Horoscop zilnic LUNI 25 IUNIE 2018. Vezi de ce nu ai chef de munca azi!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 25 iunie 2018 pentru fiecare zodie. Intram in ultima saptamana a lunii iunie si cea care da startul lunii iulie, o saptamana intensa cu 3 evenimente astrale majore. Maine Marti 26 iunie, Marte intra in miscare retrograda pana pe 27 august iar Joi Luna plina este in Capricorn. Vineri Mercur, planeta gandurilor si comunicarii, intra in Leu. Multe se vor schimba sub aceste trei influente pe durata verii.
Romania TV
24 iun. 2018, 19:32
Horoscop zilnic LUNI 25 IUNIE 2018. Vezi de ce nu ai chef de munca azi!

Marte retrograd 2018 se intampla foarte aproape de Pamant, o intamplare foarte rara! Deci daca te vei uita pe cer si vei vedea un astru urias privind furios inapoi la tine in aceasta vara, acela este Marte. El este cel mai stralucitor pe la finalul lunii iulie atunci cand Terra, Marte si Soarele sunt aliniati in asa numita „opozitie a lui Marte”. Acela va fi un moment foarte puternic, mai ales ca in iulie si august 2018 este si sezonul multor eclipse de Soare si de Luna.
Toata vara, astrele si sezonul eclipselor vor genera influente ce ne schimba relatiile amoroase. Iata cum iti este impactata dragostea in Horoscopul verii 2018.  

Pana maine insa, Venus in Leu este in aspectul astral patrat cu Jupiter – deja retrograd in Scorpion. Acesta este un tranzit ideal pentru a te distra si bucura de viata, dar nu asa de bun daca ai de muncit mult si din greu. Te vei simti fericit, optimist, generos si foarte sociabil. Problemele apar daca trebuie sa te ocupi de mai multe lucruri serioase unde e nevoie de o atitudine responsabila si conservatoare.

Este o zi excelenta pentru socializare si prieteni noi. Tendinta este sa te rasfeti, sa nu urmezi dietele, sa iti dai voie sa traiesti lucruri in exces, chiar sa fii usor lacom. Este nevoie de moderatie, dar e asa de dificil cand acest tranzit iti da o stare generala asa de joviala!

Nu iti face griji, da-ti voie sa te rasfeti sau sa exagerezi cu o prajitura desi nu ar trebui, cu o comoditate desi ar trebui sa fii mai harnic. De maine Marte intra retrograd si ne aduce cu picioarele pe pamant rapid.
Iata Horoscopul saptamanal 25 iunie – 1 iulie aici!  

Iata cum stai azi LUNI 25 iunie 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi va fi nevoie sa faci o miscare bine gandita. Subiecte de familie necesita atentia ta urgenta. Un zambet la momentul potrivit va face minuni. Nu reactiona cu furie la provocari. Vei avea o zi excelenta daca incetezi sa te ingrijorezi despre fiecare detaliu. Ai incredere, totul se rezolva mai devreme sau mai tarziu.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Este o zi destul de aglomerata in care ai destul de multe pe tava in fata ta. Vrei sa incepi multe lucruri pe care le ai in minte si iti gasesti timp si pentru a-ti indrepta atentia spre subiecte total noi. Capul iti este plin de idei si abia astepti sa treci la actiune. Dar tine minte, deja ai facut atatea ! Nu crezi ca e timpul sa te odihnesti sau distrezi?

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Aceasta zi are urcusuri si coborasuri dar si anumite oportunitati mari venind spre tine. Prietenii si familia sunt alaturi de tine sa te sustina pentru a profita la maxim de toate favorurile pe care astrele le au pentru tine azi. Prinde-ti sansa si fa din ea ceea ce doresti. Viata ta sociala este foarte activa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Din ce cauză ar fi murit, de fapt, Andrei Versace. Principala ipoteză a anchetatorilor
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
Playtech.ro
Incendiu la academia lui Năstase și Marica din Pipera! Primele informații ale pompierilor
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Cum arată și câți ani are Sabrina, fiica lui Jean de la Craiova. Tânăra a terminat liceul cu media 9.10 și susține că urăște manelele | FOTO
Spynews
Ce le-a interzis Jennifer Lopez angajaților săi! Regulile controversate impuse de divă persoanelor care lucrează cu ea
Evz.ro
Poveste de iubire cu scandal. Amenințări și hărțuire în familia regală din Danemarca
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Câți bani le plătește Gabi Bădălau pensie alimentară copiilor: „Eu îi susțin financiar”
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
substantial.ro
METEOROLOGII AU PRELUNGIT CODUL GALBEN DE CANICULĂ PENTRU 10 JUDEȚE ȘI BUCUREȘTI
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!