Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 22 MAI 2019. Energie puternică adusă de Marte şi Uranus!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 22 MAI 2019; dupa ce ziua de ieri ne-a introdus in mare viteza in sezonul Gemeni, o data ce Soarele si Mercur au intrat in acelasi timp ieri in aceasta zodie, iata astazi o noua energie astrala la dispozitia noastra. 
Alina Costache
21 mai 2019, 20:23
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 22 MAI 2019. Energie puternică adusă de Marte şi Uranus!

Marte cel razboinic si impulsiv este in sextil cu rebelul Uranus in Taur, deci sa ne asteptam la o portie serioasa de entuziasm imprevizibil. Este un fel de energie agitata ca in „Fast and furious”, puternica, eficienta, care te ajuta sa faci schimbari rapid. Este pozitiva, electrizanta si noroc cu Luna in Capricorn ca ne mentine cu picioarele pe pamant.

Acest sextil dintre Marte si Uranus creeaza ca o racheta de entuziasm pentru fiecare!

Totul se intampla incredibil de rapid si vei fi surprins cat de multe lucruri poti realiza intr-o singura zi. Marte raspunde, asa cum stim, de impulsul nostru de a actiona, de tot ceea ce facem, de motivele care ne imping sa actionam. In combinatie cu Uranus… sa te tii ! Marte-Uranus astazi aduce solutii inovatoare, in special pe subiecte ce tin de casa, de finante si de aspecte practice, tehnice, mecanice … si chiar sexuale ! Libidoul iti este sus pana la cer. Aceasta este oportunitatea ta sa faci lucrurile rapid si bine.

La multi ani tuturor Gemenilor ! Suntem in sezonul vostru si energia Gemenilor ne influenteaza o luna de zile. Cum iti va merge o luna cu Soarele in Gemeni si cum iti schimba ritmul si viata?

Afla aici in horoscopul special Viata zodiilor in sezonul Gemenilor 2019.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire !

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Sensibilitatea iti este chiar puternica astazi si vei vedea ca perceptia si intuitia ta despre multe sunt directe si la obiect. Tine minte asta ca sa ai succes astazi pentru ca nu ai nevoie sa fii prea convingator sau sa manipulezi pe cineva sa faca ceea ce doresti tu sa faca. Mai mult ca sigur ca vei obtine rezultatele dorite doar conectandu-te la natura ta delicata, receptiva. Lasa-te purtat de ritmul Universului ; exista astazi energia puternica dintre Marte si Uranus care te va ghida.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Fii atent ca exista o predispozitie astazi ca tensiunile sa creasca destul de mult din pricina nivelului ridicat emotional pe care il poti atinge. Ti se pare ca toata lumea are ceva cu tine dar mai mult ca sigur este doar paranoia rezultata din imaginatia ta directionata gresit. Nu te mai lasa dus de val de scenarii nebunesti care nu au sustinere in realitate. Oamenii au tendinta astazi sa actioneze in baza unor impulsuri animalice, din cauza energiei puternice dintre Marte si Uranus, deci nu fii surprins daca logica si ratiunea sunt greu de gasit.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Lumea probabil ca nu se va invarti in jurul tau astazi, deci obisnuieste-te cu asta chiar daca de ieri a inceput sezonul tau si esti starul lunii. Desi nu este informatia pe care doreai sa o auzi, este totusi ceea ce ai nevoie sa auzi ca sa te mentii cu picioarele pe pamant. Foloseste-ti pasiunea incredibila ca tu sa fii cel ce are grija de altii. Gandeste-te mai putin la tine si mai mult la cei din preajma ta, in special la membrii familiei. Tine aproape de casa si ai grija de sarcinile domestice.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
De ce să ții valiza în cadă după ce te cazezi la hotel. Explicația te va surprinde cu siguranță
Capital.ro
Se confiscă toți banii. Rămâi pe loc fără cont bancar: Statul a demarat procedura
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Valul de caniculă amenință cu o CRIZĂ alimentară. E risc major de penurie!
Adevarul
Afacerea clandestină care i-a transformat pe securiști în milionari. „Mulți oameni și-au vândut casa pentru asta” INTERVIU
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Dorian Popa ar putea să se lase de cântat. Cât câștigă artistul din muzică
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Amantlâc pe față în showbiz-ul românesc! E iz de scandal! Soția sportivului cu amantă a decis să se răzbune pe spărgătoarea de căsnicii: „Scai obosit”
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Avertizare de cod galben de ploi și vijelii pentru 10 județe până marți
Capital.ro
Rămâi cu ZERO lei pe card. Alertă pentru românii cu bani la bancă. Să nu răspunzi!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
"A băgat în pământ un suflet nevinovat" - Bunicul băiețelului ucis în accidentul din Pantelimon, declarații cutremurătoare
substantial.ro
Premierul din Bangladesh, Sheikh Hasina, a demisionat și a părăsit țara
MediaFlux
SUMA DUPĂ RECALCULARE! Poștașii aduc FLUTURAȘII de PENSIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!