Horoscopul anului 2017. Ce spune Mariana Cojocaru despre fiecare zodie în parte VIDEO

Leii şi Vărsătorii, vedetele anului 2017. Cel puţin asta prevăd astrele pentru cei născuţi sub aceste semne zodiacale. Astrologul Mariana Cojocaru a făcut însă o analiză atentă asupra tuturor zodiilor. Care zodie va avea noroc în dragoste, care va avea şansă de bani, dar şi cine se va confrunta cu probleme de sănătate - aflăm totul în minutele următoare.
Alina Costache
09 ian. 2017, 07:42
Horoscopul anului 2017. Ce spune Mariana Cojocaru despre fiecare zodie în parte VIDEO

BERBECII in anul 2017 vor fi printre favoritii astrelor. Cei care sunt singuri isi pot gasi o mare iubire, in mod special ma refer la cei care sunt foarte tineri, dar si la cei care in ultimii 2-3 ani de zile nu au reusit sa isi gaseasca un partener, care au divortat. E un soi de recompensa in plan afectiv, emotional.

Taurii trebuie sa se astepte la o imbunatatire semnificativa in 2017 pentru destinul lor. Este insa un an de bun augur pentru ceea ce inseamna viata de familie. Vor intelege care relatii merita, care relatii nu merita, vor intelege ca lucrurile se vor aseza altfel.

Gemenii, la inceput de 2017 nu stau foarte bine, dar lucrurile se schimba chiar dupa prima saptamana. La debut este Mercur retrograd, deci un start mai timid si poate ca simt ca vor incepe cu motoarele asa, reduse…dar imediat dupa prima saptamana vor simti ca lucrurile se schimba radical.

Racii au in 2017 un an in care trebuie sa fie foarte atenti la sanatate, dar si la raporturile care vor exista la locul de munca.

 Leii sunt vedetele anului 2017. Unii vor avea parte de un succes fulminant, vor avea o ascensiune deosebita, vor fi promovati, le vor fi recunoscute meritele..se pot si casatori si indragosti intr-un astfel de an

Fecioarele in 2017 trebuie sa fie foarte atente la eclipsa din 26 martie, pentru ca este cea care va da tonul si va schimba macazul in cazul destinului Fecioarelor.

Jupiter, care este considerat marele benefic, marele noroc pe care ti-l doresti in viata ta, vine sa sustina Balantele in tot ceea ce inseamna ascensiune, obtinere de beneficii, stare de spirit pozitiva. Nu vor avea parte de acest noroc cele certate cu justitia. As incepe cu justitia divina si as termina cu justitia terestra.

Jupiter, beneficul Universului, sansa, oportunitatea, tot ce tine de aspectul pozitiv al vietii vine sa sustina destinul Scorpionului. Din toamna, adevaratul norocos va fi Scorpionul, dar va simti aceste schimbari chiar din primavara

Sagetatorii vor avea parte de un an pe care l-am considerat eu anul marilor batalii. Sagetatorii treb sa gaseasca o armura pe masura, o sabie ascutita..ca arc si sageti au..dar mai au nevoie si de sfatuitori intelepti, de consilieri care sa ii scoata din diverse situatii nu tocmai placute.

Capricornii care tac si fac, muncesc si stiu pentru ce muncesc, isi pun tinte si obiective vor fi favorizati de aspectele lui 2017.

Varsatorii sunt dupa Lei pe pozitia a doua in ceea ce priveste aspectele care ii vor salta sau ii vor ingenunchia in 2017. Toti Varsatorii care stiu sa creeze aliante foarte bune intr-un astfel de an vor reusi.

Pestii, in 2017, vor avea parte de noi inceputuri in sensul cel mai bun. Pentru unii inseamna un nou loc de munca, o noua afacere, un curs nou in viata. 

Citeşte şi Horoscopul lunii ianuarie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

 

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
S-a pus limită la banii cash. Anunț pentru cei care retrag numerar la bancomat. Banca te obligă
Playtech.ro
De ce s-a botezat Mirabela Dauer la 49 de ani. Ce religie are acum celebra artistă
DailyBusiness
METEO. ANM anunță ce îi așteaptă pe români în luna august
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Cea mai fină ciocolată de casă. Rețeta de care nu te poți sătura
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Marina rusă începe exerciții majore implicând flotele sale
MediaFlux
BETTY SALAM, cum n-a fost VĂZUTĂ NICIODATĂ! EXCLUSIV PAPARAZZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!