Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 10 APRILIE 2019. Jupiter intră retrograd 4 luni!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 10 APRILIE 2019; este o zi mare si aglomerata astral – Venus e in conjunctie cu Neptun, Soarele e in cuadratura cu Saturn, Mercur sextil cu Pluto si ... marele Jupiter, cea mai mare planeta a sistemului solar, planeta norocului, abundentei, oportunitatilor intra azi in miscarea sa retrograda anuala timp de 4 luni pana pe 11 august.
Ionela Marcu
09 apr. 2019, 20:23
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 10 APRILIE 2019. Jupiter intră retrograd 4 luni!

Astrele ne ajuta ! Faptul ca Jupiter intra in retrograd NU aduce acelasi tip de energie ca la Mercur retrograd. Jupiter retrograd aduce cu sine o promisiune incredibila in aer. In continuare ceva este posibil si inca ceva mare si bun. De ce ? Jupiter in retrograd ne trimite fata in fata cu unele oportunitati si sanse pe care, poate, nici nu le-am sesizat in ultimele 6 luni.

Ne scoate din letargie, lene si lipsa de motivatie si ne da un imbold sa actionam spre ceva ce ne trezeste entuziasmul. Ne ajuta sa privim aceleasi situatii norocoase din trecut dar cu alta mentalitate. Chiar si sa gasim darurile ascunse din situatiile mai putin fericite cand Jupiter a fost direct.

Avem 4 luni in care vietile ni se vor transforma. TINE MINTE ca miscarea lui Jupiter este mai lenta decat cea a Lunii, a lui Mercur sau Venus, de aceea si retrogradul sau dureaza 4 luni. NU pune presiune pe tine sa sari sa decodezi mesajele acestui retrograd deocamdata ; marea revelatie va culmina cand Jupiter revine direct, dupa 11 august.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este cazul sa iti iei in propriile maini treburile si sa iti gasesti propriile solutii care functioneaza pentru tine, fara sa mai asculti de unii si de altii, bine intentionati dar care nu cunosc adevarul tau. Calea pe care ai ales-o este una buna, deci nu lasa criticii sau carcotasii sa te deturneze. Ramai fidel idealurilor tale si, impreuna cu ajutorul prietenilor sau colegilor fideli, vei reusi sa avansezi usor spre ce ti-ai propus. Azi Jupiter intra 4 luni in miscare retrograda. Jupiter raspunde de noroc, sanse, oportunitati si dezvoltare. Ce inseamna pentru zodia ta acest tranzit ? Afla aici !

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Azi sufla un vant cald si bun pentru tine si poti privi la aceasta zi intr-o maniera relativ calma, cat timp nu te lasi dominat excesiv de ganduri, in special de acele ganduri care iti dau stari de ingrijorare sau frica. Incearca sa gandesti de doua ori inainte sa actionzi o data si studiaza cu atentie fiecare miscare. Poti sa ai incredere in instinctele tale care iti indica ce se afla dupa urmatorul colt. Astfel eviti surprizele si ramai cu un pas in fata. Inarmeaza-te cu rabdare. Ea te ajuta sa gestionezi situatii care nu depind total de tine si vei si rezolva probleme rapid si eficient. Azi Jupiter intra 4 luni in miscare retrograda. Jupiter raspunde de noroc, sanse, oportunitati si dezvoltare. Ce inseamna pentru zodia ta acest tranzit ? Afla aici !

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Anumiti factori externi iti pot influenta ziua, cauzandu-ti o agitatie pentru ca sunt evenimente total in afara ariei tale de control. Poate te simti epuizat de evenimentele recente, deci foloseste aceasta oportunitate ca semnal sa faci un pas in spate si sa te odihnesti. Daca iti reincarci bateriile, vei vedea o solutie si o abordare mult mai detasata si productiva de acum inainte pe subiectul ce te intereseaza. Azi Jupiter intra 4 luni in miscare retrograda. Jupiter raspunde de noroc, sanse, oportunitati si dezvoltare. Ce inseamna pentru zodia ta acest tranzit ?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ciolacu: Retragerea lui Joe Biden nu va influența România
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!