Horoscopul dragostei în 2017. Cine îşi găseşte sufletul pereche

Anul nou vine cu sperante noi pe toate planurile. Avem fiecare dorinte neimplinite, iar cand vine vorba despre dragoste, visam, cum altfel, la sufletul pereche. Astrele s-au aliniat favorabil pentru o parte dintre zodii, care vor avea norocul ca in 2017 sa isi intalneasca, in sfarsit, partenerul potrivit.
Filip Stan
20 dec. 2016, 09:56
Horoscopul dragostei în 2017. Cine îşi găseşte sufletul pereche

Berbec

Cautarile tale din ultima perioada dau roade si inca de la inceputul anului reusesti sa iti gasesti un partener compatibil, scrie ele.ro. Asadar, 2017 e de bun augur pe plan amoros. Sfatul astrologilor este sa te cuplezi cu un nativ din Gemeni sau din Sagetator, caci in felul acesta iti vor creste sansele de fericire in anul ce vine.

Citeşte şi Horoscop Mihai Voropchievici 18 – 24 decembrie: Ce au prevăzut astrele până în Ajunul Crăciunului

Taur

Incepe-ti anul alaturi de un Rac si sansele tale de reusita in 2017 sunt uriase. Poti fi traversat pe neasteptate de nazuinta de te casatori ori a te aseza la casa ta. In caz contrar, trebuie sa stii ca este posibil sa te indragostesti orbeste de cineva, fara sa ii judeci cu realism caracterul, calitatile si defectele.

Gemeni

Vei avea un an nou marcat de incercari pe plan sentimental si se te vei simti adesea surmenat si suprasolicitat de toti cei din jur, fie ca este vorba de familie, de sefii de la munca, fie de partenerul de cuplu. De aceea, nu-ti permiti sa-ti alegi parteneri de cuplu cu care nu te intelegi prea bine.

Rac
In 2017, apar o serie de evenimente care au potentialul de a disturba armonia din cuplu. Se pretinde mai mult de la tine sau nu te mai poti multumi cu ceea ce ti s-a oferit pana acum. Nativii singuri pot constata pe mai departe ca atunci cand sunt pe punctul de a gasi o persoana speciala, aceasta este indepartata in timp si spatiu de ei.

Leu

Ti se poate parea ca ai parte de mai putina dragoste in 2017 si nu este exclus sa te desparti sau chiar sa divortezi, dar, cel putin, ai sansa sa estimezi ce inseamna cu adevarat dragostea pentru tine. Pe de alta parte, da esti implicat intr-o autentica impartasire afectiva, te bucuri de mai multa stabilitate in legatura de iubire.

Fecioara

Desi iti poate fi greu sa nu te lasi dominat de o viziune romantica asupra relatiei in doi, este necesar sa iti vezi persoana iubita in adevarata ei lumina. Mintea agera te ajuta sa iei decizia corecta. Se destrama astfel legaturi amoroase false, superficiale, si se intaresc cele caracterizate de o autentica conexiune.

Balanta

In 2017, vei aprecia mai mult decat oricand libertatea. Motiv pentru care trebuie sa te feresti de parteneri cu tendinte de gelozie si posesivitate, cum sunt capricornii si racii si sa alegi pe cineva care iti respecta spatiul personal. Ai sansa sa intalnesti o persoana speciala, avand forta de a te rupe de rutina si prejudecati.

Scorpion

Este posibila, in 2017, inchegarea unei pormitatoare povesti de dragoste intr-o calatorie sau impreuna cu o persoana de pe alte meleaguri geografice ori culturale. Totusi, unii Scorpioni pot ajunge sa puna punct unei relatii de dragoste ce se mentinea numai in virtutea inertiei ori obisnuintei.

Sagetator

Pari a fi imboldit de nevoia unei transformari semnificative in conexiunea sentimentala, fiind gata sa risti eventual chiar si o despartire daca nu ti se da satisfactie. Daca esti singur, esti in masura sa te arunci orbeste intr-o legatura amoroasa cu cineva iesit din comun, fara insa a-i cantari cu grija valoarea umana.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce nu recunosc zodiile! Valabil şi pentru tine?

Capricorn

Esti plin de indrazneala inca din prima parte a anului 2017 si atragi ca un magnet persoanele de sex opus, astfel ca vei avea de unde alege. Totusi, nu te lasa momit de magia unor idealuri iluzorii! Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu nociva, ai acum forta de a rupe lanturile conformismului.

Varsator

Noul an este extrem de promitator in viata sentimentala. Nu mai ai de ce sa iti ascunzi efuziunile sentimentale, si esti gata sa preiei initiativa in viata amoroasa indiferent daca esti singur sau ai deja un partener de cuplu. E o perioada favorabila inchegarii de noi, stabile si armonioase, relatii amoroase.

Pesti

Astrele contureaza, in ianuarie 2017, prilejul regasirii unei vechi iubiri. E un an al implinirilor, urmatoarele 12 luni fiind favorabile dezvoltarii unor relatii amoroase stabile, de durata. Senzualitatea ajunge la cote inalte, inlesnindu-ti nebanuite placeri erotice. Straduieste-te sa nu te lasi in voia geloziei.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Colectarea PET-urilor a devenit o afacere în România. Câți bani fac românii zilnic?
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Scăldatul în aceste lacuri, extrem de periculos. Mulți români nu știu la ce se expun
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Ce poreclă a primit David Popovici, după ce a luat aurul la 200 m liber! Cum l-au botezat jurnaliștii de la Jocurile Olimpice pe înnotătorul român
Capital.ro
Intră banii în conturile românilor. Au început plățile. Cine va primi 1.500 de euro
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Președintele Belarusului grațiază un cetățean german condamnat la moarte
MediaFlux
PENSIE 2024. PENSIONArII avantajați de formula de calcul.
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?