HOROSCOP URANIA: Combinaţia astrală din luna lui Cuptor aduce multe cumpene. Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP URANIA: În perioada cuprinsă între 16 şi 22 iulie, se vor produce două evenimente astrologice: Luna Plină în Capricorn, în ziua de 20 iulie, la ora 01:57' (ora de vară a României), prin opoziţia Lunii la 27° 40' Capricorn cu Soarele la 27°40' Rac. Al doilea eveniment al săptămânii viitoare îl reprezintă intrarea Soarelui în zodia Leului, în ziua de 22 iulie.
Alina Costache
15 iul. 2016, 12:23
HOROSCOP URANIA: Combinaţia astrală din luna lui Cuptor aduce multe cumpene. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec

Între 16 și 17 iulie Berbecii vor manifesta interes pentru străinătate, meleaguri îndepărtate, locuri necunoscute. Toate îi cheamă, îi farmecă, îi ademenesc și par a le oferi speranța unui mai bine personal sau profesional. De aceea, mai ales pentru cei tineri, dorința de a cerceta posibile locuri de muncă și viață, departe de casă, este puternică.

Unii pleacă doar în prospectare, ca să vadă cum se adaptează, alții în vacanță, Cel mai mulți sunt fascinați de aceste experiențe cei care activează în domenii artistice pentru că, din punct de vedere astral, în zilele următoare, vor spori premizele unei valorificări personale. În cazuri speciale va funcționa elementul surpriză, neprevăzutul care schimbă brusc existența liniștită de până mai ieri.

Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′), se pun probleme de imagine sau autoritate pe fondul unor evenimente care funcționează pe principiul „punct și de la capăt” care închid ceva (relații, posturi, premize) sau permit altora noi răsară, pe fondul fazei de Lună Plină în casa a X-a.

Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, relațiile cu prietenii și cunoscuții pot fi pline de surprize. Un aer de noutate și inedit le poate complică existența. În a doua parte a zilei de 22 iulie, Berbecii se vor lăsa cuprinși de visuri, de proiecte, de aleanul gândurilor care le vor permite să anticipeze, să se detașeze de contingent și să se gândească „cum ar fi dacă…”, cu atât mai mult cu cât, din acea zi, după ora prânzului, Soarele își va începe stagiul în Leu, zodie de Foc cu care Berbecii stabilesc relații armonice și care le animă gândurile.

Din după-amiaza acelei zile, nativii vor fi mereu în formă, vor fi veseli, întreprinzători și pătimași, dorind să se bucure de latura „picantă” sau aducătoare de adrenalină a unor activități (sport, jocuri, competiții etc.).

Taur

Între 16 și 17 iulie unele persoane se vor gândi cum să procedeze ca să facă bani din bunurile lor sau ale familiei lor. Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′) se conturează elementele unor corespondențe între idealuri, planurile înalte și o activitate de creație, dacă aceasta este la îndemâna nativului prin talent personal, pregătire sau exercitarea unei meserii în domeniul artistic.

Astfel, unele idei mai vechi se pot netezi evoluând spre o idee clară, iar Taurii pot face pași spre materializarea lor. Dar soluțiile pentru care vor opta nu sunt dintre cele care se cheamă „cale bătută”. Dimpotrivă, ele vor impune un sacrificiu (material, moral sau de convingere) precum și adoptarea unor teorii, stiluri și idei noi. Dacă nu vor renunța la vechi, la trecut, la banalitatea lucrurilor obișnuite, Taurii nu vor progresa.

La începutul zilei de 20 iulie se va produce faza de Lună Plină în Capricorn vizând chiar aceste domenii. Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, se vor pune probleme legate de funcție și carieră care vor purta amprenta cuadraturilor și opozițiilor dinspre Leu (locuit din 22 de trei planete – Soare, Venus, Mercur) și dinspre Scorpion unde evoluează Marte și Luna Neagră, care, cu toatele, vor spori vigoarea unor antipatii și rivalități.

