Horoscopul dragostei pentru anul 2015

Afla si tu ce ti-au pregatit astrele pentru viata amoroasa a noului an.
Alina Costache
24 dec. 2014, 15:21
Horoscopul dragostei pentru anul 2015

Berbec

Anul 2015 le aduce berbecilor succesul in dragoste pe care il asteptau de mult. Noul an debuteaza cu o dorinta arzatoare de flirt, cu o pasiune ce depaseste limitele de pana acum si cu dorinta de a face cat mai multe lucruri in aceasta privinta. In cazul in care relatia este deja una solida, se poate pune problema copiilor, poate chiar la inceputul anului se vorbeste despre o sarcina sau alte planuri de cuplu serioase. Sfarsitul verii se anunta unul destul de agitat si tensionat, insa totul pare sa se linisteasca odata cu debutul lunii septembrie.

Nativele singure vor avea parte de o iubire ca in basme in acest an. Este posibil sa fie ceva fugitiv, dar extreme de intens, sau este posibil sa fie vorba despre inceputul unei relatii de durata.

Taur

In ultimii ani ai invatat cateva lectii in ceea ce priveste dragostea, relatiile si viata sentimentala, asa ca in anul 2015 este timpul sa le pui in aplicare si sa iti construiesti o viata amoroasa asa acum iti doresti. Prima parte a anului este despre aventuri presarate cu momente de pasiune infocata si diverse peripetii. Este posibil ca in unele momente chiar sa iti pierzi capul de la atata indragosteala, insa mintea iti revine la loc in timp util astfel incat sa nu faci vreo boacana.

Nativele singure isi gasesc sufletul pereche anul acesta insa mai au un pic de asteptat. Abia pe la jumatatea verii astrele si planetele le sar in ajutor.

Gemeni

2015 este un an important pentru viata ta sentimentala si pentru sectorul dragostei. Este un an in care vei reflecta intens la ceea ce se intampla si la relatia pe care o ai deja. Incerci sa iti dai seama daca partenerul de viata este ceea ce iti doresti, daca relatia voastra are viitorul pe care il vedeai acum ceva timp si daca te simti bine acolo unde esti. In unele cazuri este posibil sa alegi sa renunti la ceea ce ai acum pentru a te putea bucura de ceva mult mai bun si mai potrivit pentru tine.

Nativele singure se simt bine deocamdata asa cum sunt acum. Pe la jumatatea anului insa, odata cu instalarea verii, puterea lor de cucerire creste si vor avea parte de aventuri frumoase.

Rac

Anul acesta ti se potriveste zicala „alegi pana culegi” pentru ca nu lasi deloc garda jos, iar pretentiile si standardele tale cresc din ce in ce mai mult astfel incat iti va fi destul de greu sa te mai multumesti cu ceea ce iti ofera partenerul tau. Incearca sa comunici mai mult cu el si sa vedeti ce este de facut pentru a va salva relatia. Ar fi pacat ca din cauze minore sa se distruga ceva ce ati construit in ani de zile cu dragoste, iubire, daruire si pasiune.

Nativele singure isi gasesc alesul pe la jumatatea verii, iar pana atunci se bucura de aventuri amoroase, momente petrecute cu prietenii si distractie din plin.

Citeşte continuarea pe kudika.ro.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Vacanța i s-a transformat într-un coșmar. Ce a pățit o româncă într-un hotel din cea mai cunoscută stațiune din Bulgaria. “Se auzeau 2-3 voci. Am așteptat dimineața să pot ieși din cameră”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Din iulie, ne așteaptă scumpiri MARI. Care sunt produsele pentru care vei plăti MAI MULT
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Un desert fabulos cu ciocolată. E gata în câteva minute
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Bugetarii vor avea o nouă minivacanță de patru zile în august
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!