Horoscop zilnic pentru MIERCURI 10 IULIE 2019. Ce drum îţi arată intuiţia?

Soarele este in conjunctie cu Nodul lunar Nord aflat in Rac. Un inger pazitor straluceste in lumina viitorului. Acesta este drumul corect pe care ar trebui sa mergi. Soarele te ajuta sa primesti ghidarea de care ai nevoie.
Filip Stan
09 iul. 2019, 19:35
Horoscop zilnic pentru MIERCURI 10 IULIE 2019. Ce drum îţi arată intuiţia?

Luna se muta din Balanta in Scorpion, Soarele este in Rac, ambele zodii de apa. Mesajul este ca trebuie sa-ti urmezi intuitia. Urmeaza calea dragostei, a adevarului, a fericirii si a implinirii. Chiar daca ti se pare un drum necunoscut, mergi inainte si vei vedea lumina. Cineva este alaturi de tine. Un inger pazitor, un lider, o figura paterna vine sa te sustina. Urmeaza lumina!

Atentie la cuvinte

Luna in Scorpion face cuadratura cu Mercur retrograd si Marte in Leu, apoi face opozitie cu Uranus. Atentie la ce cuvinte rostesti. Unele schimburi de replici pot fi ascutite, incisive si pot „taia” mai ceva ca un cutit. Pe de alta parte, unele pot fi adevarate mantre care te imputernicesc.

Romantism

De asemenea, Soarele urmeaza sa faca un trigon cu super-visatorul Neptun si te predispune la o stare euforica si romantica. Lasa dragostea sa intre in inima ta. Fii deschis!

Responsabilitatea vindecarii

Saturn si Chiron plaseaza responsabilitatea vindecarii pe umerii tai. Saturn retrograd nu glumeste. Ce probleme stagneaza in viata ta? Ce anume din viata ta nu este asa cum ai fi sperat? Ce povara grea iti apasa pe umeri? La ce te faci ca inchizi ochii?

In curand toate aceste intrebari vor avea raspunsuri clare. Judeca fiecare situatie corect si actioneaza cinstit!

Chiron elibereaza durere. Nu te poti vindeca daca nu poti simti. Indiferent care este „otrava” pe care o tii in suflet, ea trebuie curatata. Poate fi un moment dur, vulnerabil, dar la final, poti vedea lumina. Renunta la furie, la ranchiuna! Gata! E de-ajuns!

Misiunea karmica

Luna face sextil cu Jupiter si cuadratura cu Pluto si Nodurile lunare, ceea ce iti ofera oportunitatea de a te dezvolta. Imbunatateste-ti calitatile si pregateste-te pentru misiunea ta karmica.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Atunci cand esti organizat si plin de optimism iti va fi mai usor sa-ti indeplinesti visele si sa-ti onorezi aspiratiile. In acelasi timp insa este important sa faci un efort si sa intaresti legaturile cu colegii. Cere-le ajutorul, nu incerca sa faci totul de unul singur. Finantele incep sa arate bine, dar se afla, inca, intr-o situatie delicata. Asadar, ai grija.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ramai in alerta! Este cea mai sigura cale sa profiti la maximum de orice oportunitate si sansa de dezvoltare care iti vin in cale. In plus, vei gasi forta sa pui punct unei situatii din trecut ce te trage in jos. In acest fel, iti vei putea muta intreaga atentie catre viitor.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Este ziua ideala pentru a-ti face ordine in viata, in special in cea personala. O discutie sincera te va ajuta sa intelegi unde esti si, totodata, ce vrei sa obtii. In acest fel, atat tu cat si persoana respectiva veti salva o multime de timp si nervi. De asemenea, vei putea pune ordine si in celalalte aspecte ale vietii astfel incat sa te poti bucura de liniste.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul unic descoperit recent în România. E spectaculos și are o lungime de 1.3 kilometri
Capital.ro
Amendă de până la 5.000 de lei. Interzis pentru cei care stau la bloc. Proprietarii nu au voie
Playtech.ro
Imagini de SENZAȚIE cu soția lui Ianis Hagi. Elena a făcut furori în luna de miere. E tot mai îndrăzneață
DailyBusiness
Cele mai poluate orașe din România au ajuns într-un clasament european. Unde îți poți pune în pericol sănătatea
Adevarul
Marturiile disidenților ruși eliberați în schimbul de prizonieri cu Rusia: „Este foarte dificil pentru mine din punct de vedere emoţional”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Zani pariază totul pe o carte. Cum vrea să se îmbogățească
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Adrian Mutu e în stare de șoc, după cutremurătoarea veste primită: 'Am pierdut un frate!' 😢
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București. Care este starea fetiței al cărui picior a fost amputat: „A avut coșmaruri”
Capital.ro
A murit unul din marii actori. Drum lin, maestre! A fost o legendă a scenei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Atacuri aeriene israeliene asupra școlilor din Gaza: Zeci de persoane decedate
MediaFlux
PENSIA după 30 DE ANI de MUNCĂ! Se dau în PLUS SUTE de LEI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?