Horoscop WEEKEND 6-8 septembrie 2024. Weekend intens cu nelinistitul Mercur in prim-plan 

In ultimul timp, se pare ca ai cautat sa iti alimentezi sentimentul si nevoia de siguranta in anumite relatii care nu s-au dovedit suficient de puternice pentru asa ceva.
Alina Costache
05 sept. 2024, 23:05
Horoscop WEEKEND 6-8 septembrie 2024. Weekend intens cu nelinistitul Mercur in prim-plan 

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 6-8 septembrie 2024, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este intens. Inainte de a intra in Fecioara, in 8 septembrie, Mercur face o cuadratura cu Uranus pentru a treia si ultima oara. Acest aspect este predispus la stiri neasteptate, emotii, agitatie si neliniste. Fii atent daca esti pe drum, deoarece multi nu vor acorda suficienta atentie. Apoi, Mercur reintra in Fecioara pentru a doua oara de la retrogradarea sa, asa ca s-ar putea sa fie nevoie sa reconsideram unele dintre ideile si evenimentele care s-au prezentat cand Mercur a intrat in Fecioara intre 25 iulie si 15 august.

Horoscop rune Mihai Voropchievici: Detox spiritual, pojghiţa de gheaţă foarte subţire s-ar putea sparge

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ai traversat tot felul de etape, ba fluctuatii sus jos, ba etape in care abia iti tineai capul deasupra apei, insa acum esti pe cale sa intri intr-o perioada mult mai pasnica in care lucrurile, in sfarsit, capata sens. Perspectiva iti este pe cale sa ti se schimbe si vei realiza ca unele batalii sunt mai bine sa fie lasate deoparte pentru altii iar focusul tau sa fie pentru tot ce e prioritate personala si pentru progres. Inca ai suficient de mult de munca de facut, de aceea ai nevoie de multa odihna in aceste zile. Si rutinele zilnice necesita unele schimbari care sa permita productivitatii tale sa infloreasca. Fii suficient de flexibil ca sa ai grija de propriile tale nevoi.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Recentele evenimente astrale te-au facut pregatit sa iti asumi orice provocare ca sa mergi mai departe si sa pasesti dintr-un punct mort, pas cu pas, pana cand creezi ceva folositor, chiar daca nu iti este foarte clar cum vei folosi situatiile curente pentru asta. Problemele incep sa se rezolve si ceea ce parea iesit din echilibru acum se aseaza si devine folositor pentru tine. Iti vei gasi motivatia atat din conflicte cat si din progresele personale pe care le ai urmare a unor confruntari emotionale. Ai grija de tine si lasa emotiile negative sa iasa la suprafata, hranindu-te si mobilizandu-te sa mergi inainte spre un viitor mai bun. Foloseste ceea ce ai ca sa cresti.

5 ZODII CHINEZEŞTI sunt cele mai NOROCOASE la final de săptămână. Cine ia jackpot-ul!

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Esti focusat pe scopurile tale si asta e bine pentru ca acum vei avea, in sfarsit, energie mai multa sa reusesti in tot ce iti planifici si sa te surprinzi si pe tine cu noi miscari pline de creativitate. Ia-ti tot timpul necesar si planifica in avans. Sa ai bunavointa de a face ce e nevoie ca sa ajungi la punctul dorit. Orice pas mic te va face mai satisfacut pe masura ce mergi tot inainte. Cele mai grozave realitati nu se obtin stand prea mult timp intr-un singur loc. Imbarca-te in noi aventuri care sa iti umple bateriile si inima cu bucurie, intalnind oameni noi pe drum. Viata este o aventura.

