HOROSCOP weekend 14-15 octombrie: Viaţa unor nativi se schimbă complet. Cine are parte de distracţie maximă. Previziuni complete

HOROSCOP weekend 14-15 octombrie: Leii sunt într-o mare dilemă, scorpionii își pun în practică spiritul justițiar, iar viața peștilor ia o turnătură la care nu se așteptau. Află ce-ți rezervă astrele în acest weekend!
Filip Stan
13 oct. 2017, 12:54
HOROSCOP weekend 14-15 octombrie: Viaţa unor nativi se schimbă complet. Cine are parte de distracţie maximă. Previziuni complete

BERBEC- ai primit o invitație de la un prieten care nu te-a mai văzut de mult timp, însă vei ajunge într-un colectiv în care nu vei cunoaște pe nimeni. Experiența aceasta îți va prinde bine, prietenii noi sunt întotdeauna bineveniți.

TAUR – ești foarte dezamăgit de tot ce se întâmplă de ceva vreme în viața ta. Problemele ți-au dat mari bătăi de cap, însă familia îți este aproape. Datorită acestui lucru, în acest weekend vei găsi o rezolvare pentru a ieși din acest impas.

GEMENI – în acest weekend vei avea șansa să petreci timpul doar cu partenerul de viață.

RAC – ai avut ocazia să participi la o petrecere ceva mai oficială, însă ai uitat să-ți anunți prezența, așadar nu vei mai lua parte la aceasta.

LEU – ești într-o mare dilemă, ai ajuns într-un impas și te gândești ce variantă trebuie să alegi. Weekendul acesta este propice pentru a analiza în amănunt situația și a alege varianta bună.

FECIOARĂ – tot weekendul te vei gândi la o mare problemă care se pare că nu îți dă pace. Duminică vei avea o discuție cu o persoană extrem de importantă pentru tine și te va aduce cu picioarele pe pământ.

BALANȚĂ – în acest weekend vei da peste o oportunitate imensă care te îți va permite să faci o schimbare în carieră. Recomandat este să analizezi situația pe toate părțile, pentru a fi sigur că iei cea mai bună decizie.

SCORPION – vei afla că o persoană dragă va fi neîndreptățită. Nu poți suporta acest lucru și încerci să-i faci dreptate. Spiritul tău justițiar este bine văzut în fața acesteia și va aprecia intenția ta.

SĂGETĂTOR – ești foarte sensibil în acest sfârșit de săptămână. Te vor afecta cele mai neimportante lucruri. Totul va trece până la finalul acestui weekend.

CAPRICORN – o rudă foarte apropiată ție se pregătește de un eveniment important, care va da o direcție nouă vieții acesteia. Încearcă să ții emoțiile sub control, deoarece nu doriți să o stresați și emoționați mai tare decât este deja.

VĂRSĂTOR – ai planuri mărețe pentru a-ţi îmbunătăți considerabil viața. Astfel, în weekendul acesta vei petrece muncind pe brânci căutând soluții pentru a ajunge tot mai aproape de îndeplinirea acestui țel măreț.

PEȘTI – în acest weekend, viața ta se schimbă complet. Nu știi exact cum să gestionezi situația și ce decizii să iei. Orice sfat este binevenit.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Hezbollah a lansat zeci de rachete în nordul Israelului ca răspuns la un atac israelian
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?