Horoscop WEEKEND 18-20 februarie 2022. Soarele intra in Pesti, se anunta un weekend de vis

Dupa toata agitatia cu Luna plina in Leu, intrarea lui Mercur in Varsator si intalnirea intensa dintre iubaretii Marte si Venus, saptamana se incheie intr-o nota linistita, relaxanta. Bucura-te de weekend!
Alina Costache
18 feb. 2022, 00:16
Horoscop WEEKEND 18-20 februarie 2022. Soarele intra in Pesti, se anunta un weekend de vis

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 18-20 februarie 2022 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este marcat de intrarea Soarelui in Pesti, ultima din ciclul de 12 al zodiacului. Dupa toata agitatia cu Luna plina in Leu, intrarea lui Mercur in Varsator si intalnirea intensa dintre iubaretii Marte si Venus, saptamana se incheie intr-o nota linistita, relaxanta. Bucura-te de weekend!

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
O sacaiala de la partenerul/partenera ta sau de la cineva apropiat poate sa se dovedeasca a fi o binecuvantare deghizata, in special daca te impinge sa cauti o aventura. Vei fi motivat dupa ce stii ce sa faci sau unde sa te duci, dar ai nevoie de o directie pe care numai cineva apropiat tie ti-o poate da sau confirma. Sunt zile excelente sa te lasi purtat de imaginatie si dorinta ca sa vezi incotro ti-ar placea sa mergi/sa mergeti ca urmatoare destinatie, fie pentru relaxare fie ca sa inveti ceva nou. Asculta ce ti se sugereaza, poate fi un pas important pentru viitorul tau. Cauta informatii si fotografii, citeste, documenteaza-te, fa deja planuri.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
S-ar parea ca nu esti foarte motivat sa te ocupi de lista de lucruri de facut in weekend, mai ales daca e ceva de facut ce iti este mai dificil sa il faci de unul singur. Tinzi sa uiti ca exista atatia oameni talentati si capabili in preajma ta care sunt dispusi oricand sa iti dea o mana de ajutor. Tot ce ai de facut este sa ceri acest ajutor si sustinere. In afara ca ti se ofera asistenta practica, vei vedea ca ai la dispozitie un urias suport emotional. Daca starea de spirit iti este cam joasa, pune mana pe telefon si suna un prieten vesel. Chiar nu esti singur pe lume si trebuie, pesemne, sa iti reamintesti asta.

Horoscopul norocului 2022. Ce zodii vor fi lovite de şansă, le pune Dumnezeu mâna-n cap

 
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Chiar daca ai starea de spirit necesara sa iti faci propriile treburi planificate pentru aceste zile, te vei simti si distra mai bine daca te intalnesti cu prietenii si/sau daca petreci mai mult timp cu partenerul/partenera. Exista oameni foarte puternic motivati si cu energie buna in preajma ta ce te pot inspira sa pui mai mult efort in a-ti atinge cele mai importante idealuri ale momentului. Tu devii precum compania in care te invarti, deci de ce nu ai petrece timp cu oameni care sa te faca sa traiesti cea mai buna versiune a vietii tale ? Este un timp excelent sa colaborezi la un proiect sau sa participi intr-o activitate de grup.

Iată nativii din zodiac care nu acceptă schimbarea sub nicio formă. Nu ai cum să-i scoți din zona de confort

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Patul tau cald, bun si confortabil te cheama imbietor dar nu iti permiti sa iti dormi viata cand oportunitatile sunt la tot pasul. Este timpul sa impingi lucrurile inainte cu munca ta. Fie ca trebuie sa pui la bataie cateva ore in plus de unca fie ca esti acasa punand la cale urmatoarea ta miscare, te vei simti super motivat(a) sa pui in practica o schimbare care iti promite o imbunatatire in viata ta zilnica. Te vei odihni mai usor dupa ce stii ca ti-ai securizat orele, platile, sursele de bani si conditiile de munca ce te fac sa te simti in siguranta.

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)
Nu lasa detaliile sa te distraga de la a trece deja la actiune intr-un plan maret pe care l-ai gandit. Ai putea pierde timp pretios incercand sa pui lucrurile in ordine perfecta. Dupa ce vei face asta, iti vei da seama de tot ce ai nevoie sa stii in continuare pe acest drum. Pe agenda din weekend, astrele iti favorizeaza calatoriile, realizarile creative sau o intalnire de amor plin de pasiune. Entuziasmul si indrazneala iti vor fi impresionante, in special cu partenerul amoros sau cu copiii. Daca ai promis cuiva un mare show, nu vei dezamagi pe nimeni.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Elena Lasconi despre posibile negocieri cu PNL: „Este nevoie de o igienizare în PNL, nu se pot detașa de PSD”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!