HOROSCOP URANIA: Mercur schimbă semnul, se anunţă TURBULENŢE pentru multe zodii

Horoscop Urania. În perioada 25 iunie – 1 iulie 2016 a.c. nu se vor produce evenimente astrologice majore, ci doar unele minore. Astfel, Mercur își va schimba semnul zodiacal, intrând în semnul Racului în ziua de 30 iunie, iar Marte va reveni la mersul direct în ziua de 1 iulie, continuându-și drumul prin Scorpion, doar că, cele șapte grade până la epuizarea zodiei, le va petrece într-un mers foarte încet, el părăsind acest semn abia în seara zilei de 2 august 2016.  
Alina Costache
24 iun. 2016, 09:06
HOROSCOP URANIA: Mercur schimbă semnul, se anunţă TURBULENŢE pentru multe zodii

Berbec

Între 25 și 27 iunie (până la ora 11), nativii vor avea tendința să se relaxeze, să doarmă, să mediteze sau să evadeze din cotidian prin cultivarea unor activități care să-i izoleze sau să-i rupă de forfota zilei și responsabilitățile obișnuite. Între 27 iunie (după-amiaza) și 29 iunie (până la ora 13), starea generală organică și psihică se va schimba, ea fiind determinată de implicarea Berbecilor în activități solicitante. Va fi o perioadă încărcată, marcată de numeroase de enervare. Între 29 iunie după-amiaza și 1 iulie (până la ora 15), nativii se vor confrunta cu preocupările bănești care nu sunt o noutate, pentru că, în cea mai mare parte a lor, acestea au ca punct central de interes și de activitate rezolvarea disfuncțiilor pe care tranzitele din casa a VIII-a le-au produs sau le mai produc încă. Unii vor conștientiza gradul de risc al unor soluții la care au recurs cu ceva vreme în urmă și a căror scadență a sosit, spre neplăcerea sau chiar îngrijorarea lor.

Alții vor fi preocupați de aspectul legal, juridic al problemei. Berbecii vor lua în calcul riscurile pe care aceste situații încurcate le pot afecta bugetul sau patrimoniul familiei pentru a căror rezolvare iau în calcul eventuala vânzare a unui bun funciar, imobiliar sau din gospodărie. În după-amiaza zilei de 1 iulie și în zilele următoare, discuțiilor vor fi intense, numeroase ca și deplasările scurte, uneori intempestive, relațiile cu instituțiile sau reprezentanții lor oficiali. Pentru unele persoane, din 1 iulie după-amiaza, este posibil să se contureze o disensiune între ei și unele persoane aflate dincolo de granițele țării. Nota generală va fi dată de disfuncțiile generate de aspectele proaste care activează casa I a personalității, a IV-a a familiei și bunurilor sau a X-a, a carierei. Se va putea observa o anume inhibiție sau o neputință în a acționa energic și eficient. Riscul este ca, exasperați de lentoarea cu care merg lucrurile sau enervați de lipsa lor de eficiență, să forțeze nota. Unul dintre responsabilii acestei stări de spirit (dar nu singurul!) va fi Mercur care, din 30 iunie, va intra în casa a IV-a, în Rac.

Taur

Între 25 și 27 iunie (până la ora 11), dorința de a se vedea cu prietenii, de a stabili relații armonice, de a atenua asperitățile. În plan afectiv, în conștiința unora, se poate produce o ruptură între ceea ce cred, ceea ce constată și ceea ce doresc de la o persoană dragă lor. De aici, un fel insistent de a relua vechile obsesii sau frustrări și de a le cântări. Risc de a se complica inutil în analize care nu duc la nimic bun. De acea, nu avantajele viitoare sau nemulțumirile trecute trebuie să-i preocupe ci valoarea și trăinicia sentimentelor. Între 27 iunie și 29 iunie (până la ora 13), unii Tauri pot „lua foc”. Multe îi vor supăra, făcându-i să se inflameze, de-a valma, pentru fleacuri sau motive importante. Între 29 iunie după-amiaza și 1 iulie (până la ora 15), nativii vor face efortul de a înțelege mai bine natura reală a unor ipostaze de viață sau direcția pe care să o abordeze. Interesul personal, avantajul material, stabilitatea viitoare vor fi elementele care vor domina gândurile și acțiunile lor.

