Horoscopul banilor pentru septembrie 2017. Cea mai NOROCOASĂ ZODIE din punct de vedere FINANCIAR la începutul toamnei

Horoscopul banilor pentru septembrie 2017. Cea mai NOROCOASĂ ZODIE din punct de vedere FINANCIAR la începutul toamnei. Află cum stai cu finanțele în prima lună a toamnei! Unii nativi din zodiac, când trag linii după cheltuielile din vară, observă ceva probleme cu banii, în schimb alții își revin spectaculos pe plan financiar.
Romania TV
12 aug. 2017, 12:40
Horoscopul banilor pentru septembrie 2017. Cea mai NOROCOASĂ ZODIE din punct de vedere FINANCIAR la începutul toamnei

Horoscopul banilor pentru septembrie 2017. Cea mai NOROCOASĂ ZODIE din punct de vedere FINANCIAR la începutul toamnei.

Întreaga lună se anunță a fi încărcată cu evenimente marcante,întâmplări imprevizibile și schimbări de macaz,chiar și când vine vorba despre buget.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2017 – Berbec
Pentru tine începe o perioadă propice pentru colaborări,spune astrologul Mihaela Dicu,pentru parteneriatele de afaceri și pentru semnarea unor contracte. Venus se află în casa banilor berbecului și asta înseamnă că îți poate aduce prosperitate.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2017 – Taur
Pregătește-te pentru cel puțin un an de satisfacții și realizări pe plan material,începând cu luna septembrie a acestui an. E posibil să-ți găsești jobul dorit sau poți promova. Deși ai un volum mare de muncă,îți duci la îndeplinire sarcinile cu plăcere și vei fi recompesat pentru efortul depus.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2017 – Gemeni
În septembrie,e posibil să nu ai cea mai bună eficiență,din cauza lui Mercur retrograd,și să-ți fie greu să te concentrezi. De aceea pot apărea și probleme la nivel organizatoric. Relațiile parteneriale sunt încordate și-ți afectează capacitatea creativă și de a munci.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2017. Cea mai NOROCOASĂ ZODIE din punct de vedere FINANCIAR la începutul toamnei.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2017 – Rac
Marte și Saturn sunt în casa obligațiilor zilnice,așa că în septembrie 2016 nativii acestei zodii nu prea au timp să răsufle. Sarcinile sunt multe,urgente sau dificile. Important este că efortul începe să dea roade. Poți avea succes pe plan imobiliar,ahitectură,construcții,comerț.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2017 – Leu
Nu se anunță turbulențe pe plan financiar în cazul nativilor născuți în zodia leu. Cele mai multe șanse materiale se întrevăd în decada a doua a lunii și la începutul celei de-a treia. Mai favorizați sunt cei implicați în activități intelectuale,în comunicare,vânzări sau comerț.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2017 – Fecioară
După data de 9 septembie te așteaptă cel puțin un an de prosperitate și realizări financiare. Având aliat Soarele,care se află în această zodie,reușești să te impui cu ușurință,să ieși în evidentă,să strălucești. Totuși,ia în calcul o reevaluare atentă asupra activității profesionale.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2017 – Balanță
Data de 9 septembrie trebuie trecută cu roșu în calendar,pentru că începând cu această zi pășești într-una dintre cele mai înfloritoare perioade,care va dura până la 10 octombrie 2017. Îți crește încrederea și vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai matură,ai curajul să inițiezi proiecte care altă dată ți se păreau prea îndrăznețe,simți nevoia să te extinzi,să faci lucruri deosebite.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2017 – Scorpion
Pentu tine a venit timpul să-ți pui în ordine afacerile,colaborările și actitivitățile din care obții venituri. Analizează totul și ia măsurile necesare. Fii gata să întâmpini noi provocări pe plan financiar. Vestea bună este că spre finalul lunii se limpezesc apele.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2017. Cea mai NOROCOASĂ ZODIE din punct de vedere FINANCIAR la începutul toamnei.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2017 – Săgetător
În septembrie se întrevede un însemnat potențial de succes,dar unele lucruri trebuie reexaminate,regândite,reorganizate. Posibil să să revină în actualitate o situație mai veche sau să reiei un proiect întrerupt sau abandonat. Cu banii stai relativ bine,dar e indicat să nu te grăbești cu investițiile.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2017 – Capricorn
Vești dintre cele mai bune avem pentru tine. După 9 ți se deschid multe uși spre succes,iar tu trebuie doar să pășești cu încredere că viitorul ți-a pregătit surprize frumoase pe plan financiar. Urmează un an și o lună de oportunități și realizări.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2017 – Vărsător
Ai mare grijă ce faci cu banii,unde-i pui,cum îi cheltuiești,în ce îi investești în luna septembrie. Pune-ți în ordine veniturile și cheltuielile,achită restanțele și studiază ceva nou. Este o lună propice pentru cursuri,cercetări și activități culturale și spirituale.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2017 – Pești
Pe tine te așteaptă schimbări pe plan profesional. Din 9 septembrie până în octombrie 2017 trebuie să cântărești bine deciziile pe care le iei și,dacă este nevoie,să te reorientezi spre activități in domenii mai profitabile. Totuși,luna septembrie poate să-ți aducă în dar o creștere a veniturilor.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2017. Cea mai NOROCOASĂ ZODIE din punct de vedere FINANCIAR la începutul toamnei.

Spynews
Accident terifiant pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 25 de persoane, printre care şi minori. 8 mașini au fost distruse | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cum îți dai seama dacă hackerii ți-au intrat în telefon. Trei semne subtile care îți spun că dispozitivul tău e afectat
Capital.ro
Românii primesc banii înapoi. Guvernul a dat ordin. Premiera anunțată chiar acum în România
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
25.000 de lei de la stat GRATIS pentru români! Anunțul Guvernului
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Accuweather a actualizat prognoza meteo și anunță temperaturi de 40 de grade în august, în România
Spynews
Plombele dentare vor fi interzise de la 1 ianuarie 2025. Modificările anunțate de Uniunea Europeană
Evz.ro
Calendarul majorării și livrării pensiilor. Cine are prioritateCalendarul majorării pensiilor. Ce urmează pentru pensionari
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Acest englez a comandat 4 mici la Terasa Obor din București. Cum a reacționat când a mușcat pentru prima dată dintr-unul și ce a făcut cu cele două scobitori primite
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cât de talentată este iubita lui David Popovici! Taisia face o artă din make-up și are înclinații spre domeniul sportului
Capital.ro
Obligație nouă în România. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Vor plăti banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Iulie 2024, cea mai călduroasă lună înregistrată vreodată în China
MediaFlux
DECIZIE BOMBĂ pentru KAMALA HARRIS! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?