Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 2 MARTIE 2019. Cine ne pune la treabă în weekend?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de SAMBATA 2 MARTIE 2019; suntem in prima sambata a lunii martie, ne acomodam cu spiritul liber si prietenesc al lui Venus in Varsator de ieri si pana pe 26 martie, iar azi Luna este in Capricorn insa in a doua parte a zilei trece in Varsator. Fii pe faza la orice schimbare de dispozitie intre dimineata si dupa-amiaza / seara.
Filip Stan
01 mart. 2019, 20:04
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 2 MARTIE 2019. Cine ne pune la treabă în weekend?

Luna este astrul ceresc cel mai aproape de noi si raspunde de emotiile noastre prin faptul ca influenteaza fluidele din corp si din afara corpului. Iata ce inseamna pentru zodia ta Venus in Varsator !

Emotiile trec acum pe planul doi. Este vremea datoriei si responsabilitatii cand Luna traverseaza Capricornul. Vom lua in calcul numai actiunile ce pot fi facute cu adevarat si nu cele bazate pe dorinte trecatoare sau capricii.

Ce activitati benefice sa faci cu Luna in Capricorn :

Sa te intalnesti cu clienti sau colaboratori ; sa pui pe scris o propunere concreta, cu plan de bataie ; sa analizezi investitiile pe care vrei sa le faci ; sa actionezi sau sa vorbesti cu autoritate ; sa muncesti cu un mentor sau cu un ucenic ; sa sustii prin actiunile tale o traditie de lunga durata ; sa preiei controlul asupra unei situatii.

Luna in Varsator aduce si o buna eliberare de prea multa stare emotionala. Ne permite sa ne distantam ca sa vedem imaginea de ansamblu din orice situatie. Aceasta stare detasata ne permite sa accesam idei briliante, de nevazut cand suntem sufocati de emotii.

Varsatorul e legat si de curentii din corp, ca si de minte si spirit, deci sunt zile favorabile pentru orice forma de vindecare energetica si acupunctura.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Exista ceva in aer care te impinge spre schimbare sau improspatare. Nu este cumva timpul sa va schimbati garderoba sau sa va redecorati casa ? Daca da, astazi este o zi tocmai buna pentru orice actiune in acest sens. Daca ai un buget restrans, vei vedea ca te vei simti la fel de implinit si iesi si mai ieftin daca scapi din casa de lucrurile care nu te mai reprezinta pe tine cel/cea de acum. Inconjoara-te doar cu ceea ce iubesti.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Vestea buna este ca lucrurile devin din ce in ce mai bune. Ai avut si ai si tu parte de momentele tale obositoare si pline de efort. Daca esti parinte, copiii iti pot cere ceva la fiecare cinci minute si poti simti presiune din toate partile. Nici viata amoroasa nu este imuna in fata acestor presiuni ce apasa pe tine. Nu ai cum face compromisuri ci doar sa stii ca vin clipe si zile mult mai calme in fata.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi e o zi buna sa reanalizezi toate valorile sociale pe care le consideri valoroase. Ca si restul dintre noi, le-ai invatat la varste timpurii si le-ai acceptat fara sa gandesti. Conceptele de proprietate iti necesita atentia acum. Dupa ce ai auzit si gandit ceva ani si ani despre ele, nu este eliberator sa iti dai seama ca oricand te poti razgandi si gandi altceva de acum incolo, care sa iti dea puterea personala in loc sa ti-o slabeasca?

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Amendă fabuloasă pentru toți posesorii de câini și pisici din România. Este interzis să faceți așa ceva
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați. Trebuie să aibă acest document. Scrie în Codul Civil
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
LOVITURĂ DURĂ PENTRU VITEZOMANI! Toate mașinile vor fi dotate cu asta
Adevarul
De ce dieta keto poate distruge organismul. Avertismentul transmis de specialiști: „Risc de boli de inimă și accident vascular cerebral”
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Viața la bloc. Gestul care îi scandalizează pe vecini. Legea nu-i iartă pe făptași
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Ce rentă viageră va încasa David Popovici după ce se va retrage. E asigurat pentru tot restul vieții!
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Explicația surprinzătoare a clujencei care și-a închiriat apartamentul cu 8.000 de euro, pe durata festivalului UNTOLD: „Am scris un zero în plus”
Capital.ro
Devine interzis în toate țările. UE a dat ordin. Românii nu vor mai avea dreptul să cumpere
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Curtea Supremă a SUA respinge încercarea statului Missouri de a opri sentința lui Trump
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!