HOROSCOP ZILNIC 25 IULIE 2018: Călătoriile şi deplasările sunt favorabil aspectate miercuri

HOROSCOP ZILNIC MIERCURI 25 IULIE 2018. Astrele s-au adunat şi favorizează călătoriile, atât cele făcute în scop personal, cât şi cele în interes de serviciu.
Romania TV
24 iul. 2018, 10:57
HOROSCOP ZILNIC 25 IULIE 2018: Călătoriile şi deplasările sunt favorabil aspectate miercuri

HOROSCOP ZILNIC MIERCURI 25 IULIE 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Spontan si dornic de a asimila cat mai multa informatie, de a intra in contact cu oameni interesanti, astazi iti vei petrece ziua intr-un mod cat mai provocator. Este o buna ocazie de a socializa si de a intalni in cursul unei deplasari sau in vacanta, persoane atractive inclusiv din punct de vedere sentimental. Important este sa-ti tii in frau emotiile si sa poti defini ce asteptari ai.

HOROSCOP ZILNIC MIERCURI 25 IULIE 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Relatiile bune cu colegii de serviciu se pot dovedi astazi productive in ceea ce priveste banii castigati iar ideile de afaceri, venite ca din senin, abunda de originalitate si indrazneala. Ar fi recomandat sa incerci sa nu multumesti pe toata lumea sau sa oscilezi prea mult intre deciziile strict rationale si cele luate doar cu inima, niciunele nefiind cu adevarat avantajoase.

Citeşte şi HOROSCOP: Cele mai ascunse secrete ale zodiilor

HOROSCOP ZILNIC MIERCURI 25 IULIE 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Activitatile sociale par sa te stimuleze astazi intr-o maniera pozitiva, culegand rapid informatiile utile din orice mediu frecventezi. Dispozitia afectuoasa in relatiile intime precum si dorinta de aventura nu pot fi trecute cu vederea de catre partenerul tau dar evita sa te axezi doar pe satisfacerea nevoilor acestuia, in dauna propriului confort emotional.

HOROSCOP ZILNIC MIERCURI 25 IULIE 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Desi ai putea spune ca iti este cam greu sa te supui rutinei cotidiene, reusesti sa gasesti solutii originale prin conexiunile pe care le faci. Practic, poti fi apreciat pentru creativitatea manifestata dar nu incerca sa obtii cu orice pret aprobarea celorlalti. Acorda importanta cuvenita odihnei si incearca sa impletesti cumva intuitia cu deciziile bazate strict pe ratiune.

HOROSCOP ZILNIC MIERCURI 25 IULIE 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Astazi esti dornic sa experimentezi senzatii noi alaturi de persoana iubita dar parca nici grupul de prieteni nu l-ai neglija. Orice varianta ai alege, avand aceasta buna dispozitie, ai sanse sa petreci o zi placuta, condimentata cu putina extravaganta iar maniera fermecatoare de a te exprima ii va cuceri pe cei din jur din primul moment. Totusi, incearca sa nu exagerezi.

HOROSCOP ZILNIC MIERCURI 25 IULIE 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Concentrandu-te mai mult pe sectorul carierei esti optimist sa crezi ca astazi vei putea sa impaci si familia, de aceea acorda-le suficienta atentie, chiar daca nu gasesti timp si pentru rezolvarea treburilor domestice marunte. Tocmai de la rudele tale poti capata sustinerea financiara necesara realizarii proiectelor tale sau macar o idee despre un plan bun de investitii.

HOROSCOP ZILNIC MIERCURI 25 IULIE 2018 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Deplasarile sau locurile unde ajungi pentru a studia iti pot aduce ocazia unei intalniri romantice, dar nu incerca sa faci eforturi deosebite pentru a te prezenta intr-o lumina cat mai favorabila. Bazeaza-te pe sinceritate si pe spontaneitate si ar trebui sa fie suficient pentru a cucerii atentia oricui dar nu-ti seta asteptari prea mari inca din primele momente ale intalnirii.

