Horoscopul banilor 19-25 august. Astrologul Remus Ionescu avertizează: ziua de luni vine cu tensiuni, nervi și agitație

Astrologul Remus Ionescu a prezentat horoscopul banilor pentru săptămâna 19-25 august. Specialistul susține că ziua de luni va veni cu tensiuni, nervi și piedici, însă cu răbdare, toți nativii vor depăși această perioadă complicată.
Filip Stan
18 aug. 2024, 20:23
Horoscopul banilor 19-25 august. Astrologul Remus Ionescu avertizează: ziua de luni vine cu tensiuni, nervi și agitație
Horoscopul banilor 19-25 august. Astrologul Remus Ionescu avertizează: ziua de luni vine cu tensiuni, nervi și agitație

Horoscopul banilor 19-25 august 2024 este prezentat de astrologul Remus Ionescu, în cadrul Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele pe plan financiar fiecărei zodii în parte, în luna august 2024.

Citește și: Întâlnirea coloșilor cerului – 19 august 2024. Marele Benefic JUPITER și Lordul karmei SATURN. Cum se luptă în noi idealismul și pragmatismul?

Horoscopul banilor cu astrologul Remus Ionescu

Berbec / Ascendent Berbec

Pentru ziua de luni se anunță, după caz, încasări, clienți noi, o primă, semne de mulțumire de la cei din jur, favoare sau reducere care vi se face. Săptămâna continuă cu alergătură multă, rugăminți și solicitări diverse. Joi și vineri vor fi zile interesante, când se anunță întâlniri, telefoane, propuneri, oferte, dar sunt posibile și încasări de bani.

Taur / Ascendent Taur

La inceputul saptamanii sunt posibile tensiuni, nesiguranta in legatura cu sume pe care le asteapta, le merita sau li s-au promis. Apar întrebări legate despre posibilitatea de a renunța la o relație sau continuarea unei colaborări. Se vor reface financiar după unele cheltuieli.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Activitate bogata, schimbari in program.  Cei din familie le simt lipsa, le duc dorul, pot aparea tensiuni și reprosuri din partea celor dragi. Marti si miercuri vor fi zile pline, agitate, vor avea loc intalniri, sedinte, discutii lamuritoare despre unele situații incerte. Nativii se bat pentru drepturile lor, pot obtine niste bani din urma care le-au fost refuzati, dar care li se cuvin pe deplin.

Rac / Ascendent Rac

Luni vor face plati, restituiri și se vor ocupa de repararea unei incurcaturi. Pun mai mult accent pe aspectele emotionale, felul in care sunt tratati. Vor fi căutati de foști clienți care au apreciat produsele și serviciile lor. Sfârșitul săptămânii aduce noutăți în program și schimbări pentru perioada următoare.

Leu / Ascendent Leu

Aspecte bune in plan financiar, mai ales pentru cei care au activitate pe cont propriu. Începutul săptămânii vine cu discuții despre un proiect aflat in desfasurare si sunteti invitati sa va alaturati echipei. Marti si miercuri au loc plati, restituiri, rate. Sunt posibile neintelegeri care trebuie rezolvate, lamurite.

Fecioară / Ascendent Fecioară

La inceputul saptamanii, dificultati in relatie, polite de platit, afirmatii care au legatura cu evenimente sau suparari din trecut. Nerezolvate, pot duce la intreruperea unor relatii. De joi, schimbare de stare de spirit, dar si in plan fizic. Este posibil sa aflati ce sau cine a avut o influenta negativa asupra desfasurarii unui proiect, relatii.

Balanță / Ascendent Balanță

Luni se poate sa primiti o plata, premiu, recompensa, cadou. Simtiti, poate, ca la randul vostru trebuie sa felicitati pe cineva, sa multumiti cuiva. Urmeaza zile aglomerate, solicitante, nu lipsite de frustrari, dificultati. Va trebui sa va ingrijiti mai mult de sanatate.

Scorpion / Ascendent Scorpion

Aspecte bune in plan financiar, dar se poate, insa, sa apara o sincopa in platile care vi se fac. Se pot rezolva, totusi, lucrurile, fara mari discutii, certuri, tensiuni. In continuare sun plati de facut, cheltuieli de voie si mai ales de nevoie, ajutor financiar pe care vreti sa il oferiti.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Poate ca se reduce tensiunea dintr-o relatie, se lamuresc incurcaturi, poate ca depasiti faza entuziasmului si actionati realist, demarati in forta un contract, proiect. Perioada favorabila celor care sunt in cautarea unui loc de munca potrivit pregatirii si aspiratiilor lor. Se vor bucura de popularitate, vizibilitate in plan social.

Capricorn / Ascendent Capricorn

Luni se întrevăd cheltuieli mari, dar nu foarte bine justificate. Mult de lucru in continuare pentru specialisti, meseriasi, cei cu activitate strans legata de sezon. De joi se poate sa resimtiti o usurare in plan financiar, poate renegociati niste termene de plata, procente.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Luni se anuntă negocieri dificile, intrerupte, neintelegeri. Poate ca lipsesc acte, dovezi, calcule. Marti si miercuri, cheltuieli, plati. Foarte posibil sa rasuflati usurati, sa detensionati o situatie, relatie. Din fericire, sunt la orizont și incasari și posibilitati de a face niste bani in plus.

Pești / Ascendent Pești

Luni va fi o zi obositoare, lunga, tensionata, astfel că mare atentie la sanatate, odihna, refacere. Marti si miercuri se anunță o schimbare de stare de spirit, vesti bune, chef de glume. De marti apar oferte, propuneri, bani in avans, ci se fac plati intarziate

Citește și: Zodiac chinezesc 19 august 2024. Situaţia nu este roz, apar probleme vechi nerezolvate

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Palatul puțin cunoscut din România care e o bijuterie arhitecturală. Mai multe lucruri tragice s-au întâmplat aici
Capital.ro
Vladimir Putin a dat ordinul. Decizia finală luată astăzi, pe 18 August
Playtech.ro
Surpriza uriașă de care au avut parte turiștii pe Transalpina: “Ninge în august”
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Imagini terifiante într-un oraș britanic. Găști înarmate se taie cu macetele ziua în amiaza mare. Localnici: „Este o zonă de război” VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Bucureștiul de coșmar. Motivul pentru care nu se va mai putea circula
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Ioana, după ce Năstase a prins-o vorbind cu altul: 'Du-te, eşti BĂTRÂN'
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Doliu în lumea cinematografiei! Alain Delon s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor al tuturor timpurilor. Drum lin, maestre!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, susține că bolile psihice sunt „slăbiciuni” legate de păcatele părinților
MediaFlux
A VENIT DECIZIA! Cu CÂT CRESC PENSIILE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...