Horoscop WEEKEND 2-4 august 2024. Weekend cu Luna noua în Leu şi cu Venus în perfecţionista Fecioară

Sfarsitul de saptamana se afla sub puternica influenta a Lunii noi in Leu de duminica 4 august. In aceasi zi, iubareata Venus intra in Fecioara. Weekend-ul va fi cu mai multa actiune decat de obicei. Ne prieste schimbarea?
Alina Costache
02 aug. 2024, 06:12
Horoscop WEEKEND 2-4 august 2024. Weekend cu Luna noua în Leu şi cu Venus în perfecţionista Fecioară

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 2-4 august 2024, scaldat de influente astrale majore.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Tu te simti confortabil sa explorezi mistere spirituale sau sa te scufunzi in profunzimi emotionale. Poate ca detasarea ta emotionala ca fel de a fi te ajuta sa nu iti nimic la modul negativ. Ai putea beneficia de a fi la fel de lipsit de frica si pe aspecte mai practice ale vietii. De exemplu, viata ta profesionala poate beneficia daca iti dezvolti conexiuni noi care sa te ajute pentru viitor. Sunt asa de multe oportunitati pentru tine in exterior si multe posibilitati de explorat. Trebuie doar sa iti indrepti focusul din lumea ta interioara spre ce se intampla in viata si in afara ta. Foloseste aceste zile cu activitati minunate pe care Luna in Leu le propune si sustine !

Horoscop luna august 2024. Un val de emoții și oportunități pentru anumite zodii

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Tu ai conexiuni sociale puternice care au o influenta foarte mare asupra ta. Este foarte bine ca ai prieteni in care ai mare incredere si care joaca un rol important in viata ta. Totusi, ei nu ar trebui sa fie intr-atat de prioritari incat sa o ia inaintea intereselor si preferintelor personale. Nu trebuie sa fii in situatia de a alege intre ei si tine. Gaseste echilibrul de a dedica timp si pentru hobbyurile tale si activitatile tale preferate solo dar si pentru viata de amor si de prietenii. Astfel vei descoperi noi interese care sunt independente de lucrurile pe care iti place sa le faci cu prietenii tai.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Intotdeauna vei avea noi scopuri financiare sau noi tinte pentru cariera ta pe care sa le doresti. Este valoros sa fii constient de ce ai realizat pana acum ca sa poti sarbatori realizarile. Si, cel mai important, redirectioneaza-ti energia spre alte domenii ale vietii pe care le-ai lasat mai putin acoperite de tine. Viata ta personala va beneficia daca in weekend te vei distra pe cinste. Sunt zile foarte bune sa creezi fericire in mod inentionat si sa te conectezi mai profund cu cei de acasa. Poate este timpul pentru o reuniune plina de distractie cu cei dragi.

Camelia Pătrăşcanu explică trigonul Soare-Destin: „Berbecii renunță la burlăcie, iar Taurii fac bani. Viaţa este datoare să ne pună la probe”

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Esti foarte versat cand vine vorba de metafizica, conectarea cu spiritul si a putea vedea imaginea de ansamblu a vietii. Poti insa sa devii asa de prins de ce este acolo in afara incat nu mai vezi lucrurile interesante care se intampla chiar sub nasul tau in propria ta curte. Cu alte cuvinte, sunt zile bune si necesare in care sa te conectezi cu viata de zi de zi si cu lumea obisnuita. Actualizeaza-te cu ce se intampla curent, recupereaza ultimele vesti de la vecini, rude, oameni intalniti frecvent. Iti va da o perspectiva de care ai nevoie cu privire la ce conteaza acum in prezent. Intelepciunea superioara spirituala este extraordinar de valoroasa daca o folosesti in moduri practice, nu ca sa evadezi din viata curenta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Ambasadorul României în SUA, mișcare neașteptată. Ce cadou i-a făcut unui amic
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Statul a luat banii românilor. Record istoric anunțat acum în România. Toată lumea plătește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Accidente grave implicând vehicule militare ruse duc la moartea mai multor civili
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?