Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, LUNI 15 IUNIE 2020

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi LUNI 15 IUNIE 2020. Soarele in Gemeni se intalneste cu Pluto si Jupiter aducand un punct delicat de echilibru. Lumea incepe sa se schimbe, transformarea a inceput inca din primavara trecuta. Perspectiva viitorului se schimba. Cu o Luna proactive in Berbec s-ar putea sa fie greu sa incetinesti ritmul. Pe masura ce Luna se conecteaza cu Pluto si Soarele si Jupiter realizezi ca ai nevoie de unele ajutari.
Romania TV
14 iun. 2020, 20:27
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, LUNI 15 IUNIE 2020

Lupta cinstit!

Luna este in Berbec si esti mai luptator decat de obicei. Berbecul este un razboinic proactiv, dar foarte cinstit. Isi alege luptele cu cap si nu triseaza. Mercur se afla in stationare retrograda si este recomandat sa fii foarte flexibil. O reintoarcere in trecut te poate face sa iti intelegi niste lectii. Dar nu grabi lucrurile!

Jupiter si Pluto se apropie unul de celalalt, in timp ce Soarele in Gemeni se lupta pentru o anumita constientizare. Fii mai vigilent!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai nevoie de intariri ca sa iti ridici starea de spirit la un nivel mai ridicat, mai ales ca nu prea ai chef sa te ridici si sa faci nimic. Asta nu este prea bine pentru ca ai diverse obligatii de implinit care te vor dispera daca le tot amani. Deci incearca, desi poate nu ai chef, sa iti pui lucrurile la punct pentru a nu aduna presiune in viitorul apropiat.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Conjunctura actuala planetara te face foarte optimist si increzator. Pune aceasta energie pozitiva in interactiunile tale cu persoana cea mai draga pentru a va apropia si mai mult. Poti face asta cu oricine, desigur. Iti va face bine pentru suflet si te vei simti si mai relaxat. Cu o astfel de stare, vei avea mai mult succes cand ai de obtinut obiective.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ai tendinta sa fii cam pesimist, lasandu-te daramat mental de detalii minore si nesemnificative. Trebuie sa iti schimbi starea imediat si sa inveti sa te focusezi pe pozitiv. Este singura forma de a gasi solutii rapide si eficiente la orice provocare, in loc sa ajungi sa te ineci intr-o singura picatura de apa. Daca esti optimist, vei gasi si timp si dorinta sa te focusezi mai mult pe tine, sa ai grija de nevoile tale personale si sa iti improspatezi si lookul. Aceste actiuni iti vor creste la randul lor starea de spirit, asigurandu-te ca viata devine din ce in ce mai buna.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul ia banii românilor. Lege nouă din 2026 pentru absolut toți proprietarii de locuințe și terenuri
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Proteste și violențe în Venezuela după realegerea lui Nicolas Maduro pentru al treilea mandat
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?