Nativii s-ar putea înfuria sau, după caz, se vor amărî în funcție de replicile pe care le vor primi la inițiativele sau proiectele lansate. În a doua parte a zilei de 22 iulie se vor contura tendințe spre împăcare sau spre alt tip de abordare a relațiilor personale: mai calde, mai sincere, mai senine, mai tandre.

Dar sectorul casei a X-a este locuit de trei posturi astrale aflate în mișcare aparent retrogradă care nu vor permite valorificarea acestor intenții frumoase. În plan sentimental, posibile dezamăgiri sau concluzii care îi vor pune pe gânduri.

Gemeni

Între16 și 17 iulie relațiile parteneriale vor trece prin adevărate încercări. Unele nu vor evolua la nivelul așteptărilor sau al situației de moment; alteori, vor apare tot felul de pricini contractuale, juridice sau legale care îi vor împiedica pe nativi să acționeze așa cum doresc sau așa cum ar trebui, de unde și nevoia de a „improviza”.

Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′) efortul nativilor se va îndrepta spre rezolvarea unei situații materiale pentru care, pe moment, nu vor avea banii necesari sau suficiente resurse. La începutul zilei de 29 iulie se va produce Luna Plină în Capricorn legată de această casa a avantajelor sau câștigurilor materiale dar care, prin actual predispoziție astrală, nu aduce un profit ci, dimpotrivă, generează îngrijorare sau strâmtorare. În unele cazuri, această situație trenează de anul trecut, de aceea, nativii se vor vedea nevoiți să-i pună punct, fie și cu sacrificii.

Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12 se conturează o serie de mici evenimente care „plutesc în aer”: discuții, informații, vești, avertismente, sfaturi, idei care gravitează, cu toatele, în jurul unui proiect personal ce ar trebui să aducă o schimbare în planul profesiei sau al felului în care se pot pune de acord cu aspirațiile lor. În a doua parte a zilei de 22 iulie încep să se petreacă niște evenimente care le fac plăcere.

Vor fi simpatizați, lăudați, vor primi premii sau distincții, li se pot face propuneri onorante. Cea mai intensă activitate se va înregistra pe segmentul casei a III-a, a drumurilor scurte dar mai ales al examenelor unde, acești nativi pot obține un succes remarcabil pe fondul unei prestații de excepție. Cei maturi se pot impune în discuțiile curente cu autoritate sau pot crea culoare favorabile lor, în vederea finalizării unor negocieri.

Rac

Între 16 și 17 iulie combinația astrală poate încurca drumurile care se amână, se anulează, se efectuează cu dificultate, poate pune piedici în realizarea treburilor de serviciu curente sau poate genera disfuncții organice pasagere legate de circulația arterială, de circulația membrelor inferioare sau de fiziologia picioarelor în ansamblu (osatură, musculatură, sistem nervos, limfatic).

Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′) trăirile nativilor vor fi condiționate de evoluția unor conflicte personale sau a felului în care se vor desfășura acțiunile unor persoane și instituții împotriva sau în detrimentul lor.

La începutul zilei de 20 iulie se va produce faza de Lună Plină în Capricorn, respectiv în casa a VII-a a acestor nativi, ceea ce poate precipita evoluția unor situații, împingând spre finalizarea lor (mai ales a celor care au început aproximativ în aceiași perioadă a anului 2015), după cum, la fel de bine, trebuie ținut cont că, ceea ce se va declanșa acum, poate dura până la anul, pe vremea aceasta.

Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12 se identifică mai multe ipostaze posibile: o chestiune de orgoliu sau de mândrie care justifică o decizie sau un comportament, o surpriză plăcută prin finalul fericit al unui demers de lungă durată ce se explică prin dârzenia și hotărârea cu care au luptat acești nativi ori prin soluția originală pe care o vor găsi unuia dintre contextele de viață ce le acaparează atenția și le mobilizează resursele materiale cu atât mai mult cu cât, din 22 iulie, după ora 12, Soarele va intra în casa banilor câștigați prin efort propriu, care se va alătura demersului astral al cuplului Venus/Mercur, care îi va împinge spre noroc, intuiție, capacitate de a exploata la maximum o împrejurare fericită.

