Horoscopul dragostei pentru cinci zodii chinezești! Cine va fi cucerit și va lăsa trecutul dureros în urmă

Cu toții știm că dragostea face pe oricine mai fericit. Deci, este posibil să te numeri printre cele mai norocoase cinci zodii chinezești. Dacă te regăsești în lista de mai jos, vei avea mari bucurii!
Filip Stan
02 iul. 2024, 22:15
Horoscopul dragostei pentru cinci zodii chinezești! Cine va fi cucerit și va lăsa trecutul dureros în urmă

Norocul în dragoste înseamnă să fii prezent într-un moment important și să ai încredere în vocea interioară în dragoste. Acest noroc îți va arăta cine este doar o dragoste pentru un sezon și cine este cea pentru o viață.

Citește și Horoscop 3 iulie 2024. Taurii vor fi suprasolicitați, iar Peștii își fac planuri de concediu. Doar Berbecii au magnet la bani

Cele cinci zodii chinezești ce vor da lovitura în iubire

Cal

Cal, norocul tău în dragoste săptămâna aceasta se referă la a recunoaște norocul care îți înfrumusețează viața, deoarece de multe ori poate îmbrăca multe înfățișări și poate lua forme diferite.

Dacă ești singur, ești încurajat să te gândești la viitorul vieții tale amoroase din aceeași perspectivă în care iei alte decizii mari în viață, fie că este vorba despre unde să investești banii, unde să studiezi sau ce casă să cumperi.

Norocul tău va străluci atunci când nu lași atracția de bază să te orbească de incompatibilități flagrante.

Dacă ești într-o relație, norocul tău în dragoste va înflori atunci când vei crea cele mai bune experiențe pentru tine și pentru partener și vei prezenta un front colectiv lumii.

Chiar dacă faci acest lucru prin întâlniri, felicitări improvizate sau un prânz la pachet depinde de tine. Rezultatul va fi mai norocos decât îți închipui.

Neptun a început ciclul retrograd de 5 luni în Pești. Ce noi visuri și se nasc în noi

Capra

Dacă ești singur, încearcă să fii încrezător și să mergi cu un scop prin viață. Cu cât te poți face mai fericit cu resursele pe care le ai, cu atât îți va fi mai ușor să atragi la tine pe oricine se află la celălalt capăt al firului tău roșu al destinului. Deci fii creativ!

Totuși, dacă ești într-o relație, vei avea noroc în dragoste atunci când nu îți reții nevoile și dorințele cele mai profunde și le comunici eficient. De asemenea, ești încurajat să te bucuri de sport și jocuri cu partenerii și cu prietenii tăi. O petrecere în casă poate fi exact lucrul de făcut, mai ales dacă tocmai v-ați mutat împreună.

Bivol

Bivol, norocul tău în dragoste săptămâna aceasta este puternic și îndrăzneț. Acționează la fel și vei avea și mai mult noroc în felul tău.

Dacă ești singur, încearcă să te gândești la viitorul tău și alege să te întâlnești cu oameni care par să aibă traiectorii de viață paralele cu ale tale. Dacă au o traiectorie care diverge, va fi greu (sau chiar imposibil) să se împace în viitor. Așa că canalizează-ți norocul acolo unde poate prospera.

În cazul în care ești într-o relație, norocul tău în dragoste este să recunoști diferențele unice dintre tine și partenerul tău și să găsești o modalitate de a le sărbători.

Creează oportunități de a vă implica unul cu celălalt și veți avea întotdeauna ce este mai bun din ambele lumi. Lasă-ți casa să arate și acea energie ciudată a două lumi unite!

Șobolan

Șobolan, norocul tău în dragoste săptămâna aceasta este totul despre mister și supranatural. Dacă ești singur, ești încurajat să nu permiti trecutului tău să te rețină de la un viitor extraordinar. În acest sens, s-ar putea să te descurci mai bine dacă faci un pas înapoi de la dragoste pentru moment. Sună contraintuitiv, dar exact așa îți vei debloca norocul.

Dacă ești într-o relație, ești îndemnat să nu permiți niciunei terțe părți să devină o autoritate în dragostea ta cu partenerul tau, fie că este vorba de părinți, un patriarh din familie sau chiar un guru al rețelelor sociale.

Norocul nu ne înfrumusețează întotdeauna viețile ca artificiile. Uneori, ne avertizează asupra potențialelor probleme, astfel încât să le putem împiedica să strice o relație frumoasă în creștere.

Porc

Te-ar putea interesa și Horoscop rune Mihai Voropchievici. Zodia căreia i se schimbă viața în luna iulie: „Va renaște din propria cenușă”

Ești pe cale să ai noroc în dragoste! Dacă ești singur, vei găsi asta atunci când ești spontan și deschis la aventuri. O vacanță este exact ceea ce a prescris medicul! Nici nu trebuie să fie individuala. Adună-ți prietenii și pleacă într-o excursie de weekend (sau mini croazieră) și lasă jetoanele să cadă acolo unde vor.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!