Horoscopul iernii 2017-2018. Află cum vei sta cu dragostea, finanţele, cariera şi sănătatea

DRAGOSTE. Iarna aceasta se anunță a fi mult mai calmă decât altele, pentru cei aflați într-o relație oficială. Ceilalți vor avea parte de acțiune în decembrie, de o lună ianuarie mai calmă, urmată de o revenire a interesului pentru o relație de durată în februarie. Este o perioadă delicată pentru cupluri, din cauza neîncrederii, care poate duce la amânarea deciziilor importante.
Iulian Tudor
04 dec. 2017, 07:38
Horoscopul iernii 2017-2018. Află cum vei sta cu dragostea, finanţele, cariera şi sănătatea

Horoscopul iernii 2017-2018 – LEU

DRAGOSTE:

Iarna aceasta se anunță a fi mult mai calmă decât altele, pentru cei aflați într-o relație oficială. Ceilalți vor avea parte de acțiune în decembrie, de o lună ianuarie mai calmă, urmată de o revenire a interesului pentru o relație de durată în februarie. Este o perioadă delicată pentru cupluri, din cauza neîncrederii, care poate duce la amânarea deciziilor importante.

Citeşte şi HOROSCOP. Cum stai cu banii în funcţie de zodie

CARIERĂ:

Intri într-o etapă foarte importantă din evoluția ta profesională, scrie andreilaslau.ro. Deocamdată, vei face și multe alegeri eronate, îți vei da prea multă importanță și vei greși, dar va veni și momentul în care vei învăța din aceste greșeli, pe care ți le vei asuma. Toate lunile de iarnă predispun la erori și de aceea ar fi bine să fii mult mai prudent(ă) în tot ce faci și să dai dovadă de seriozitate.

SĂNĂTATE:

Au început să apară deja semnale că e ceva în neregulă cu sănătatea ta. În această iarnă, simptomele se vor înmulți și vor deveni din ce în ce mai serioase. Poate și pe fondul unor solicitări din ce în ce mai mari la locul de muncă, se poate vorbi despre o șubrezire a sănătății. Trebuie să iei măsuri.

BANI:

Îți faci multe iluzii în acest domeniu, cheltuiești mult și nu întotdeauna cu cap. Lunile de iarnă vin cu o domolire a acestei tendințe. În schimb, se vor duce mai mulți bani în și pentru casă, în mod special în decembrie și ianuarie. Ai tendința de a toca tot ce câștigi și de a realiza asta prea târziu.

Horoscopul iernii 2017-2018 – FECIOARĂ

DRAGOSTE:

Se poate spune că abia acum se complică viața ta sentimentală cu adevărat, deși tu ești convins(ă) că și până acum a fost complicată. Apar ispite, trădări sau temeri care te vor ține în tensiune timp de câteva luni bune. La finalul lunii decembrie intri într-o perioadă în care va trebui să îți clarifici sentimentele și pasiunile și să limitezi plăcerile periculoase.

CARIERĂ:

Culegi roadele muncii depuse, mai ales dacă aceasta te pasionează. Ești într-o etapă de progres profesional fără obstacole majore și cu aprobarea superiorilor. Lunile de iarnă vor continua această tendință, dar te invită și la o selectare a eforturilor pe care le depui, o autolimitare conștientă la ceea ce știi mai bine, la ce te pricepi cu adevărat.

SĂNĂTATE:

Și în acest domeniu culegi roadele, dar acestea pot fi, de multe ori, amare, din cauza epuizării la care ai ajuns. În lunile de iarnă aduc ai ocazia de a renunța la ceea ce te consumă, de a adopta un nou regim de viață, mai sănătos, fără excese, inclusiv la muncă. Ar fi inteligent să profiți de această ovazie.

BANI:

Prima parte a lunii decembrie te menține concentrat(ă) pe veniturile suplimentare, dar până la finalul lunii ianuarie vei adopta o altă atitudine față de bani, în sensul că nu vei mai dori să faci chiar orice pentru a-i obține. În februarie vei simți nevoia să faci modificări în casă, unele de amploare sau foarte curajoase.

