Horoscopul banilor în ianuarie 2017, în funcţie de zodie

Chiar dacă toți ne dorim să avem parte de un început de an îmbelșugat, adevărul este că astrele au pregătit surprize plăcute doar pentru anumite zodii. Descoperă cum stai la capitolul finanțe în prima lună din an.
Romania TV
30 dec. 2016, 13:06
Horoscopul banilor în ianuarie 2017, în funcţie de zodie

Berbec

Deși ești plină de energie, asta nu te va ajuta să scoți bani din piatră seacă. Totuși, optimismul și forța ta de lucru te vor ajuta să treci mai ușor peste perioada grea care te așteaptă în prima lună din an, din punct de vedere al banilor.

Taur

Este una dintre cele mai dificile luni pentru tine. Dacă de sărbători ai ales să cheltuiești până la ultimul bănuț din pușculiță, în ianuarie trebuie să fii pregătită să faci economii la sânge, dacă vrei să nu te afunzi în datorii.

Gemeni

Față de alți nativi, nu prea ai de ce te plânge. Este adevărat că aceasta nu este luna investițiilor mari pentru tine, dar măcar te descurci onorabil, fără prea mari eforturi.

Rac

Pentru că ai știut să fii cumpătată de Sărbători, în prima lună din an nu ai nicio grijă. Ba chiar ești pregătită să întinzi o mână de ajutor (plină cu bani) și prietenilor tăi aflați în impas.

Leu

Ești una dintre cele mai norocoase zodii. Nu doar că ai o stabilitate financiară de invidiat, dar chiar te pregătești să semnezi un contract care îți va schimba viața. Fie îți cumperi o căsuță, fie o mașină nouă, la care visai de mult.

Fecioară

Pentru că există mari șanse să rămâi fără job în primele săptămâni din ianuarie, ar fi bine să faci ceva economii. Nu vei sta mult timp pe tușă, dar este mai bine să nu intri în criză de bani, după ce că ai deja stresul căutării unui nou loc de muncă.

Citeşte şi  Horoscop: Zodiile cărora li se vor îndeplini dorinţele de Revelion

Balanță

Cheltuiești destul de mult, așa că nu te mira dacă finalul lunii te va găsi fără niciun șfanț în buzunare. Ești predispusă la datorii, de aceea este mai bine să te limitezi la cât ai, ca să nu te înglodezi din ce în ce mai tare.

Scorpion

Ai planuri mari pentru anul în curs, așa că te apuci de economisit încă din ianuarie. Familia ți-ar putea reproșa că ești cam strâns la pungă, dar tu știi că este pentru o cauză nobilă.

Săgetător

Vei semna un contract important care îți va asigura stabilitatea financiară, cel puțin în prima jumătate a anului. Eforturile tale vor fi, în sfârșit, răsplătite.

Capricorn

Între prieteni ești cunoscut ca fiind mână largă, așa că nu este exclus să te înconjori de oameni care nu vor decât să profite de dărnicia ta. Poate ar trebui să fii puțin mai egoist, dacă nu vrei să rămâi lefter din prima jumătate a lunii.

Vărsător

După ce ai lenevit în concediul de Sărbători, ești dispus să recuperezi, prin muncă și efort dublu, doar doar se vor dubla și veniturile. Slabe șanse, dar speranța moare ultima.

Pești

Eforturile tale vor fi în sfârșit răsplătite. După ce ai muncit pe brânci, inclusiv de sărbători, era și timpul să culegi roadele. Fie vei avansa în carieră, fie vei face o achiziție importantă, care îți va aduce zâmbetul pe chip.

Descoperă ce-ți rezervă Marele horoscop al anului 2017

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul ia banii românilor. Lege nouă din 2026 pentru absolut toți proprietarii de locuințe și terenuri
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
TEMPERATURI CANICULARE ANUNȚATE PENTRU LUNA AUGUST: ZONELE AFECTATE ȘI PERSPECTIVELE METEO
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?