Horoscopul dragostei 2017 pentru fiecare zodie: Frâne în relaţie pentru berbeci, singuratate pentru raci, anul despărţirilor pentru lei

Dragostea este un aspect foarte important în viața fiecăruia. Previziunile astrale privind viața sentimentală ne pot ajuta să înțelegem mai bine ce ni se întâmplă și de ce. Iată care sunt previziunile pentru Horoscopul dragostei 2017.
Alina Costache
05 ian. 2017, 10:28
Horoscopul dragostei 2017 pentru fiecare zodie: Frâne în relaţie pentru berbeci, singuratate pentru raci, anul despărţirilor pentru lei
  • Berbec

Vei simți o frână bruscă pe plan amoros. S-ar putea să te întorci la o persoană de care te-ai despărțit sau divorțat. Acest lucru poate să fie de bun augur. Dacă alegi să pășești pe nou drum vei întâlni noi oportunități pentru relații scurte, dar intense. 

  • Taur

Dragostea nu este un aspect important al nativilor din Taur în 2017. Vor exista câteva schimbări la nivelul căsătoriilor sau al relațiilor lor. Dacă faci parte din Taurii singuri, 2017 poate aduce o relație nouă.

  • Gemeni

Un an extrem de bine aspectat pentru această zodie pe plan romantic. Dacă ești deja într-o relație vei da restart și vei redescoperi de ce te-ai îndrăgostit de cel/cea de lângă tine. Dacă ești singur vei găsi dragostea unde te așteptai cel mai puțin.

  • Rac

Dacă faci parte din Racii căsătoriți, anul 2017 te va ajuta să scapi de anumite frustrări legate de relația ta. Dacă ești singur, vei rămâne singur până la sfârșitul anului.

  • Leu

Dragostea este un subiect volatil pentru tine anul acesta. Va fi un an al despărțirilor. Relațiile mai vechi se vor rupe. Cei singuri au ocazia să își găsească un partener în lunile ianuarie sau februarie.

  • Fecioara

2017 te va face să vezi totul mai practic, chiar și dragostea. Vei căuta un partener de viață cu multă viziune, care privește viața mult mai pragmatic.

  • Balanță

Vei avea parte de multă suferință și confuzie până vei găsi dragostea. Vei ajunge să ai neînțelegeri cu prietenii și familia din această cauză. Dacă ești deja într-o relație o sa ajungi la certuri cu partenerul de viață din cauza nemulțumirilor tale.

  • Scorpion

Sectorul dragostei nu arată foarte bine în acest an pentru tine din cauza posesivității tale. Încearcă să te relaxezi. Dacă ești într-o relație așteaptă-te la mărirea familiei în 2017.

  • Săgetător

Un an complicat din punct de vedere al dragostei. Trebuie să îți petreci mai mult timp alături de partnerul de viață, ai nevoie să empatizezi mai mult cu nevoile sale. Lunile de vară vor aduce oportunități de relații romantice pentru cei singuri.

  • Capricorn

Un an al schimbărilor pentru ambițiosul Capricorn. Încerci să te schimbi pe toate planurile, chiar îți vei abandona ambițiile de pe plan profesional, totul pentru dragoste. Cineva din anturajul tău te ajută să găsești un partener de viață așa cum îți doreai.

Mai multe detalii, pe unica.ro

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul ia banii românilor. Lege nouă din 2026 pentru absolut toți proprietarii de locuințe și terenuri
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Proteste și violențe în Venezuela după realegerea lui Nicolas Maduro pentru al treilea mandat
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?