După 1 iulie, s-ar putea revela detalii semnificative iar capacitatea lor de a se descurca în negocieri și parteneriate să fie stăvilită de reaprinderea unor tensiuni, rivalități sau conflicte care vor dura până spre 2 august a.c., după care, una dintre direcții se va stinge în timp ce alte direcții (sau consecințele lor), se pot prelungi până spre 15 februarie 2017. Pe 30 iunie, Mercur va intra în casa a III-a a comunicării și a învățării și va spori gradul de dificultate ori de câte ori se va pune problema prezentării în public sau în fața unei comisii. Pe această direcție, ziua de 30 iunie este una când ghinionul se instalează mai lesne, mai ales că tranzitul favorizează tracul, sporește emoțiile, împinge spre teamă, accentuează nesiguranța, timiditate, inhibiție. Singurul avantaj al perioadei este capacitatea bună de memorizare și de reproducere. Atenție la drumuri, mai ales la cele legate de „Apă” sub orice formă (transport cu ambarcațiuni, de exemplu, sporturi nautice). În după-amiaza zilei de 1 iulie, toate premizele bănește se lovesc de clauze juridice și legale.

Gemeni

Între 25 și 27 iunie (până la ora 11), unii pot fi gratulați de soartă. Pot fi lăudați, premiați, admirați. Alteori, îşi vor face planuri pentru a cuceri simpatia celor cu care lucrează sau al publicului, dacă sunt actori, artişti, interpreţi, creatori. Nu sunt, totuși, excluse disputele pe tema unei asocieri, în legătură cu unele condiții dintr-un contract pe care le resping sau pe care vor să le renegocieze. Aspectele care angajează aceste domenii le mai pot pune unora probleme de legalitate, moralitate sau legitimitate ori lovituri primite, prin recul, de la unii membri de familie, ceea ce le poate influența carierea sau notorietatea. Între restul zilei de 27 iunie și 29 iunie (până la ora 13), dinamica relațiilor cu prietenii și colegii de grup, intenție sau structură organizată este intensă. Nativii nu doar că vor fi activi dar vor deveni combativi, încercând să-și susțină un punct de vedere. De la caz la caz, banii sau un câștig, un venit sigur, un avantaj material pot fi condiția rămânerea lor în aceste grupuri unite prin scopuri, idealuri sau interese comune. Între 29 iunie după-amiaza și 1 iulie (până la ora 15), încercare de echilibrare a organismului, de recuperare a forțelor. Gemenii se vor menaja.

Casa sănătății va fi solicitată întreaga săptămână. Riscul de care vorbeam și în dățile trecute rămâne valabil și pentru următoarele șapte zile: infecții în sfera O.R.L., genitale dar sporește riscul intoxicațiilor alimentare sau medicamentoase. De aceea, este bine să se verifice termenul de valabilitate al medicamentelor, să nu se depășească doza, să nu se facă asociații riscante (cocteil de medicamente, medicamente + alcool etc.). Un regim alimentar sau o dietă bazată pe lichide ar fi binevenite. Pe 30 iunie Mercur va intra în casa banilor obținuți din muncă proprie; deocamdată, seamănă îngrijorare sau nemulțumire. Nu optați pentru schimbarea locului de muncă până la începutul lunii august a.c. În după-amiaza zilei de 1 iulie, nativii vor începe să-și recapete forma fizică și mentală, dovedindu-se optimiști, veseli, plini de energie.

