fisher din „Star Wars” Vândut pentru 175.000 de Dolari la Licitaţie
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!