Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Gemenele Adina și Oana Timofte au dezvăluit zodiile care vor câștiga sume colosale

Oana și Adina Timofte, experte în numerologie, au prezentat horoscopul banilor pentru luna mai 2024! Vezi ce au transmis astrele legat de situația financiară a tuturor nativilor.
Filip Stan
22 apr. 2024, 16:30
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Gemenele Adina și Oana Timofte au dezvăluit zodiile care vor câștiga sume colosale

Oana și Adina Timofte, experte în numerologie, au prezentat horoscopul banilor pentru luna mai 2024! Vezi ce au transmis astrele.

Citește și Horoscop 23 aprilie 2023: Atenție la cei cărora le place să bârfească despre alții. Sunt șanse să vorbească și despre tine!

Expertele în numerologie Oana şi Adina Timofte au prezentat horoscopul banilor pentru luna mai 2024.

Expertele în numerologie Oana şi Adina Timofte au fost invitate în platoul România TV, acolo unde au spus ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în luna mai din punct de vedere financiar.

Cum vor sta cu banii nativii

Berbec

Berbecii au șanse în casa banilor. Este important ca aceștia să vadă care este atitudinea lor în fața banilor. Vor apărea oferte neașteptate de job sau o mărire de salariu.

Taur

Taurii au noroc în toate sectoarele, mai ales în cel financiar. Taurul este cazul să acționeze în direcția banilor și să se uite un pic dacă are încredere în el. Fără încredere nu putem face nimic! Este cazul să înceapă să lucreze cu propria persoană din acest punct de vedere.

Gemeni

Norocul vine în momentul în care Gemenii eliberează puțin norocul psihic. Mai mult decât atât, sunt importante în perioada următoare intuiția și visele. Li se vor revela prin vise sau prin oameni mai în vârstă anumite situații ce țin de partea financiară.

Rac

Pentru nativul Rac vine o perioadă de prietenie, o perioadă de empatie. Au nevoie să se simtă ca în sânul familiei prin prieteni. Pot ajunge pe o anumită poziție prin intermediul unui prieten.

Norocul lor vine din aceste legături cu prietenii, cu grupurile sociale. Racii trebuie să fie atenți la ce oameni vin în următoarea perioadă în viața lor și dacă au gânduri bune asupra lor. Vor fi oameni care îi vor ajuta și împreună vor face lucruri extraordinare, mai ales în sectorul financiar.

Leu

Leii pot atrage sume foarte mari de bani prin câmpul profesional. Leii care nu au un loc de muncă și caută trebuie să știe care este un jobul care este compatibil cu el.

Fecioară

Cine a învățat, cine are diplome, cine are studii superioare trebuie să știe că în următoarea perioadă banii vor veni făcând uz de aceste diplome. Totodată, călătoriile în străinătate le pot aduce Fecioarelor un noroc extraordinar în sectorul financiar.

Balanță

Banii vin din sânul familiei, de la mamă, de la tată, de la soț sau copil. Dacă au pierdut o sumă de bani în ultima perioadă sau se ceartă cu familia pe tema banilor, atunci trebuie o curățare karmică.

Partenerii de viață sau copiii pot să fie sprijinul Balanțelor din punct de vedere financiar în următoarea perioadă și chiar pot primi soluții pentru a achita anumite împrumuturi.

Scorpion

Scorpionii au noroc la bani prin căsătorie. Dacă s-au căsătorit sau au o relație de o lună sau două și observă că de când au acea relație sunt bani mai puțini, este clar că acolo există un bagaj karmic.

Săgetător

Șansa Săgetătorilor vine prin sănătate. Dacă au avut grijă de corpul lor, de mintea lor sau să-și ia tratamentul, ei pot scăpa de o boală. Unii Săgetători pot primi vestea ieftinirii unui tratament pe care-l urmează, alții se pot angaja în sectorul medical sau pot vinde echipamente medicale. Nativul Săgetător va atrage mulți bani.

Capricorn

Nativul Capricorn ar trebui să profite de copiii lor. Norocul lor vine prin copii, prin negocieri și speculații. Dacă vecinul vinde o mașină ieftină sau o casă ieftină pentru că are nevoie de bani, atunci Capricornii pot cumpăra acum, iar în următoare perioadă să vândă la preț triplu.

Vărsător

Norocul vine din sectorul familiei și tranzacțiilor imobiliare. Dacă ești certat cu o rudă, atunci încearcă să te împaci cu ea, pentru că are un impact concret asupra stării tale financiare în viitor.

Vărsătorii pot vinde un imobil pe care îl au vânzare de foarte mult timp.

Pești

Citește și Mihai Voropchievici dă startul veștilor bune! Două zodii au parte de o perioadă explozivă. Bagaje, călătorii și schimbări la ordinea zilei

Șansele Peștilor vin prin frați și surori, prin informații și modalitate de comunicare, prin munca manuală și mici deplasări. Împăcați-vă cu frații și surorile, dacă vreți să aveți bani. Împreună puteți să faceți lucruri minunate.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!