Leu

Între 25 și 27 iunie (până la ora 11), probleme bănești care s-ar putea ivi au ca substrat banii, bunurile materiale sau exploatarea lor. Aceste preocupări sunt alimentate de factori legali, juridici mai mult decât de putința sau ambiția nativilor din Leu. La mijloc se pot afla, de multe ori, chiar copiii astfel că, relațiile părinți/copii se pot „încinge” pe fondul unor dorințe exagerate sau nejustificate ale copiilor ori pe fondul incapacității părinților de a le satisface dorința. Între 27 iunie (după-amiaza) și 29 iunie (până la ora 13), unii nativi vor face planuri legate de un proiect ce privește eventual străinătatea, o plecare. Dar, cel mai adesea, pare a fi vorba de o schimbare radicală în existența lor motivată de dorința de a rupe cu trecutul, de a arde etapele ori de a face un salt existențial, cu orice risc, cu orice preț, cu orice efort. Dacă lucrurile la actualul loc de muncă merg prost sau nu merg așa cum și-ar dori ei, atunci nemulțumirea, lipsa de orizont și satisfacție va fi motorul acestei revolte existențială. Între 29 iunie (după-amiaza) și 1 iulie (până la ora 15), Leii vor da dovadă de calm, de stăpânire sine, de putere de a controla o situație publică sau ipostazele puterii și autorității.

Din 30 iunie, în casa a XII-a se va instala, în tranzit, Mercur, care alături de Soare și Venus, va accentua unele sensibilități organice legate mai ales de fiziologia stomacului, a intestinului subțire, de pancreas sau, în general, de fiziologia organelor localizate în abdomen; particular, pot fi afectate temporar, femeile care alăptează. Alimentația trebuie supravegheată, riscurile și abuzurile cenzurate. În după-amiaza zilei de 1 iulie, preocupările pentru starea de sănătate sunt mai intense. Tranzitele acestei zile pot fi un factor astral care, combinat cu condițiile meteo, să permită apariția unor afecțiuni trecătoare ale pielii (alergii), erupții, iritații, arsuri, dermatite, etc. Nota generală pentru mulți nativi mai indică intensificarea nemulțumirilor mai vechi, nemărturisite sau a preocupărilor ce privesc viitorul lor, pe fondul unor lipsuri băbești.

Rac

Între 25 și 27 iunie (până la ora 11), sunt primul semn de Apă avantajat de prezența multor planete risipite în cele trei zodii de Apă. De aici și un remarcabil lanț de aspect favorabile lor care va spori din 30 iunie când, în semul lor natal, va intra și planeta Mercur. Teoretic tranzitul lui mercur prin zodia Racului aduce un potențial benefic special, dar, pe ei, în mod special, îi va avantaja la capitolul sensibilitate și emotivitate. Dacă vor reuși să facă față acestui val de sentimente și senzații pe care le vor trăi la intensitate maximă, săptămâna va fi una profitabilă pentru ei, pentru că se simți bine, în elementul lor atât de bine susținut de Soarele care le tranzitează zodia alături de Micul Benefic. Între 27 iunie (după-amiaza) și 29 iunie (până la ora 13), unii vor fi obligați de împrejurări să revină cu picioarele pe pământ și să ia decizi rapide. Relațiile parteneriale sau litigiile le pot pune probleme unora tocmai pentru că aceste dialoguri s-ar putea să șchiopăteze. S-ar putea să nu fie ei de vină ci partenerii lor care fac obstrucție sau construiesc capcane și lansează șicane: tactici inutile care prelungesc inutil un conflict. Între 29 iunie după-amiaza și 1 iulie (până la ora 15), relațiile cu prietenii se pot stabiliza prin dialog sau activități comune în timpul cărora își pot demonstra valoarea sau utilitatea în respectiva alianță.

