Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SAMBATA 20 IULIE 2019. Luna in Pesti si Uranus au treaba cu noi

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 20 IULIE 2019; Luna este in romanticul Pesti astazi si poti visa cat poti tu de liber la escapade minunate. Unde te poarta imaginatia ? Dupa ce tanjesti ? Luna in Pesti este fericita sa traiasca fara zor si nici pe tine nu ar trebui sa te impinga nimeni sa faci altceva decat vrei tu. 
Romania TV
20 iul. 2019, 06:22
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SAMBATA 20 IULIE 2019. Luna in Pesti si Uranus au treaba cu noi

Da voie acestei energii sa iti spele toate grijile ca sa te simti mai relaxat, mai usor, mai eliberat. Acest lucru este posibil nu doar pentru ca Luna este in incantatorul Pesti, ci si pentru ca Luna are un sextil cu Uranus din Taur.

Acest aspect ne indreptateste sa ne asteptam la un entuziasm placut al zilei, in care putem experimenta cate ceva si petrece timp cu prieteni si oameni dragi. Iata o zi buna sa abordezi pe cineva si sa faci o conexiune. Esti dornic sa incerci ceva nou azi si sa iti asumi un risc, noroc cu Uranus.

Fii bland cu tine si cu ceilalti si bucura-te de zi !

Iar pe seara, energia se intensifica, iubirea devine intensa, relatiile sunt in miscare dar si idei ce tin de bani iti pot umbla activ prin minte. Este un nou pas in transformarea ta. Ai trecut prin tot felul – finaluri dificile, verificari ale noii realitati in cuplu, dorinte romantice dupa noi inceputuri. Acum esti gata sa aplici ce ai descoperit si sa mergi mai departe, complet, pasional, asumat.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Urmeaza o idee inspirata despre bani si vezi unde te duce. Cu Luna in creativul Pesti in colaborare cu inventivul Uranus in Taur in zona ta financiara, este timpul sa te gandesti la abundenta intr-un nou mod. Ce te incita acum pe acest domeniu ? Exista un mod de a conecta entuziasmul tau cu o oportunitate potentiala de a face bani ? Ia gandeste-te. Fii atent la ce visezi, poate nu are sens acum dar va avea in saptamanile si lunile urmatoare.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Tu cresti si te schimbi in salturi, asa de mult uneori incat nici tu nu te recunosti. Luna in Pesti e in cooperare cu schimbatorul de destine Uranus aflat in semnul tau pana in 2026 si asta este o invitatie sa te conectezi cu un prieten ce iti sustine cresterea. Nu toata lumea vrea ca tu sa te transformi din omida in fluture. Trebuie sa fii in preajma oamenilor care te accepta si imbratiseaza in toate formele si culorile tale. Fii aproape de un amic sincer care te intelege.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Creativitatea ta si modul tau unic de a privi lumea atrage atentia acum cand Luna in Pesti se aliniaza cu futuristul Uranus in Taur. Este ca si cum tu ai transmite informatii din viitor care arata altora incotro se vor indrepta lucrurile si care e tendinta. Intuitia ta poate aduce unele inspiratii apetisante despre drumul carierei tale. Pentru ca tu simti pulsul a tot ce e nou in domeniul tau, poti sa te mentii usor pe val. Care simti ca este urmatoarea ta mare miscare ?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul unic descoperit recent în România. E spectaculos și are o lungime de 1.3 kilometri
Capital.ro
Amendă de până la 5.000 de lei. Interzis pentru cei care stau la bloc. Proprietarii nu au voie
Playtech.ro
Imagini de SENZAȚIE cu soția lui Ianis Hagi. Elena a făcut furori în luna de miere. E tot mai îndrăzneață
DailyBusiness
Cele mai poluate orașe din România au ajuns într-un clasament european. Unde îți poți pune în pericol sănătatea
Adevarul
Marturiile disidenților ruși eliberați în schimbul de prizonieri cu Rusia: „Este foarte dificil pentru mine din punct de vedere emoţional”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Zani pariază totul pe o carte. Cum vrea să se îmbogățească
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Adrian Mutu e în stare de șoc, după cutremurătoarea veste primită: 'Am pierdut un frate!' 😢
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București. Care este starea fetiței al cărui picior a fost amputat: „A avut coșmaruri”
Capital.ro
A murit unul din marii actori. Drum lin, maestre! A fost o legendă a scenei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Descoperă insulele liniștite ale Greciei, recomandate de The Guardian
MediaFlux
PENSIA după 30 DE ANI de MUNCĂ! Se dau în PLUS SUTE de LEI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?