Horoscop WEEKEND 10-12 aprilie 2020. Se mai lumineaza atmosfera noastra sub Luna in Sagetator?

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 10-12 aprilie 2020, un weekend ce aduce noi energii prin noul tranzit ce incepe sambata al lui Mercur in Berbec dar si prin optimismul pe care ni-l aduce Luna in Sagetator.
Filip Stan
10 apr. 2020, 07:33
Horoscop WEEKEND 10-12 aprilie 2020. Se mai lumineaza atmosfera noastra sub Luna in Sagetator?

Cand Luna este in Sagetator, starea de spirit este ridicata si joviala, prietenoasa si ideala pentru a socializa, a calatori macar cu gandul si virtual dar si a studia in mod activ. Energia inspira vitalitate fizica fapt ce ne ajuta sa combatem inertia.

Daca apare orice fel de problema cat timp Luna e in Sagetator, atmosfera ajuta sa poti vedea imaginea de ansamblu si sa realizezi de ce se intampla ceea ce se intampla, care pare a fi planul pe termen lung pentru viata ta.

Cand ai acest tip de abordare, dintr-o data te expandezi in viata ta, ti se schimba filozofia despre lume, exact specialitatea Sagetatorului.

Sagetatorul inseamna miscare, spirit aventurier si neobosit in a experimenta viata asa cum este ea. Asta ne pune automat si in modulul de asumare de riscuri. Daca te simti blocat emotional, miscarea fizica macar in casa sau in jur, te va ajuta mult si iti va da un sentiment de realizare si implinire. Datorita acestui impuls de a fi activ, te poti enerva daca ai de facut sarcini banale de zi cu zi. Fa-le daca trebuie, insa asculta muzica ce te stimuleaza.

Luna inseamna instinct, Sagetatorul este insetat dupa experiente proaspete, deci aceste zile sunt ideale sa iti asculti instinctul si sa o iei din loc, fara sa fii singur si chiar sa parcurgi distante mari.

Adevarul curge usor si uneori cade ca un bolovan. Este un timp excelent sa spui lucrurilor pe nume pentru ca o poti face fara greutate si cu entuziasm, fara blocaje emotionale si cu multa sinceritate.

Ce poti face cu eficienta cand Luna este in Sagetator:

Discuta cu amicii tai, filozofand despre lume si viata / fa planuri de calatorie / socializeaza / fa-ti prieteni noi / improvizeaza creativ / inspira-i pe altii, inspira-te pe tine / uita-te la comedii / fa sport / plimba un caine / gusta dintr-o mancare exotica noua / munceste viguros / fa amor in stil gimnastic.

Sambata 11 aprilie, Mercur intra in Berbec si aceasta este o veste buna. Ne pregatim sa ne ducem ideile si vorbele la un nou nivel, sa iesim din starea de confuzie adusa de lungul tranzit al lui Mercur in Pesti unde a fost si retrograd.

Acest parteneriat dinamic semnaleaza o perioada in care cu totii simtim o mai mare nevoie sa gandim si sa vorbim NOU, DIFERIT si CURAJOS. De ce ? Pentru ca vrem ceva nou, ne-am saturat sa tot rulam aceleasi veci ganduri si vorbe. Berbecul inseamna prin excelenta noul, obtinut chiar impulsiv.  

Nu ar trebui sa ne mire daca de acum, comunicarea va deveni mult mai puternica si directa, pentru ca Berbecul cel curajos este cunoscut pentru modul sau de exprimare pur, direct si plin de entuziasm.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Vino in fiecare vineri pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Indiferent cat de iritat sau anxios te-ai putea simti, este cel mai bine sa mentii o perspectiva asupra tuturor lucrurilor. Nu te grabi, nu dispera, usurel si lucrurile se vor rezolva. Poate cineva din jur a fost asa de prins in propriile sale nevoi si sentimente incat a uitat sa isi aminteasca si de tine. Daca nu iti place situatia, esti liber sa iti rostesti gandurile sincer si onest. Actuala energie te va ajuta sa iti depasesti ezitarea ca sa te descurci cu situatia intr-un mod calm si controlat. Este timpul sa aduci la un final o situatie inacceptabila printr-o noua abordare.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai putea incerca sa eviti o conversatie pe care o suspectezi ca se poate dovedi dificila sau neplacuta. Insa poti depasi ceva inconfortabil printr-o atitudine constructiva. Ia in calcul ca orice lectie de viata pe care o traiesti este alesa de sufletul tau si inveti ceva din ea si aplici ulterior. Astrele iti ofera tot ajutorul de care ai nevoie ca sa faci ca un vis sa creasca si sa devina realitate pas cu pas, construind o structura in jurul lui, chiar si daca e vorba de o relatie. Cultivand o atitudine pozitiva, lucruri dificile vor parea mult mai usoare.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca nu esti sigur ce este mai bine pentru tine, nu face nimic sau macar fa minimum necesar. Astrele iti vor da in acest weekend un val de claritate. Dupa ce se intampla asta, vei capata certitudinea de care duci lipsa acum. Pana atunci, ai rabdare. O piesa de informatie vitala iti va da o idee stralucita care iti va intari sansele sa aduci o situatie provocatoare sub controlul tau. Viata te ajuta mai mult decat poti realiza. Cu o continua determinare si cu inspiratia pe care o vei capata, vei putea solutiona o enigma care te preocupa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
Playtech.ro
Incendiu la academia lui Năstase și Marica din Pipera! Primele informații ale pompierilor
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Cum arată și câți ani are Sabrina, fiica lui Jean de la Craiova. Tânăra a terminat liceul cu media 9.10 și susține că urăște manelele | FOTO
Spynews
Ce le-a interzis Jennifer Lopez angajaților săi! Regulile controversate impuse de divă persoanelor care lucrează cu ea
Evz.ro
Gabi Bădălău, dezvăluiri despre căsătoria cu Claudia Pătrășcanu: Nu o iubeam
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Câți bani le plătește Gabi Bădălau pensie alimentară copiilor: „Eu îi susțin financiar”
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
substantial.ro
Donald Trump cere ca dezbaterea prezidențială să fie la Fox News după retragerea lui Joe Biden
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!