Horoscop zilnic VINERI 4 mai 2018. Începe weekendul cu Luna in Capricorn, alte situaţii noi vin!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru VINERI 4 mai 2018, zi in care suntem pe de-o parte inca sub puternica influenta a energiei Lunii pline in Scorpion ce a fost acum 3 zile si care inca vine sa tulbure sau reaseze situatii de viata dar intram si sub auspiciile zilelor de weekend ce se deschid cu ziua de Vineri si in care Luna este in descrestere de luminozitate si sta aproape 3 zile in Capricorn. 
Romania TV
04 mai 2018, 03:33
Horoscop zilnic VINERI 4 mai 2018. Începe weekendul cu Luna in Capricorn, alte situaţii noi vin!

Cu Luna in Capricorn, emotiile trec pe plan secund si brusc ne suflecam manecile pentru treaba serioasa, suntem responsabili si preocupati din ce sa facem bani si cum sa lucram mai bine ce avem de lucrat. 

Iata horoscopul de weekend 4-6 mai sub influenta Lunii in Capricorn. 

Pe durata zilelor ce urmeaza Lunii noi, vei fi facut atent cu privire la schimbarile pe care trebuie sa le faci, cu privire la scopul urmator, la karma ta, la pasiuni si la vulnerabilitati. 

Ne indreptam spre momentul in care Uranus isi schimba semnul la jumatatea lunii, dupa ce a fost de 8 ani in Berbec, iar acum intra in Taur pana in 2026. Unele semne zodiacale deja simt ca se intampla anumite schimbari.

Uranus este marele rebel si planeta evolutiilor iar prezenta sa in Taur va da peste cap felul in care ne raportam la bani. 

Iata horoscopul zilei de VINERI 4 mai 2018 pentru fiecare zodie in aceasta conjunctura astrala : 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este posibil sa intalnesti astazi pe cineva ce poate actiona ca un fel de Pigmalion pentru tine. Ai nevoie sa fii inconjurat si incurajat de oameni ce cred in tine si este bine pentru tine daca chiar ai asemenea persoane alaturi. Daca intalnesti pe cineva de acest tip, nu te da in spectacol. Asculta ce are sa iti spuna. Este pentru binele tau. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti in mod deosebit inspirat de o situatie de criza dar si sensibil la ea. Ce inseamna concret este ca nu suporti sa vezi alti oameni suferind. Uneori chiar tu suferi pentru ca nu iti permiti sa faci lucrurile ce iti plac cel mai mult si care te ajuta sa te simti implinit ca om. De ce nu te gandesti sa fii mai bland cu tine, macar azi? Incearca, s-ar putea sa iti placa. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Zile ca cele de azi te imping sa actionezi in domenii ale vietii tale unde ai fost ezitant pana acum. Are nevoie viata ta amoroasa de o gura de aer proaspat? Ai visat la o cina cu lumanarele cu partenerul? La un weekend afara din casa si oras? La o noua casa? Este timpul sa te opresti din visatul despre fericire si sa faci ce ai nevoie sa faci ca sa si obtii. Este la indemana ta, sa stii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Produsul Lidl adorat de români care este adus la raft sâmbătă, 10 august 2024. Pe vremuri se dădea pe sub mână și era rezervat oamenilor cu bani. Costă doar 4.69 lei, dar retailerul are și alte oferte și promoții
Capital.ro
Banii au ajuns deja în cont. Statul a alimentat cardurile românilor. Anunțul făcut azi, 9 august
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. Nimeni nu se aștepta, detaliul ȘOC care schimbă totul
DailyBusiness
CÂND VIN PENSIILE MĂRITE. Ministrul Muncii, anunţul momentului
Adevarul
EXCLUSIV. Dezvăluiri din dosarul morților suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon”: „Practica era de a stabili cine trăiește și cine moare”
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Mulți români fac această greșeală. Pizza nu se combină cu așa ceva
Ego.ro
Imagini incendiare cu concurenta de la Insula Iubirii care i-a furat iubitul celei mai bune prietene FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
Geta Sterp este însărcinată! Primele imagini cu ea gravidă! A făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Cea mai râvnită divă de pe ”Dorobanți” și-a găsit iubirea la Monaco! E un oligarh rus și… ”Este exact ce-mi trebuie!” Detalii senzaționale și siropoase
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Medicul Bogdan Socea și-a anunțat demisia din funcția de manager al Spitalului „Sfântul Pantelimon”! Decizia a venit la îndemnul lui Alexandru Rafila și al lui Marcel Ciolacu
Capital.ro
Rusia a fost atacată. Situație de urgență la nivel federal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Ana Birchall acuză pe Mircea Geoană de folosirea însemnelor NATO în campania electorală
MediaFlux
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în războiul din Ucraina. Oamenii sunt PANICAȚI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!