Citeşte şi Horoscop: Zodiile are vor rămâne singure şi în 2018

HOROSCOP ZILNIC MIERCURI 25 IULIE 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Extravagantele financiare dar si excesele pasionale te pot costa astazi cam scump daca nu acorzi suficienta atentie vocii intuitiei. Ar fi recomandat totusi sa nu incerci sa obtii orice gen de satisfactii ca mod de compensare pentru nevoile tale. La serviciu insa, nu duci lipsa de idei originale care sa-ti faciliteze castiguri neplanificate, fiind dispus sa risti putin mai mult ca de obicei.

HOROSCOP ZILNIC MIERCURI 25 IULIE 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Imbinand expresivitatea plina de originalitate cu energia de a-ti transforma in realitate dorintele personale, ai toate sansele ca astazi sa captezi atentia tuturor. Prietenii iti sunt alaturi si aflandu-te in compania acestora ai posibilitatea sa intalnesti un partener romantic. Centreaza-ti atentia in primul rand pe tine si nu te stradui rea tare ca sa obtii simpatia celor din jur.

HOROSCOP ZILNIC MIERCURI 25 IULIE 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Astazi este o zi potrivita pentru a reflecta mai mult la deciziile pe care urmeaza sa le iei referitor la cariera si la relatiile cu cei de la locul de munca. Nu neglija sfatul si experienta celor din familie care iti pot sugera un tip de abordare la care nu te-ai fi gandit. Profita de cateva momente de solitudine, fii atent la mesajele intuitive si la visele care te pot ghida mai usor.

HOROSCOP ZILNIC MIERCURI 25 IULIE 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Daca nu poti beneficia acum de o vacanta bine meritata, macar organizeaza o mica deplasare alaturi de prieteni si de persoana iubita. Cum dispozitia joviala si spontaneitatea vor fi ingredientele de baza pentru ziua de astazi, n-ai nicio sansa sa te plictisesti. Totusi, tendinta de a aluneca pe panta exceselor de orice fel e destul de ridicata, deci propune-ti sa nu intreci limita.

Citeşte şi HOROSCOP: Zodia de care bărbaţii se îndrăgostesc pe loc în această vară

HOROSCOP ZILNIC MIERCURI 25 IULIE 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Viziunea optimista si curajul de a incerca sa obtii bani din surse cat mai variate par a da roade, mobilizandu-ti toate ideile si resursele in a pune pe roate o afacere care presupune un parteneriat. Relatia cu familia in general si cu persoana iubita in mod special iti ofera satisfactia unei apropieri pline de afectiune, momente ce nu ar trebui trecute cu vederea in aceste zile.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cât a plătit un român pentru meniul zilei la o autoservire din Eforie Nord: “Unii nu cred nici când au în fața ochilor”
Capital.ro
RAR dă interzis pentru toți șoferii. Duce la pierderea garanției. Consecințele pot fi catastrofale
Playtech.ro
Un arbitru român la TAS aruncă bomba în cazul Sabrinei Voinea. Cel mai sumbru scenariu
DailyBusiness
Alertă la Casa Națională de Pensii. Daniel Baciu anunță cine sunt vârstnicii ar putea ajunge în instanță
Adevarul
Cele cinci cetăți dacice din România de neuitat. Cum ajungem în cele mai misterioase locuri din Munții Carpați VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Alex Bodi ar face orice să se împace cu Ema Uta. Își pune cenușă în cap după ce a acuzat-o că se droghează
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Un român a comandat „meniul zilei” la „împinge tava” din Eforie Nord, pentru 25 de lei. Ce a primit să mănânce, de fapt
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Pensionarii din România primesc o dublă veste bună: Care este motivul pentru care aceștia trebuie să rămână acasă săptămâna viitoare
Capital.ro
S-a dat ordin de la UE! România e obligată. Măsura se aplică în toate statele membre
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Alexandru Rafila nu își dă demisia în cazul Spitalului Sf. Pantelimon: ‘Este vorba de o infracțiune de omor premeditat’
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ALEGERILE din SUA! S-a AFLAT ACUM despre HARRIS și TRUMP
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!