Horoscopul 2017. Zodiile cu probleme şi zodiile care se vor bucura de o sănătate de fier

HOROSCOP 2017: La fel ca şi alte aspecte ale vieţii tale, astrologia poate descifra felul în care starea de sănătate fizică şi emoţională va arăta în anul care tocmai a început.
Alina Costache
11 ian. 2017, 12:26
Horoscopul 2017. Zodiile cu probleme şi zodiile care se vor bucura de o sănătate de fier

Berbec
Chiar la începutul anului 2017, te poţi aştepta la câteva probleme de sanatate. Chiar dacă par minore, fără complicaţii, trebuie tratate cu grijă. Oricum, din februarie lucrurile se vor schimba în bine. Totusi, trebuie sa dai atentie semnelor si simptomelor care pot aparea în intervalul ianuarie – martie si octombrie – noiembrie 2017. Planeta Marte te poate face pasibil de lovituri, rani, julituri în aceste perioade.

Taur
Starea sanatatii va oscila pe tot parcursul anului 2017. Cel mai mare dusman al nativilor în Taur este stresul, care poate avea efecte si în plan fizic. Cel mai bun sfat este sa iei pauze lungi, pentru a permite organismului sa-si încarce bateriile. Între aprilie si noiembrie, nivelul de energie este scazut, asa ca eforturile fizice prelungite nu sunt recomandate.

Gemeni
Starea de sanatate este satisfacatoare pe tot parcursului anului 2017, chiar daca pot aparea pe parcurs câteva probleme minore. Nu trebuie sa ignori simptomele care îsi pot face simtita prezenta aprilie – mai si august – septembrie, dar si în luna decembrie a anului care tocmai a început. Daca începi un program sustinut de fitness, acesta va da rezultate în scurt timp.

Rac
Când vine vorba de sănătate, 2017 va fi un an destul de satisfacator, însa pot aparea din când în când şi probleme. Imunitatea este destul de slaba, deci trebuie sa lucrezi în acest sector, ceea ce te face mai vulnerabil în fata virozelor.  Ai grija la alergii, probleme oculare si la afectiunile care pot afecta tractul digestiv.

Leu
Desi vei fi în formă maximă din punct de vedere psihic, trebuie să găseşti metode de a-ţi proteja starea emoţională şi psihică. Astrele prezic că în 2017 te vei simţi stresată şi secătuită în plan emoţional, în special până în luna septembrie. După aceasta, lucrurile vor arăta din ce în ce mai bine. Nivelul scăzut de energie îţi poate provoca dureri de cap şi insomnii, aşa că se impun nişte măsuri de redobândire a tonusului.

Fecioară
Anul 2017 arată bine din punct de vedere al stării de sănătate. Cu toate acestea, nativii din Fecioară vor trebui să-şi schimbe obiceiurile alimentare, căci schimbările hormonale de care pot suferi determina luarea în greutate. Cele mai sensibile zone sunt pieptul, sistemul nervos şi pielea. Din februarie până în mai, virozele şi alte infecţii minore îţi pot da bătăi de cap.

Balanţă
Anul 2017 este perioada în care trebuie să te îngrijeşti mai mult de sănătate. Dacă dai atenţie semnelor şi simptomelor şi mergi la medic din timp, este posibil să te fereşti de multe necazuri. Acum este şi timpul să te gândeşti la schimbarea stilului de viaţă, dacă eşti supraponderală, şi să slăbeşti câteva kilograme bune. Din septembrie până în decembrie, este bine să urmezi un program de întărire a imunităţii.

Scorpion
În sectorul sănătate, ai parte în 2017 de semne pozitive. Dacă în trecut, ai avut unele probleme, acum este momentul să vezi o îmbunătăţire a stării generale, ceea ce îţi va schimba semnificativ şi starea emoţională. Acestea fiind spuse, trebuie să ai grijă în perioada mai – septembrie, când unele mici afecţiuni pot apărea.

Săgetător
Te vei simţi bine, atât din punct de vedere fizic, cât şi din punct de vedere emoţional. Orice problemă de sănătate din trecut îşi va găsi acum rezolvarea, iar recuperarea va fi rapidă. Trebuie să fii atentă între februarie şi iunie, când stomacul va fi o zonă sensibilă.

Capricorn
În anul 2017, chiar dacă vor apărea probleme de sănătate, acestea se vor rezolva uşor şi recuperarea va fi rapidă. În perioada iunie – octombrie, poţi începe o dietă, un sport susţinut, ceva care să te ajute să scapi de kilogramele în plus şi de starea de oboseală cronică. Stomacul şi rinichii vor fi  zonele sensibile în această perioadă.

Vărsător
2017 este anul în care toate problemele tale de sănătate din trecut îşi vor găsi rezolvarea. Nivelul de energie este satisfăcător, starea emoţională este foarte stabilă. Totuşi, în perioada aprilie – august, pot apărea unele mici afecţiuni, care se pot corecta cu o schimbare de dietă.

Peşti
Anul acesta, te vei simţi fericită şi sănătoasă. Dacă ai suferit de divese afecţiuni, acestea îşi vor găsi acum rezolvarea, iar recuperarea va fi rapidă. Trendul pozitiv continuă până în luna septembrie. După aceasta, va trebui să dai mai multă atenţie stării de sănătate. Nu neglija nici cele mai mici semne şi simptome care pot apărea.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul ia banii românilor. Lege nouă din 2026 pentru absolut toți proprietarii de locuințe și terenuri
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Proteste și violențe în Venezuela după realegerea lui Nicolas Maduro pentru al treilea mandat
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?