Horoscop WEEKEND 9-11 august 2024. Luna în Scorpion ne face vulnerabili. Atenţie, Marte face trigon cu Luna!

Sambata, Luna intra in Scorpion intensificand conexiunile pe care le avem si impingandu-ne sa fim vulnerabil emotional in fata celor pe care ii iubim.
Alina Costache
09 aug. 2024, 10:06
Horoscop WEEKEND 9-11 august 2024. Luna în Scorpion ne face vulnerabili. Atenţie, Marte face trigon cu Luna!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 9-11 august 2024, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana se afla sub puternica influenta a  lui Marte care face trigon cu Luna. Este posibil sa luam lucrurile personal si sa reacționam, sau sa ne intrebam ce inseamna toate aceste „semne”. Sambata, Luna intra in Scorpion intensificand conexiunile pe care le avem si impingandu-ne sa fim vulnerabil emotional in fata celor pe care ii iubim.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Nu esti cea mai practica persoana din lume cand vine vorba de bani in acest weekend, desi vei incerca sa prinzi o oportunitate de a-ti monetiza una din idei. Lasa-te prins de acest entuziasm de a transforma un proiect vizionar intr-o afacere ce se poate sustine financiar singura. Poate implica orice domeniu precum artele, frumusetea, moda, misticismul. Nu lasa nimic sa te opreasca din fluxul de creativitate ce ti se deschide in aceasta perioada. Orice nou proiect are un moment in care se naste si se dezvolta. Acum este un asemenea moment. In plus, sunt oameni care au nevoie de serviciile create de imaginatia ta.

Patru zodii vor avea noroc la bani și în dragoste până la finalul anului 2024

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Uita de ideea de a-ti petrece timpul dupa programul facut de altcineva sau sa te uiti spre partener sau prieteni pentru distractia de weekend. Este prea obositor pentru tine sa faci ce vor altii sa faci acum. Ai deja in tine ideile potrivite despre cum sa ai parte de un weekend pe cinste, deci mergi dupa propria ta agenda. Petrece timp lucrand la un proiect creativ care iti da pasiune sau afunda-te in acel hobby despre care inca nu vrei sa se stie. Si o intalnire amoroasa se anunta a fi atractiva, cu conditia ca acea persoana sa fie de aceeasi parere cu tine despre ce inseamna sa te distrezi pe cinste in weekend.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Ceva despre care nu esti sigur cum sa o realizezi devine brusc accesibila si iti este clar cum sa o abordezi dupa ce discuti onest subiectul cu cineva apropiat tie. Conversatia poate sa iti ofere sfaturi valoroase care sa te pregateasca sa faci primul pas. Gandeste-te cum ar putea planurile tale sa iti implineasca nevoile cele mai profunde. Fa din casa si viata ta de familie un domeniu mai confortabil pentru viata ta. Nu face actiuni doar ca sa obtii atentie ci vizeaza ca tot ce decizi acum sa faci sa iti aduca mai multa siguranta emotionala si fericire. Daca esti ingrijorat de ce gandesc altii, esti pe calea gresita.

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Nu trebuie sa fii vreun expert ca sa poti da sfaturi si sa inspiri un prieten ca sa isi gaseasca curajul de a-si implini un vis. Ai incredere ca stii mai mult decat suficient sa motivezi pe cineva sa urmeze un pas important. Nu crede pe nimeni care iti spune ca nu stii despre ce vorbesti. Chiar si criticul tau interior te-ar putea face zilele acestea sa te indoiesti daca ai sau nu autoritatea de a vorbi. Nu orice opinie necesita un sfat de la un expert dar necesita un sfat din inima. Ai incredere in ceea ce stii si recunoaste-i pe acei oameni care te valorizeaza pentru inspiratia pe care o oferi.

Citește și: Horoscop Oana Hanganu. Cum sunt copiii născuţi în perioade cu Mercur retrograd

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)
Exista un obiectiv de cariera pe care ti-ar placea foarte mult sa il atingi, recunosti asta ? Este vorba de o aspiratie autentica spre care muncesti sau este doar un vis ca oricare altul ? Foloseste energiile speciale ale acestei perioade ca sa actionezi. Gaseste o cale sa iti folosesti resursele ca sa iti muti visul din lumea fanteziei spre stadiul de munca in progres. Poate ca este timpul sa investesti sa iti imbunatatesti niste abilitati sau sa cauti sfaturi de la experti. Daca lumea iti spune ca nu poti face ceva, este momentul sa demonstrezi ca poti.

Horoscop weekend. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
O dorinta de a te intelege pe tine mai bine si sa te aliniezi mai clar cu scopul vietii tale te poate trimite pe un drum de calatorie si descoperire spirituala.  Raspunsurile pe care ne vrei se duc dincolo de preocuparile vietii de zi cu zi si mai mult spre rolul pe care cosmosul ti l-a asignat in aceasta viata. Destinul tau special este unic si nu toata lumea are misiunea pe care o ai tu. Asadar, probabil ca nu este indicat sa iti discuti revelatiile cu cineva care este preocupat sa reduca misiunea vietii la ceva banal. Fii deschis spre orice forma de informatie si inspiratie care sa iti dea indicii despre darurile tale speciale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Animalul domestic care poate să perceapă un miros de la 8 kilometri distanță. Doarme doar 4 ore pe zi și are multe gene comune cu omul
Capital.ro
Tragedie în sportul românesc. Maestrul s-a stins fulgerător: Ne-a părăsit
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. Nimeni nu se aștepta, detaliul ȘOC care schimbă totul
DailyBusiness
Lidl oferă produse GRATIS. Ofertele retailerului german
Adevarul
EXCLUSIV. Dezvăluiri din dosarul morților suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon”: „Practica era de a stabili cine trăiește și cine moare”
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Simona Halep, capăt de drum?!? Mărturii tulburătoare ale tenismenei
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
Geta Sterp este însărcinată! Primele imagini cu ea gravidă! A făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Data exactă când vin ninsorile în București. Anunțul oficial făcut de meteorologii Accuweather: Când vine iarna în România
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul polițistului din Vâlcea care și-a pus capăt zilelor. Tatăl bărbatului a făcut primele declarații, în timp ce o altă rudă face acuzații cutremurătoare: „Făcea presiuni asupra fiului său”
Capital.ro
Statul român taie banii. Vor rămâne cu zero lei. Au timp până pe 16 octombrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Travis Scott reținut la Paris pentru acte de violență asupra personalului hotelier
MediaFlux
VINE URGIA în România! Vremea rea lovește din PLIN!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!