Horoscopul anului 2020. Astrologul Roxana Luşneac anunţă un început excelent în Casa norocului şi a banilor

Horoscopul anului 2020! Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Berbec, Taur și Gemeni.
Alina Costache
30 dec. 2019, 07:46
Horoscopul anului 2020. Astrologul Roxana Luşneac anunţă un început excelent în Casa norocului şi a banilor

Horoscopul anului 2020 -Berbec  

De ceva timp, nativii Berbec își doresc ceva nou, ceva interesant în viața lor și până acum nu au avut curajul să facă pasul decisiv. În 2020 norocul le surâde! Berbecii care nu au reușit în 2019 să-și ducă planurile la bun sfârșit și să facă schimbări semnificative pe plan profesional, le vor finaliza în 2020.

Astrele îi susțin în evoluție și le aduc oportunitățile necesare. Pe de altă parte, ei vor trebui să sacrifice ceva și să renunțe la persoanele din anturaj care nu au o influență pozitivă asupra lor.

Berbecii vor călători în acest an, vor munci și vor face o echipă bună cu partenerul de viață. Cei singuri trebuie să știe că anul 2020 e un an bun pe plan sentimental și sunt șanse mari ca în acest an să-și întâlnească jumătatea.

Lunile iunie, iulie și august pot veni cu turbulențe, tocmai de aceea este foarte indicat ca berbecii să își țină nervii, ambițiile și replicile acide sub control, deoarece riscă să deschidă conflicte din nimic. În aceste luni critice, Berbecii ar trebui să nu ia decizii majore și dacă știu că se aprind ușor să învețe să își controleze reacțiile.

Nodul nord le aduce berbecilor, în 2020, șanse de a-și mări câștigurile, dar și oportunități de afaceri. Se nasc idei, flerul este la cote excelenteși de aici pot lua naștere business-uri promițătoare. 

Atmosfera în familie este foarte bună, ceea ce le va permite Berbecilor să se ocupe mai mult de sănătatea lor sau de cea a mamei. Este posibil să apară mai multe facturi în acest sens.

În prima parte a anului există șanse ca unele lucruri să devină “explozive”. Totul se liniștește în cea de-a doua jumătate a anului, mai ales toamna, când berbecii se vor bucura de familie, tihna casei și succesele înregistrate în sectorului muncii.

Horoscopul anului 2020 – Taur 

Anul 2020 vine cu multe suprize pentru nativii zodiei Taur. Dacă până acum aceștia își puneau singuri anumite bariere, în 2020 este momentul ca ei să îndrăznească mai mult. Să își depășească propriile limite, să te autodepășească și să arate ceea ce pot.

Încăpățânarea caracteristică zodiei lor le va fi de ajutor în 2020. Taurii vor avea astfel determinarea necesară să evolueze și să scoatăce e mai bun din lucrurile pe care le fac.

Din 24 ianuarie, cu Saturn în casa banilor și a norocului, Taurilor li se cere să păstreze relațiile bune cu cei de la care au ce învăța, cei mai în vârstă. Doar așa ei vor avea susținere pentru a atinge succesul în proiectele lor. 

Marte va guverna casa a 8-a a taurilor din 8 februarie până pe 22 martie, așa că atenție la neatenție! Taurilor le este recomandat ca în această perioadă să conducă cu grijă, să fie atenți la tot ceea ce ține de foc, fie instalații de încălzire, electricitate sau gaze. Expunerea la riscuri dacă nu este neapărat necesară este de evitat.

Lunile Martie, Aprilie și Iunie le vor aduce taurilor călătorii, planuri, șanse de a lucra cu străinătatea sau chiar de a pleca acolo pentru o perioadă. 

În perioada 11 mai până la data de 29 septembrie se va evita demararea proiectelor importante, acțiunilor sau afacerilor mari. În aceste luni pot interveni obstacole neașteptate și perioade de turbulențe. 

În schimb, din 30 iunie și până la sfârșitul lunii noiembrie, taurii își pot face planuri. Ei se pot documenta și pot creiona strategii, ba chiar să înceapă sa își vizualizeze viitorul și să își imagineze unde vor să ajungă spre sfârșitul anului.

Taurii vor sta bine la capitolul finanțe și în 2020. Dar cum nativii acestei zodii găsesc rapid întrebuințarea banilor aceștia vor veni și vor fi plasați rapid în diferite investiții. Iar rezultatele se vor vedea prin schimbarea mașinii sau a casei. Oricum, în 2020 ceva nou trebuie să vină în viața lor. În sectorul sănătate situația va fi însă destul de fragilă. Taurilor le este recomandat și nu ignore problemele de sănătatea și să le trateze din pripă. Marte nu este prea prietenos cu acest sector.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro

Spynews
Mireasa - Capriciile iubirii. Situația Ramonei, motiv de discuție în casa băieților. A recunoscut că are un copil. Ce părere are Ionuț despre ea
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Cele 6 zodii care vor avea cea mai bună toamnă din viața lor. Belșug și opulență în viitorul lor
Capital.ro
Se confiscă banii românilor. Trebuie să declari și să plătești la stat: „Efectul va fi vizibil”
Playtech.ro
Mirela Vaida, apariție de INFARCT! S-a pozat DEZBRĂCATĂ, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
Veste minunată pentru români! SCAD ratele la creditele bancare
Adevarul
Bombardiere nucleare rusești și chineze ar fi încercuit coasta americană din Alaska. SUA și Canada au mobilizat mai multe avioane de vânătoare
Spynews
Sărbătoare mare în familia unui fost cuplu de la Insula Iubirii! Fetița lor, Emma a împlinit doi ani
Spynews
Arestări masive într-o grupare acuzată de legături cu frații Tate! Cum au ajuns mafioții italieni să invadeze țara noastră cu camioane pline de droguri
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
După Roxana Dobre, şi sora lui Salam a păţit-o GRAV! S-a ajuns la păruială şi înjurături
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, medalie de bronz în proba de 100 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris
Capital.ro
Devine interzis în România. S-a dat ordin în toate țările UE de la 1 ianuarie 2025
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
FCSB învinge Maccabi Tel Aviv și asigură o sumă importantă de la UEFA
MediaFlux
BANI EUROPENI pentru persoanele cu venituri mici. Cine poate lua
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?