HOROSCOP: Zonele erogene în funcţie de zodie

HOROSCOP: Câţi oameni, atâtea moduri de excitaţie şi de răspuns la stimulii externi, câţi bărbaţii atâtea pasiuni, câte femei atâtea bucurii mărunte. Unele femei iubesc să fie mângâiate pe sâni, altele se excită la atingerea gâtului şi tot aşa, cât în lună şi în stele.
Alina Costache
16 ian. 2015, 08:17
HOROSCOP: Zonele erogene în funcţie de zodie

HOROSCOP: Te-ai întrebat vreodată de ce suntem totuşi aşa de diferiţi cât vine vorba de zonele erogene?

Unul dintre motivele pentru care unii oameni se excită dacă îi mângâi pe cap şi alţii nu, constă în influenţa astrală:

Berbec

După cum se ştie deja foarte bine, cele mai sensibile zone ale femeii Berbec, dar şi ale bărbatului Berbec sunt capul şi faţa sau, mai general vorbind, terminaţiile nervoase.

Aşadar, cei născuţi sub semnul astral Berbec reacţionează la mângâieri pe frunte, la jocul cu părul lor (în timp ce le atingeţi uşor pielea de pe scalp) sau la masajul delicat al capului.

Extrem de excitat poate deveni Berbecul dacă este muşcat de ureche sau dacă vă lipiţi cu delicateţe degetele de tâmplele lui. Pasiunea arzătoare a Berbecului poate fi trezită şi când partenerul doar îi suflă cald în ureche sau când îi muşcă buza superioară.

Fii sigur că toate acestea îi vor da fiori pe şira spinării!

Taur

Zona sensibilă a Taurului este, fără doar şi poate, gâtul. Dacă vrei să îl exciţi pe încrezătorul Taur, începe cu mângâieri uşoare de pe spate până la gât, cu o scurtă oprire la baza craniului.

Dacă vei adăuga acestei călătorii câteva săruturi care să susţină mângâierea, vei pune Taurul pe foc.

Poate ţi se pare că acest singur punct erogen îţi limitează posibilităţile asupra corpului său, dar nu trebuie decât să fii puţin inventiv: alege momente surprinzătoare, cum ar fi legarea cravatei şi ceea ce pare a fi o atingere nevinovată, va deveni, pentru nativul din Taur, un stimul excitant.

Şopteşte-i la ureche vorbe dulci… când îţi aluneci mâinile cu pasiune, dar cu răbdare, sărută-i şi muşcă-i uşor gâtul. Ritmul trebuie să fie lent, pasional, intim şi Taurul va intra într-o lume a excitaţiei totale, ample.

Gemeni

Părţile cu cel mai mare grad de erotism al nativului din Gemeni sunt palmele şi mâinile. Mai ales femeia Gemeni răspunde extraordinar la o paradă de săruturi care îi acoperă mâinile.

Aşadar, vrei să îl vezi pe cel năcut sub semnul astral Gemeni topit de excitaţie? Atunci nu ezita să încerci un tertip nevinovat: suge-i degetele, unul câte unul.

Iar atunci când te ridici cu mângâierile şi săruturile de-a lungul mâinilor, Gemenii vor fi copleşiţi.

Joacă-te cu vârful degetelor şi o atingere abia simţită la acest nivel al corpului îi va frisoane. Sărutul pe interiorul braţului este deja un tratament special pentru cei din zodia Gemeni.

Pentru o variantă atrăgătoare şi provocatoare, mută-ţi limba şi buzele, uşor, de la cot la umeri.

Rac

Una dintre modalităţile prin care puteţi duce un Rac pe culmile excitării constă în, nimic mai complicat, decât „a sărut”…

Bineînţeles, nu un sărut banal, ci unul de poveste, pasional, profund, sărutul de suflet, cu utilizarea completă a gurii, dar şi cu implicarea corpului.

În plus, tot la categoria “cea mai sensibilă parte a corpului” intră şi, aşa cum probabil vă aşteptaţi, sânii.