Citeşte şi HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2017: Ce aduce sfârşitul de lună pentru zodii

Horoscopul iernii 2017-2018 – BALANȚĂ

DRAGOSTE:

Iarna aceasta nu aduce schimbări majore în relațiile de prietenie ori cele profesionale, dar poate complica relația de cuplu, care numai calmă nu e, mai ales în prima parte a lunii decembrie. Ianuarie și februarie pot aduce o revenire la sentimente mai bune, chiar și în cuplurile care s-au confruntat cu multe probleme.

CARIERĂ:

Te confrunți cu realitatea, care se poate dovedi diferită de iluziile pe care ți le-ai făcut. Toate lunile de iarnă conțin acest element, de revenire cu picioarele pe pământ, dar aduc și beneficii concrete pentru cei care vor realiza și accepta faptul că este etapă necesară. Munca e cel mai bun medicament pentru tine!

SĂNĂTATE:

Lunile de iarnă aduc o revenire la un tonus care ți-a lipsit, dar această revenire este condiționată de o schimbarea abordării: e nevoie să faci lucruri bune pentru ceilalți, ca să-ți fie și ție bine. Vindecarea, acolo unde este cazul, apare prin detașarea de propriile probleme și implicarea în complicațiile altora, mai ales dacă îți este solicitat ajutorul.

BANI:

Te afli într-o etapă favorabilă câștigurilor din munca proprie, iar în lunile de iarnă se poate vorbi chiar despre o înmulțire a ocaziilor sau o creștere a sumelor care îți revin pentru o anumită muncă. Lunile decembrie și ianuarie sunt cele care îți aduc acest spor. În februarie poți stabiliza această tendință, dacă dai dovadă de seriozitate și de dorința de a învăța permanent.

Publicitate

Horoscopul iernii 2017-2018 – SCORPION

DRAGOSTE:

Se risipesc umbrele care te-au ținut departe de cei dragi și găsești cheia inimii tale, pe care ai pierdut-o în vară. Cei dragi vor beneficia din plin de schimbare, dar și tu te vei bucura de această adevărată revenire la viață, prin dezghețarea sentimentelor proprii. Lunile decembrie și ianuarie se anunță a fi foarte dinamice pe plan sentimental.

CARIERĂ:

Luna decembrie menține tendința de a revoluționa metodele de lucru, dar și de a găsi repede vinovatul pentru ceea ce nu funcționează cum trebuie. În ianuarie și februarie vei reveni la seriozitatea care te caracterizează și te vei ocupa foarte serios de muncă. Toată iarna este valabilă tendința de a greși prin cuvânt, în probleme pe care nu le stăpânești foarte bine.

SĂNĂTATE:

Ești chiar pe ultima sută de metri a unui traseu lung și anevoios, care ți-a pus la încercare starea de sănătate. Vei avea nevoie de o altă abordare a problemelor cu care te confrunți, de mai multă seriozitate și de perseverență în continuarea tratementelor recomandate. Este posibil să îți fie puse la încercare răbdarea și atenția la detalii, de această dată.

BANI:

Dispar restricțiile financiare, iar la finalul lunii decembrie vei avea din nou chef de cheltuieli, inclusiv unele nejustificate. Comportamentul financiar pe care l-ai dobândit în ultimii ani se va menține mult timp de acum încolo, dacă ți-ai învățat lecțiile.

Continuarea horoscopului AICI.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 3 august 2024, produsul pe care românii se bat să-l cumpere. Se va vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Se dau banii înapoi în România. Decizia venită chiar azi, 2 august: Contactați neapărat!
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
ALERTĂ PE LITORAL! Apa mării este contaminată cu o bacterie periculoasă
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
O nouă monedă în România. Lansare BNR, pe 5 august
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
CUTREMUR în SHWOBIZ! Alex Bodi și Ema Uta s-au ÎMPĂCAT?! Avem dovada incontestabilă că petrec iar clipe fierbinți împreună! FOTO
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Adrian Elicopter de Luptă, exmatriculat de la Academia de Poliție! Motivul pentru care influencerul a fost dat afară: „Am fost vânat cu fiecare ocazie”
Capital.ro
Statul IA BANII românilor. Record istoric. Nimeni nu scapă de plata datoriei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
El conducea mașina care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani, în Pantelimon! Camera de bord a surprins momentul
substantial.ro
Pugilista italiană Angela Carini își cere scuze față de Imane Khelif după abandonul din sferturile JO 2024
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?