Horoscop weekend 28-29 septembrie 2019. O zodie pleacă în străinătate, o alta se bucură de norocul care dă peste ea acasă

Astrologii au făcut horoscopul pentru weekend-ul 28-29 septembrie 2019. Ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte vedeţi mai jos.
Iulian Tudor
27 sept. 2019, 12:44
Horoscop weekend 28-29 septembrie 2019. O zodie pleacă în străinătate, o alta se bucură de norocul care dă peste ea acasă

Berbec

Reţineţi sfaturile şi îndemnurile prietenilor pentru că vă vor fi de mare folos în carieră. Vi se poate îmbunătăţi poziţia socială sau puteţi deveni un personaj faimos în mediul în care trăiţi şi vă desfăşuraţi activitatea. Sănătatea este vulnerabilă. În a doua parte a săptămânii vă veţi simți mai bine, revenindu-vă cheful de a schimba totul în jur.

Citeşte şi Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE 27-29 septembrie 2019. Pentru cine deschide Luna Nouă în Balanţă noi căi în iubire?

Taur

Se vor reconfigura relațiile cu șefii și autoritățile și vi se schimbă poziția în cadrul unui colectiv de lucru. Fiţi discret, adaptaţi-vă situației și evitaţi compromisurile! Diverși prieteni sau persoane din segmentul socio-profesional vă sfătuiesc în fel și chip. Selectaţi totul și evitaţi să vă lăsaţi pe mâna celorlalți.

Gemeni

Este posibil să stabiliţi legături cu oameni aflaţi dincolo de graniţele ţării, să plecaţi în străinătate la lucru sau să începeţi un curs de lungă durată. Relațiile profesionale sunt active, astfel că se conturează întâlniri cu șefii, cu autoritățile, reuniuni importante la nivel înalt. Prudență și răbdare!

Rac

Se instalează în viaţa voastră, pentru o bună perioadă de timp, norocul la banii şi bunurile altora. Pot apărea cheltuieli neprevăzute pe facturi, taxe, datorii sau pe mofturile celor dragi. Sunt zile bune pentru a lua legătura cu persoanele din străinătate, pentru a călători, studia sau participa la activități culturale.

Leu

Este posibil să întâlniţi oameni deosebiţi care vă vor schimba viaţa şi care vă vor rămâne alături o vreme. Se conturează dialoguri aprinse cu partenerul de viață sau colaboratorii. Fiţi prudent în vorbe și fapte! Unii vă vânează și cele mai banale greșeli, putându-le transforma în adevărate obstacole pentru progresul vostru de acum.

Fecioară

Este posibil să vă reorientaţi atenţia şi eforturile către alt domeniu profesional, cum ar fi turismul, sportul, filosofia sau științele înalte. Sănătatea este o altă zonă ce va cunoaşte schimbări majore. Se recomandă multă atenţie la semnalele organismului şi folosirea cu încredere a terapiilor neconvenţionale.

Balanţă

Relaţiile sentimentale, cele cu copiii şi creativitatea pot fi scoase în evidenţă destul de mult începând cu acestă săptămână. Prudență la sănătate, sunt posibile probleme legate de picioare și de sistem digestiv. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale!

Scorpion

Este posibil să vă îmbunătăţiţi condiţiile locative, să vă cumpăraţi un teren sau o casă sau să vă mutaţi în altă ţară. Există riscul unor certuri cu persoana iubită sau cu copiii. Unele relaţii se pot rupe definitiv, dar aşa este mai bine. Sunt posibile altercații majore sau chiar renunțarea la un loc de muncă.

Săgetător

Se pot lega prietenii noi sau pot reveni în viața voastră persoane cunoscute demult. Totuși, cineva vă poate încânta sufletul pe moment, dar mai târziu puteți descoperi că nu este ceea ce pare. Aveți spor la curățenie și reparații importante. La finele săptămânii, cheful de distracţii şi aventuri va fi la cote înalte.

Capricorn

Sistemul valorilor proprii va cunoaşte transformări. Găsirea echilibrului între latura materială şi cea spirituală a vieţii va fi provocarea următoarei perioade. Se pot evidenția călătorii pe distanțe scurte sau tentația de a vă ocupa de studii și de a vă informa pe subiecte de larg interes.

Vărsător

S-ar putea să deveniţi nemulţumit de toate relaţiile pe care le aveţi cu ceilalţi, dar reţineţi că hiba este doar la voi. Dorinţa de a vă modifica atât spiritul, cât şi fizicul va fi la cote înalte. Recomandabil este să parcurgeţi cursuri de dezvoltare personală, relaţională, de estetică corporală sau să discutaţi regulat cu specialişti în aceste domenii.

Peşti

Sunteţi discret, energia vitală este scăzută şi bine ar fi să vă ocupaţi doar de activităţi de rutină. Începe o perioadă favorabilă unei selecţii drastice printre apropiaţi şi de a atrage în viaţa voastră oameni noi. De reţinut că oamenii care vi se alătură sau organizaţiile în care vă implicaţi acum sunt de lungă durată.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte biologie BAC 2024, ce le-a picat elevilor. Rezolvare și baremul de corectare pentru proba la alegere a profilului și specializării. Update
Capital.ro
Decizie pentru toți cei cu buletin de identitate. Nu se acceptă în România. Lege fără excepții
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vești proaste pentru șoferi! Sunt anunțate noi scumpiri!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Rețeta perfectă de castraveți murați. Puteți să îi mâncați a doua zi
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
BAC 2024 | Subiecte dificile la fizică, informatică, chimie și biologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Românii trebuie să declare la stat. Se dă ordin în România. Se depune în termen de 60 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Autoritățile din Cancun salvează mii de ouă de broască țestoasă înaintea uraganului Beryl
MediaFlux
AU SCĂZUT PENSIILE. Casa de Pensii a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?