Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 25 AUGUST 2018. O zi unică, un trigon unic în viaţa ta!

Soarele proaspat instalat in Fecioara face un aspect de trigon cu Saturn si Uranus – ambele mari astre fiind acum inca retrograde – in aceasta zi speciala pentru ca un asemenea trigon este un eveniment cosmic benefic ce poate sa apara o singura data in viata. Energia creata ne stabilizeaza cadrul de functionare ca sa putem tinti spre succes!
Filip Stan
24 aug. 2018, 19:46
Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 25 AUGUST 2018. O zi unică, un trigon unic în viaţa ta!

Practic, Soarele – Uranus – Saturn ne stabilizeaza lumea.

Marile trigoane asa cum este si acesta sunt cele mai pozitive aspecte in astrologie, aducand bucurie, armonie si echilibru. Daca reusesti sa nu fii prea prins de un zbucium sau de o zbatere, vei simti si vei iubi acest sens de a curge si cum toate lucrurile se aseaza asa cum este „drept” in Univers.

Saturn reprezinta structura in timp ce Uranus reprezinta libertatea. Soarele esti TU. Marele trigon iti va aduce oportunitatea de a gasi echilibrul bun intre structura si disciplina, intre libertate si a fi autentic.

Acest tranzit iti aduce recunoasterea eforturilor tale anterioare si iti vei putea obtine rezultatele muncii in echilibru cu celelalte domenii ale vietii tale.

In plus, rebelul Uranus iti creste intuitia si inspiratia, deci te poti astepta la revelatii si auto-descoperiri. Vei simti nevoia sa incerci ceva nou in afara rutinei, ce pot fi de la noi aventuri la noi inventii.

Bucura-te de aceasta energie excelenta care te indeamna sa iesi din zona de confort si sa iti extinzi cercul social cu oameni extraordinari.  

Este o zi cu adevarat unica mai ales ca acest aspect astral nu se va mai repeta si nu iti poti dori o platforma mai stabila de pe care sa iti lansezi orice proiect. Marte este inca retrograd, deci nu poti forta prea mult inainte cu actiunile pentru planurile tale cele mai indraznete. Dar ceva tot poti face. Ziua de azi este cea in care iti fixezi cortul in pamant si te pregatesti de aventura dupa ce Marte incepe miscarea directa Luni 27 august! 

Acest aspect astral unic de trigon Sun-Uranus-Saturn iti da o minte destul de concreta si aplecata spre stiinta si la fel iti da si Luna in Varsator. Ai capul bine pus pe umeri si nu esti dispus sa accepti nicio prostie. O atitudine matura si experimentata te ajuta cel mai bine acum.

Ne pregatim inspiratia pentru maine cand avem Luna plina in Pesti ce vine cu o energie speciala, de final si nou inceput, de salt evolutiv in divin si constiinta. Simti?

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de SAMBATA 25 AUGUST 2018:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Zilele ce urmeaza sunt bune ca sa inventariezi tot ce ai realizat, pentru ca facand asta vei descoperi feluri in care sa iti folosesti timpul, energia si banii cu mai mult succes. Dand drumul activitatilor ce nu iti mai servesc scopului, poti pune o fundatie pentru noile activitati ce te sustin mai productiv. Continua sa existe in Univers sansa de oportunitati pentru tine.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Zilele ce urmeaza pot marca un fel de punct de cotitura, intrucat o combinatie puternica de energii te incurajeaza sa investesti cel mai bun efort al tau in planurile si proiectele tale cheie. Simti ca ai mult de contribuit atat personal cat si profesional si asta este foarte adevarat. Orice incepi acum iti poate pune bazele pentru vremuri mult mai bune pentru viitor.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Lucrurile incep sa arate mult mai optimiste pentru tine, intrucat o situatie ce parea instabila si care iti cauza un anumit procent de angoasa da acum semne ca se misca spre pozitiv. Sigur ca nu se va intampla nimic de la sine iar contributia ta este cruciala pentru a misca lucrurile in continuare. Urmareste sa simti orice intuitii pentru ca o idee desteapta si foarte practica poate avea potential real.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Produsul adorat de milioane de români pe care îl vinde o femeie întoarsă din Austria. Afacerea ei este unică în țară
Capital.ro
Intră banii direct în conturile românilor. Se plătesc 880 lei de la stat în fiecare lună
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. I s-a comunicat totul prin e-mail!
DailyBusiness
ATENȚIE LA CE MÂNCAȚI! Aceste alimente cresc riscul de demență
Adevarul
Boala gravă ce poate fi contactată de la o doză de bere sau suc. Avertismentul unui medic: „Orice doză poate fi letală”
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Capcanele riovinietei. Informațiile pe care trebuie să le știți
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Noua iubită a lui Michele Morrone e româncă şi a lucrat pentru frații Tate! Cum arată Bianca
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Primele imagini cu mormântul lui Nicu Covaci. Funeraliile au avut loc cu porțile închise
Capital.ro
Românii trebuie să facă din nou ITP-ul. Se suspendă automat. Legea îi obligă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
VIDEO "Avea 20 de lovituri de cuțit pe corp. Două victime erau în saci". Detalii șocante din tripla crimă care a îngrozit Capitala
substantial.ro
Kamala Harris conduce cu 3 puncte procentuale în fața lui Donald Trump într-o confruntare directă
MediaFlux
PENSII: Cum se acordă MAJORĂRILE în funcție de perioada muncită
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!