 

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
In ultimul timp, se pare ca ai cautat sa iti alimentezi sentimentul si nevoia de siguranta in anumite relatii care nu s-au dovedit suficient de puternice pentru asa ceva. Daca vrei sa te simti bine si stabil in pielea ta, mai intai trebuie sa iti repari relatia din tine cu copilul si cu oamenii din trecut ce te-au facut sa crezi ca esti vulnerabil si ca ai nevoie de altii ca sa fii intreg si bine. Sunt zile in care pot iesi la lumina unele furii interioare, poate si doar la amintirea unor situatii in care nu te-ai simtit imputernicit. Ii vezi pe cei din jur asa cum sunt, poate au si ei emotii care ii coplesesc si despre care nu vorbesc. Fii atent sa nu devii un aspru judecator, ci doar protejeaza-te de cei intruzivi. Simte-te in siguranta in lumea ta, indiferent ce ai de facut ca sa ajungi la aceasta stare.

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)
Urmare a recentelor evenimente astrale din aceasta saptamana, relatiile pot deveni provocatoare si focusul tau spre altii sa fie putin cam prea intens pentru moment. Ai mai mare grija de tine si tine minte ca exteriorul reflecta propria ta lume interioara. Vezi fiecare om fix asa si atat cum este, fara sa ai asteptari de la el sa iti fie salvator, sustinator sau fara sa ai furie ca prin el ti se pot activa rani de identitate. Iti vin multe mesaje din lumea exterioara ce te pot ajuta in munca ta cu tine. Asculta-i pe toti cu atentie, vezi ce gandesti si simti despre orice auzi si nu te implica prea mult. Asta iti va crea o distanta sanatoasa de care ai nevoie ca sa te relationezi echilibrat cu oamenii. Este o forma de respect de sine.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Michele Morrone, comportament controversat în timpul vizitei în România! A dat cu piciorul într-o mașină în care se afla o echipă de paparazzi și a arătat și gesturi obscene jurnaliștilor / PAPARAZZI
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu, devastatoare în costum de baie, la 45 de ani! Cum a reacționat Valeriu Gheorghiță când a văzut pozele iubitei lui
Fanatik.ro
Stațiunea din România pe care trebuie s-o evite toți turiștii în perioada următoare. Îți strici vacanța dacă ajungi aici
Capital.ro
Noi reguli pentru mașinile electrice. UE schimbă legea. Dezavantaj pentru România
Playtech.ro
ȘOC! Cum a ajuns să arate Theodor Stolojan. Imagini uimitoare cu fostul premier
DailyBusiness
ROMÂNII TRĂIESC PE DATORIE! Care e cel mai periculos risc în această perioadă
Adevarul
Românul desemnat „cel mai frumos bărbat din Germania”, eliberat după 7 ani de pușcărie. Și acum e urmărit de 80 de polițiști
Spynews
Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău! Artista vrea să dovedească că băieții vor să stea cu ea: ”Nimeni nu i-a dat o zi în plus”
Spynews
Ce se întâmplă între Marina Almășan și Georgică Cornu. Ce au discutat avocații celor doi în particular
Evz.ro
Obiceiul nociv pe care îl are Mircea Badea. Nici medicilor nu le-a venit să creadă
Ego.ro
”M-au torturat ca pe Isus!” Ce a pățit în închisoare Gheorghe Dincă
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Nașul Cristian Țânțăreanu, declarații neașteptate despre Anca Țurcașiu! Motivul pentru care nu a mers la botezul nepoatei artistei! Ce relație există acum între ei, de fapt?: „N-am treabă cu...”
Cancan.ro
Unde a ajuns să lucreze fiica Marianei și a lui Horia Moculescu: 'E distrusă, trăiește pe barbiturice!'
Playsport.ro
Imagini fierbinți cu Ronaldo și Georgina! A atins-o când credea că nimeni nu vede ce fac pe iaht. Imaginile au scăpat pe net
kanald.ro
Un nou cutremur a lovit România! Ce magnitudine a avut și care sunt zonele afectate
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut: A plecat în altă parte…
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
UE întărește Frontex în contextul crizei migranților la granițele Europei
MediaFlux
TRUMP, o primă VICTORIE. Kamala i-a ACCEPTAT condițiile
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...