Dar, în plan afectiv situația poate scăpa sub control, tocmai pentru excesul de element astral „Apă” controlat de tranzitele prin Scorpion îi pot împinge la crize de gelozie, de egoism. Nu spuneți cuvinte pe care le veți regreta când veți reveni la „normal”, nu rupeți legăturile afective cu cineva doar pe impresii. Singurătatea se va trăi greu în acest răstimp; de aceea, nativii nu trebuie să se lase nici copleșiți, nici influențați de ea. Din după-amiaza zilei de 1 iulie, se anunță o perioadă marcată de informații primite pe căi discrete, de revelare a unor secrete sau de discuții cu rolul de a tatona o posibilă schimbare a locului de muncă.

Fecioara

Între 25 și 27 iunie (până la ora 11), premizele mai vechi care alimentau dispute și conflicte cu partenerul de viață, de afaceri sau în care nativii sunt implicați prin relații contractuale va spori. Povestea nu e nouă. Reluarea ei însă, poate aduce nuanțe și circumstanțe noi, în evoluția unui conflict. Pentru unii, litigiile și procesele pot aduce complicații patrimoniale ce angajează familia sau bunurile comune. Între restul zilei de 27 iunie și 29 iunie (până la ora 13), unele persoane pot avea surprize legate de bani, servicii și beneficii pe care fie le așteptau și pentru care se pregătiseră fie, dimpotrivă, pe care nu le-au luat în calcul, nu le-au intuit și care le bulversează întreaga existență. Șocuri și surprize, răsturnări de situații: neprevăzutul lucrează din plin. Între 29 iunie (după-amiaza) și 1 iulie (până la ora 15), Fecioarele vor simți nevoia să se stabilizeze într-o direcție de viață, într-o atitudine și vor putea avea, în acest sens, spor, șansă sau chiar norocul de a face o sinteză corectă și lucidă a problemelor cu care se confruntă, le vor putea ierarhiza și, mai ales, le vor găsi o rezolvare rezonabilă, corectă și morală. Pe 30 iunie, Mercur va intra în casa prietenilor și, alături de celelalte două planete în tranzit prin Rac, va contribui la manifestarea unei atitudini protectoare, a nativilor față de prietenii lor.

În plan sentimental, Fecioarele vor fi rezervate sau inhibate de felul în care evoluează o relație afectivă. Aceasta li se pare prea riscantă, prea provocatoare sau prea destabilizantă, dacă ar fi să-i urmeze cursul sugerat. De aceea, vor avea tendința să se replieze, să dea un pas înapoi, să ezite să se angajeze cu vorba sau cu fapta. Toate aceste trăiri și reacții sunt percepute clar de către Fecioare începând cu după-amiaza zilei de 1 iulie, când, deși nu vor dori asta, ar putea provoca, prin distanța pe care o pun între ei și persoanele dragi lor, să împingă relația cu acestea spre o criză sau spre o încercare importantă. Nota generală a săptămânii rămâne una complicată, puternică, care îi va solicita din plin, pe fiecare după vârstă și loc în societate.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Doi români ajunși la all-inclusive în Turcia au avut parte de o experiență neașteptată. „Nu mi-am imaginat că vom primi așa ceva”. Cât au plătit pentru patru zile
Capital.ro
Devine obligatoriu în țară. Ordin semnat și parafat azi, 29 iulie: O nouă etapă pentru drepturile românilor
Playtech.ro
De ce este ziua de 29 iulie foarte importantă pentru români. Are legătură directă cu „Deșteaptă-te, române!”
DailyBusiness
Se dau bani GRATIS pentru români! Cardurile vor fi încărcate în august
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Vremea se schimbă brusc. Vești de ultimă oră de la ANM
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care sunt simptomele infectării cu virusul West Nile. La ce trebuie să fim atenți și când trebuie să mergem la medic
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Coliziune fatală între tren și camion Kamaz în Rusia: doi morți și până la 100 de răniți
MediaFlux
ROMÂNII primesc 1.281 de LEI de la STAT. DREPT GARANTAT pentru PENSIONARI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!