Atât femeia, cât şi bărbatul Rac se excită intens când le sunt sărutate şi atinse sfârcurile. Când femeilor născute sub acest semn astral le sunt frământaţi sânii, emoţia este incomparabilă.

Aşa, cu mângâieri fine, uşoare, dar pasionale vei ţine vie dorinţa sexuală a Racului. În timpul partidei de sex, mângâierea sânilor îi poate aduce pe Raci şi mai aproape de punctul culminant.

Leu

Poate sună ciudat, dar zona erogenă a nativului din Leu este de fapt decorul în care are loc partida de sex: o cameră somptuoasă, în violet sau puţin roşu, cu perdele de mătase şi mobilată în stil Ludovic poate fi un stimul real pentru Leu.

Apoi, partea din spate este o zonă extrem de sensibilă din punct de vedere erotic: masează-i spatele, atinge-i coloana vertebrală şi acordă o atenţie sporită coapselor lui.

După astfel de alinturi, sigur Leul se va întoarce precum o pisicuţă şi se va dărui cu pasiune.

Pentru a trezi ardoarea şi virilitatea „regelui Leu”, zgârie-i încet spatele şi coapsele.

Fecioară

Dacă vrei să stimulezi un nativ din Fecioară, nu trebuie să ocoleşti niciodată, dar niciodată abdomenul.

Întreaga zonă magică începe de la osul pubian până la partea de sus a pieptului – acesta este un traseu încântător pentru cei născuţi sub semnul astral Fecioară.

Explorează aceste părţi ale corpului cu degetele, prin mângâieri fine, simple, cu limba sau chiar cu părul tău.

Pentru senzaţii fine, foloseşte-te şi de unghii, înainte şi înapoi pe stomacul unei Fecioare… dacă vei realiza această exploatare cu senzualitate, vei observa îndată rezultatele.

Mai mult, acelaşi efect nemaipoment îl veţi obţine şi dacă vă folosiţi de un săpun cu parfum floral sau de un burete cu apă călduţă.

În timpul actului sexual, foloseşte mişcări circulare pentru a te apropia din ce în ce mai mult de stomacul unei Fecioare, mai ales de zona buricului pe care este recomandat este să îl săruţi. 

Balanţă

Vei găsi o sensibilitate debordantă pe partea de jos a spatelui şi pe fese, în cazul nativilor din Balanţă.

Nici nu trebuie să depui eforturi mari, trebuie doar să fii atent la această parte a corpului oriunde te afli, în mod spontan. De exemplu, dacă vă plimbaţi prin parc, atinge-i uşor spatele.

În momentele intime, pune mâna pe fesele ei şi accentuează-ţi atingerile cu mişcări circulare de la baza coloanei vertebrale până spre umeri. Împinge moderat spre piele şi întoarce-te mereu la minunatele fese.

Numai aşa Balanţele se vor trăi într-o frenezie ireală, excitându-se foarte repede. Apoi, femeia Balanţă adoră să îi fie admirate fesele!

Scorpion

Mai mult decât alte semne astrale, Scorpionul manifestă o sensibilitate crescută a zonelor erogene. O simplă atingere în această zonă îl va transforma pe nativul din Scoprion într-un vulcan.

Se spune despre bărbatul Scorpion că se poate excita şi numai dacă poartă boxeri ceva mai strâmţi, iar despre femeile Scorpion se crede că găsesc o plăcere nemaipomenită în autostimularea organelor genitale.

Ea se poate excita numai dacă îşi freacă picioarele…

Cât despre cunilingus sau sexul oral, femeia şi bărbatul Scorpion nu este nicicând mai fericit/ă. Aşa că, joacă-te cu organele genitale ale Scorpionului şi nu vei rata o excitare de pomină.

Citeşte mai mult pe one.ro

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 465 de lei net pe zi. Un gigant face angajări în România
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Mircea Geoană: Decizie privind candidatura la prezidențiale după discuția cu Mark Rutte
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!