HOROSCOP WEEKEND 4-5 AUGUST: Se anunţă un sfârşit de săptămână incredibil pentru multe zodii

Dacă pentru multe zodii acest weekend va fi unul de vis, pentru altele sfârșitul de săptămână vine cu ceva probleme de sănătate ori cu un adevăr neplăcut pe care trebuie să îl înfrunte.  
Filip Stan
03 aug. 2018, 09:44
HOROSCOP WEEKEND 4-5 AUGUST: Se anunţă un sfârşit de săptămână incredibil pentru multe zodii

Berbec

În acest weekend, Berbecii vor face tot posibilul pentru a ajuta pe cineva apropiat să se simtă bine. Poate că acea persoană trece printr-o perioadă nefericită, iar nativii în zodia Berbec vor să îi facă să uite de griji și să zâmbească.

Taur

Nativii în zodia Taur vor avea senzația că există persoane în jurul lor care se joacă cu ei – fie că este vorba despre muncă sau iubire – și așa și este. Adevărul pe care îl intuiesc este extrem de neplăcut. Astfel, Taurii vor petrece acest sfârșit de săptămână luându-și timpul necesar pentru a se gândi bine la ceea ce se întâmplă și pentru a lua cele mai bune decizii.

Gemeni

Gemenii vor fi extrem de afectuoși, de drăgăstoși în acest weekend cu familia, prietenii sau persoana iubită. Weekendul lor va fi unul minunat, fără neplăceri.

Rac

Racii vor fi ușor descumpăniți și nemulțumiți de ei înșiși sau de viață, în general, în acest weekend. Ei vor avea nevoie de compania persoanei iubite sau a unei persoane alături de care se simt în largul lor pentru a-i scoate din această stare și a le reaminti că viața este frumoasă și că ei sunt apreciați și iubiți.

Leu

Leii vor avea o intuiție extraordinară în acest weekend. Ca să le fie bine, vor trebui să o asculte, altfel vor apărea neplăceri. Nativii acestei zodii care vor petrece sfârșitul de săptămână lucrând nu vor fi în apele lor și le va fi greu să dea randament. Prin urmare, ei trebuie să ia lucrurile încet.

Fecioară

Fecioarele vor avea un weekend plin de distracție și voie bună. Singurul lucru care ar putea împiedica acești nativi să se bucure de ceea ce li se întâmplă ar fi grijile pe care și le fac singuri. Prin urmare, Fecioarele trebuie să nu își mai facă gânduri negative și să se bucure de viață.

Balanță

Pentru Balanțe, lucrurile par să devină din ce în ce mai bune. Acest weekend va fi unul liniștit pentru ei. Pentru cei singuri, va fi puțin probabil să își găsească pereche. Cei care sunt în relații vor avea câteva discuții cu persoanele iubite, pentru a lămuri unele lucruri, dar conversațiile vor fi calme, fără să devină conflicte.

Scorpion

Scorpionii vor avea un weekend incredibil, chiar dacă nu se așteaptă la asta. Ei se vor simți extrem de bine, fie alături de persoana iubită, fie alături de prieteni.

Săgetător

Săgetătorii sunt îndrăgostiți de viață în acest weekend și pare că toate grijile lor se risipesc. Acești nativi vor avea motive să își privească viitorul cu optimism și bucurie.

Capricorn

Capricornii vor avea multe de făcut în acest weekend, dar nu și chef ca să ducă totul până la capăt. Mai bine pentru ei ar fi să uite de tot, să petreacă timp singuri și să se relaxeze, așa cum merită.

Vărsător

Acest weekend este plin de oportunități pentru Vărsători, fie că este vorba despre viața personală ori cea profesională. Este important, însă, ca acești nativi să știe să profite de aceste șanse.

Pești

Peștii trebuie să se ocupe de sănătatea lor și trebuie să dea cărțile pe față cu persoana iubită, pentru a remedia câteva lucruri din relația lor. Onestitatea este extrem de importantă pentru ei în acest weekend.

Sursa

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Acestea sunt mașinile pe care românii nu mai vor să le cumpere. Ce se întâmplă pe piața auto
Capital.ro
Ucraina a blocat complet România. Decizia venită direct de peste graniță
Playtech.ro
Mihaela Cambei, încă o româncă între agonie și extaz! Ce medalie se aștepta să ia la Olimpiada de la Paris
DailyBusiness
Alertă la Casa Națională de Pensii. Daniel Baciu anunță cine sunt vârstnicii ar putea ajunge în instanță
Adevarul
Cele cinci cetăți dacice din România de neuitat. Cum ajungem în cele mai misterioase locuri din Munții Carpați VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Culiță Sterp, lăsat liber. Cum justifică judecătorii decizia
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Un român a comandat „meniul zilei” la „împinge tava” din Eforie Nord, pentru 25 de lei. Ce a primit să mănânce, de fapt
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Pensionarii din România primesc o dublă veste bună: Care este motivul pentru care aceștia trebuie să rămână acasă săptămâna viitoare
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Îți anulează garantat permisul auto. Românii fac iar școala de șoferi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Scandal URIAȘ la înmormântarea lui Nicu Covaci! Porțile cimitirului au fost ÎNCUIATE
substantial.ro
Demisii la Conducerea Spitalului Sfântul Pantelimon pe Fondul Investigațiilor Penale
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ALEGERILE din SUA! S-a AFLAT ACUM despre HARRIS și TRUMP
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!