Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARŢI 19 FEBRUARIE 2019. Super Luna plină în Fecioară şi Soarele mutat în Peşti! O super zi!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 19 FEBRUARIE 2019; rar a mai condensat Cosmosul asa de multa actiune planetara in 24 de ore, dar exact asta se intampla in aceste zile.
Filip Stan
18 feb. 2019, 20:29
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARŢI 19 FEBRUARIE 2019. Super Luna plină în Fecioară şi Soarele mutat în Peşti! O super zi!

Ieri, Chiron, astrul ce orbiteaza intre Saturn si Uranus, cu traiectorie neregulata in jurul Soarelui timp de aproximativ 50 ani, a iesit din retrograd si ramane in Berbec pana in 2027! In astrologie, Chiron se „ocupa” de ranile noastre sufletesti ce pot deveni fizice daca nu sunt vazute, tratate, depasite si transformate in dar. Chiron in Berbec se ocupa de cea mai profunda rana a unui om : rana sa te identitate.

Astazi, avem dublu eveniment

Soarele schimba zodia si intra in spiritualul Pesti, ultima din cele 12 zodii, iar Luna ne ofera cel mai mare spectacol de Super Luna plina in Fecioara.

In fiecare an in aceasta perioada, Soarele ne poarta pasii prin Pesti, acest semn creativ si sensibil cu energii vindecatoare, profunde si spirituale. Fiecare din noi cumva ne vom „cabla” la aceste valuri si, poate, vom deveni ceva mai delicati, cu compasiune si cu inima deschisa precum Pestii. Ni se promite o perioada in care vom fi mai creativi, ne vom gasi partea spirituala sau ii vom ajuta pe altii in moduri pline de sens.

Cat despre Super Luna plina in Fecioara, ea este cea mai „super” dintre Lunile pline din ianuarie, februarie si martie din cauza distantei sale apropiate de Pamant : 356.846 km (cea mai indepartata Luna plina a lui 2019 va fi la peste 406.000 km departare de Pamant), deci se va vedea mai mare, mai stralucitoare si mai aproape de noi ca o Luna plina obisnuita. Este un eveniment in sine, dat fiind ca anul trecut nu a existat deloc Luna plina in februarie !

Luna are o energie magnetica ce afecteaza valurile marilor si oceanelor dar si fluxurile de lichide din corpurile noastre. Dat fiind ca suntem facuti din apa peste 80%, are sens sa fim atenti la miscarile si fazele lunare ! Multi oameni se simt nelinistiti sau au dificultati sa doarma cand Luna plina este aproape de Pamant.

Lunile pline sunt legate si de emotii ridicate si ne pot trage emotional in multe directii. Ne putem simti fie obositi si letargici, fie foarte agitati si emotionali. Sa folosim magnetismul Lunii pline in avantajul nostru, eliberand tot ce nu ne mai serveste : conceptii, obiceiuri, relatii, situatii. Datorita puternicului magnetism, putem sa si atragem spre noi ceea ce ne dorim !

Fiind cea mai apropiata Luna plina de Pamant din acest an, energia sa este perfecta pentru a elibera si a manifesta. Fiind si in zodia Fecioarei, regina absoluta a tot ce inseamna curatenie si eliberare, nu ne ramane decat sa ne suflecam manecile !

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Asteapta-te la un vartej de sarcini multiple azi. Super Luna plina in Fecioara iti creste nivelul de business in activitatea zilei, ceea ce inseamna ca anumite sarcini neasteptate pot ateriza pe biroul tau. Chiar ai putea adauga tu unele lucruri in plus de facut daca ceva ce te incita apare la orizont. Te descurci, Berbecule ! Ca semn de foc, tu stralucesti in provocari, deci o agenda incarcata scoate de regula tot ce e mai bun din tine. Doar ai grija sa iei pauze daca incepi sa te simti stresat.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Pregateste-te pentru o portie de veselie ! Super Luna plina in Fecioara iti trezeste azi partea jucausa din tine, ceea ce te poate tenta sa scapi de treburile zilei si sa faci ceva distractiv. Chiar ai nevoie de recreere dar mai este ceva : nivelul ridicat de energie din zona romantismului te poate indemna spre o intalnire amoroasa. Daca va implicati impreuna intr-o activitate ce va face placere amandurora va energiza conexiunea, insa daca aveti anumite probleme in relatie, acest aspect ar putea intensifica problema pana la solutionarea ei.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Super Luna in Fecioara de azi va fi fie foarte motivanta fie foarte iritanta, in functie de situatia in care esti. In principal, ea aduce multa energie in casa ta, ceea ce va intensifica ce simti despre familia ta sau proprietatea ta. Pe partea sa pozitiva, ai putea fi motivat sa finalizezi o imbunatatire a unui proiect de casa ori sa faci planuri pentru o iesire cu familia. Totusi, daca ai de-a face cu un membru problematic de familie, cel mai bine e sa eviti subiectele ce il inflameaza ca sa eviti si conflictele ce pot aparea.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Uluitor! O româncă, Maria Fumea, a supervizat finalele olimpice de gimnastică de la Paris! Ce s-a întâmplat în finala de la sol în care Bărbosu a pierdut bronzul după contestaţie
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Autoritățile au anunțat decizia: Nu au voie!
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Va intra România în recesiune? Anunț de ultim moment
Adevarul
Impactul declarațiilor ÎPS Teodosie: Normele religioase stricte lasă urme care persistă și în viața adultă ANALIZĂ
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Cum te jefuiesc stăpânii plajelor. Turiștii nu-și cunosc drepturile
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza. Anunță o lună august ISTORICĂ în România
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Explicația surprinzătoare a clujencei care și-a închiriat apartamentul cu 8.000 de euro, pe durata festivalului UNTOLD: „Am scris un zero în plus”
Capital.ro
Codul Rutier te obligă. Amendă de până la 3.300 de lei pentru șoferii care au asta pe mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Mahmoud Abbas acuză Israelul de prelungirea conflictului din Gaza după asasinarea lui Ismail Haniyeh
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!