În a doua parte a zilei de 22 iulie, Luna în Pești va risipi fantezie, sensibilitate, capacitate de visare și calm interior.

Leu

Între 16 și 17 iulie tendințele generale sunt contradictorii: dorința lor de moment este să se distreze, să se rupă de preocupările plictisitoare dar obligațiile multiple îi împiedică astfel că nativii vor face efortul de a-și găsi timp pentru plăcerile spre care tânjesc, mai ales în ipostaza de hobby.

O altă piedică în calea fericii lor ar putea fi situația neclară bănească: așteaptă niște bani de undeva dar aceștia întârzie să apară, așa că nici ei nu știu încotro să o ia nefiind (unii, desigur!), în largul lor din punct de vedere financiar.

Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′), munca va deveni și mai importantă decât în perioada anterioară. O pot face cu destulă neplăcere mai ales dacă, la locul de muncă se confruntă cu limitări, controale, obstrucții și schimbări care merg pe principiul „din rău în mai rău”.

La capitolul sănătate, totuși, este de acordat o atenție specială, mai ales că, la începutul zilei de 20 iulie, se va produce faza de Lună Plină care va avea darul de a solicita organismul. Nota generală a stării lor interioare va fi oboseala, plictisul, mobilizarea greoaie, starea de iritare permanentă, lipsa poftei de mâncare, neliniștea care revine, deranjant, deseori în peisajul lor interior.

Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, pentru unii, pare să înceapă o perioadă de provocări, discuții, întâlniri, premize noi de lucru sau de viață. Surprizele pot fi repetate.

Pe 22 iulie, la ora 12:32 (ora de vară a României) Soarele va intra în zodia lor natală, ba mai mult, va fi vorba de un Soare puternic, în domiciliu, care va începe să lucreze în favoarea lor, dându-le mai mult elan, mai multă încredere, mai multă determinare și, dacă va fi cazul, mai multă combativitate.

Din a doua parte a zilei de 22, iulie Venus și Mercur vor atrage norocul de partea Leilor oferindu-le mici bucurii materiale.

Fecioara

Între 16 și 17 iulie se readuc în discuție probleme, se reiterează argumente, și, în general, se reacționează la fel ori de câte ori se ridică chestiuni de familie (fie ele, și banale!) dar în jurul cărora roiesc fraze care ridică chestiuni de conduită, de morală, de educație, de omenie, de solidaritate etc. Nu se va rezolva nimic în acest răstimp; se va vehicula doar același tipar de dialog și replici plictisitoare.

Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′), unii nativi pot trăi un răstimp oarecum dezagreabil prin tensiuni interioare produse de întâlnirile cu foștii sau actualii prieteni, cu care relațiile s-au tulburat. Uneori, Fecioare se vor abține, mulțumindu-se să observe și să cântărească; alteori, însă, nativii vor fi obligați să se pronunțe în chip explicit, ceea ce va duce la acutizarea disensiunilor.

Cel mai prost moment, pe această direcție, o reprezintă perioada de o zi înainte și după faza de Lună Plină care se va produce pe 20 iulie, la ora 01:57. Și relațiile afective vor avea de suferit în acest răstimp, multă lume ajungând să se certe din nimic cu persoana dragă lor.

Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, nu sunt excluse surprizele legate de locul de muncă, de felul în care urmează să se desfășoare o activitate retribuită. În principal vor auzi că este vorba de intervenția cuiva autoritar care dă o nouă direcție respectivei activități. Atenție cu privire la regimul de viață al celor care au sensibilități sau boli deja instalate ale aparatului cardio – vascular.

Din a doua parte a zilei de 22 iulie, Soarele va influența, pentru o lună de acum încolo casa a XII-a a bolilor lungi și cronice, fiziologia cordului, a ochilor, a coloanei vertebrale, a sistemului vascular și a circulației periferice. Pe 22/23 iulie, tentativă discretă de împăcare sau aplanare a conflictelor. Drumurile se asociază, în continuare, întreaga săptămână cu risc de incidente sau accidente.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!