Horoscop week-end Crăciun. Zodiile protejate de naşterea Domnului! Ce urmează pentru zodii la final de an 2023

Crăciunul cade într-o zi de luni în acest an și poate vei dori să iei în considerare întregul week-end premergător acestuia, inclusiv cum va fi călătoria, dacă planurile tale vor decurge fără probleme și modul în care vei interacționa cu prietenii, familia, sau partener.
Filip Stan
23 dec. 2023, 08:30
Horoscop week-end Crăciun. Zodiile protejate de naşterea Domnului! Ce urmează pentru zodii la final de an 2023
Horoscop week-end Crăciun. Zodiile protejate de naşterea Domnului! Ce urmează pentru zodii la final de an 2023

Horoscop week-end Crăciun. Săptămânile premergătoare marii sărbători se simt întotdeauna ca un glob de zăpadă învolburat de planificări și așteptări. Nu numai că trebuie să creezi itinerarii de călătorie sau să te pregătești pentru oaspeți, dar trebuie și să te întrebi cum va decurge vacanța. Va fi distractiv? Sau nu? Sau undeva la mijloc?

Citeşte şi: Zodiile care au un Crăciun 2023 de vis. Ce se întâmplă cu acești nativi e magic

Potrivit astrologului Stina Garbis, multe se întâmplă pe cer pe 23, 24 și 25 decembrie – și, din fericire, majoritatea sunt bune.

Ce se întâmplă pe cer?

Pe 23 decembrie, Mercur retrograd se întoarce în zodia Săgetător și va elibera o doză de energie frenetică. Totuși, va fi foarte vesel, deoarece Mercur vrea să iasă puțin din împodobitul Capricorn, ca să ne putem bucura de magia Crăciunului.

Deoarece Săgetătorul este și semnul călătoriei, ar putea exista câteva întârzieri. Pentru a adăuga la această energie însuflețită, luna se va muta în zodia Gemeni în Ajunul Crăciunului. Așa că vor exista o mulțime de comunicări, apeluri telefonice și mesaje text de la oameni care îți doresc bine.

Apoi, în ziua de Crăciun, Venus în Scorpion se va alinia favorabil cu Neptun în Pești. Asta înseamnă că te vei simți foarte confortabil când vorbești cu familia ta și vei ajunge din urmă cu prietenii – și s-ar putea chiar să dezvălui un secret sau două când deschizi cadourile în dimineața de Crăciun. Deruleaza înainte pentru ceea ce îți rezervă zodia în weekendul de vacanță.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbec, pregătește-te să te lupți puțin în timp ce călătorești în weekendul de Crăciun. Este posibil să întâmpini dificultăți pentru a ajunge acolo unde trebuie, așa că acorda-ti mult timp pentru întârzieri și sughițuri enervante.

Odată ce ajungi la destinație, atunci vei răsufla ușurat și vei elibera. Berbecul va ocupa centrul atenției la adunările de Crăciun și ar putea chiar să fie nevoit să-și ceară scuze pentru că este prea agitat.

Ca bonus, Berbecul ar putea primi un cadou special în ziua de Crăciun de la cineva cu care au o chimie fantastică. Ar putea fi cadoul perfect de la un partener, cel mai drăguț cadou de la prietenul tău sau răspunsul pe care l-ai așteptat de la o situație.

Citeşte şi: Cei doi nativi din zodiac care se îmbogățesc în 2024. Norocul le surâde la orice pas, chiar din luna ianuarie

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul are toate vibrațiile bune care duc în weekend, deoarece luna începe în Taur. Ar trebui să se aștepte la o comunicare excelentă cu oamenii care îi iubesc. Pregătește-te pentru discuții frumoase la cină, în loc de argumentele stresante de vacanță cu care te-ai obișnuit. De asemenea, s-ar putea să te simți suficient de sprijinit pentru a scoate ceva de pe piept, ceea ce va veni ca o ușurare uriașă.

Pe măsură ce weekendul trece, ai putea detecta un indiciu de tensiune în rândul anumitor grupuri de prieteni și s-ar putea chiar să primești un cadou discutabil, cum ar fi poate ceva care a fost menit să fie amuzant, dar ai luat-o greșit. Pe de altă parte, un prieten care nu s-a simțit atât de aproape te-ar putea surprinde ținându-ti mâna, iar asta va compensa complet.

Acest lucru merge, de asemenea, în ambele sensuri. Totul va fi despre prietenie în acest sezon cu Taurul, așa că, dacă există cineva la care te gândești, trimite-i un mesaj pentru a-i spune că îți pasă. Vor fi atât de fericiți să audă de la tine asta.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemeni, vei fi în modul gazdă complet în acest weekend – și iti va plăcea fiecare minut al acestuia. Ei vor continua conversațiile și vor continua evenimentele. Gândește-te la ei ca la directorul de croazieră pentru această vacanță.

Va fi atât de natural să servesti gustări și să primești oameni în casa ta, mai ales dacă o faci pentru prima dată. Doar asigura-te că îți amintesti să încetinești, să savurezi momentul și să apreciezi ceea ce ai creat.

Gemenii vor fi fericiți în ziua de Crăciun, când se vor putea descălța în sfârșit și se vor relaxa cu timp pentru ei. Fă-ți acest timp pentru a viziona filmul tău preferat de Crăciun, pentru a mânca o cutie de prăjituri și pentru a te bucura de strălucirea muncii tale grele.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Acest weekend de Crăciun ar putea fi puțin provocator, Rac. Potrivit lui Garbis, s-ar putea să te simți puțin copleșit în timp ce te pregătește pentru toate petrecerile de sărbători la care trebuie să participi, cum ar fi petrecerea la apartamentul prietenului tău sau acea petrecere de birou potențial incomodă.

Mai este și problema de a afla unde ai vrea să sărbătorești în ziua de Crăciun. Anul acesta poate să nu fie neapărat un Crăciun acasă, așa că îmbrățișează ideea de a-l petrece la un prieten sau partener.

Există multă energie de prietenie în casa a 11-a când luna este în Taur pe 23, așa că Racul ar putea chiar să ajute un alt prieten să-și pregătească marele Crăciun. Va fi o ajustare pe măsură ce te deplasezi și iti dai seama unde trebuie să te afli, dar tot vei avea un timp bun.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...