Horoscopul iernii 2021-2022: Zodiile răsfăţate de soartă în sezonul rece

Horoscopul iernii 2021-2022 pentru fiecare zodie  – Ce vești călduroase aduc astrele în sezonul rece? – Începutul sezonului de iarnă la sfârșitul anului 2021 și continuarea acestuia la începutul anului 2022 vine cu o suită de schimbări, menite să ne propulseze acolo unde trebuia să fim, dar nu s-a întâmplat, fie pentru că ne-a fost teamă, fie pentru că ne-am încăpățânat și nu am vrut să ieșim din zona de confort pe care ne-am creat-o.
Alina Costache
09 dec. 2021, 22:52
Horoscopul iernii 2021-2022: Zodiile răsfăţate de soartă în sezonul rece
Horoscopul iernii 2021-2022.

Horoscop pentru Crăciun 2021. Ce zodii vor avea parte de sărbători liniştite şi de cadouri nesperate, ce zodii vor avea sărbători agitate şi surprize neplăcute
Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Această perioadă începe bine în ceea ce privește sentimentele și relațiile amoroase. Ești capabil să înțelegi nevoile partenerului și climatul poate deveni unul foarte armonios și liniștit. Tot astfel, aceasta este cea mai bună perioadă de lucru, cea aferentă lunilor decembrie 2021 și ianuarie 2022. Universul știe ceea ce ai nevoie, iar oportunitățile de muncă și colaborările pe care le-ai căutat de mult, ți se deschid acum în cale. Dacă știi să profiți de lunile menționate, atunci vor sosi vești importante, vei putea face progrese excelente în job și câștigurile tale vor crește și ele, ceea ce te va bucura și îți va oferi un sentiment de siguranță. Nu amâna momentele de odihnă, sunt necesare și este nevoie să te ocupi și de sănătate.

Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai)
Decembrie poate fi o lună stresantă și solicitantă din punct de vedere profesional, dar totul va fi bine dacă rămâi calm și nu devii tensionat din cauza unei situații de lucru, care poate nu decurge așa cum vrei. Așteaptă începutul anului și cu Jupiter în Pești, totul va curge mai ușor. De fapt, energiile mentale și fizice vor fi mai bune și vei fi mai lucid, deci capabil să faci alegerile corecte, bazându-te pe intuiție. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, poți primi oportunități interesante și vei susține interviuri favorabile în perioada ianuarie-februarie 2022. Venus în Capricorn aduce posibilități concrete celor singuri de a se îndrăgosti, în timp ce cuplurile fericite își pot face planuri pentru viitor.

Horoscop decembrie: Ce trebuie să faci în această lună ca să ai noroc tot anul 2022
Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Nu este deloc ușor să gestionezi o relație de dragoste și nu este deloc ușor să găsești pe cineva care să umple golurile din inima ta, dar odată cu venirea iernii lucrurile se îmbunătățesc. Dacă ești singur, te apropii de cineva special, iar dacă ești într-o relație, o vei duce la alt nivel. Ai parte de sprijinul continuu al lui Jupiter în Vărsător cel puțin până la sfârșitul lunii decembrie, așa că poți profita evident de evenimentele norocoase care se vor întâmpla și în carieră. Următoarele luni sunt foarte decisive pentru a aduce mai departe proiecte profesionale, pentru a concretiza unele idei pe care le-ai avut în trecut și, de asemenea, pentru a începe să ai parte de câștiguri interesante. Totuși, caută să fii echilibrat și chibzuit, aceasta întrucât vor fi multe cheltuieli sau vei alege să investești bani pentru a realiza acele lucruri pe care le ai în minte.

Horoscopul iernii 2021-2022 Zodia Rac (22 iunie – 21 iulie)
Jupiter în Vărsător a fost important pentru tine și influența sa va fi deosebit de utilă și pentru sfârșitul anului 2021, deoarece pregătește bazele excelente pentru un 2022 cu adevărat excelent, în care poți obține în sfârșit acele succese profesionale pe care le meriți de mult timp, dar pe care dintr-un motiv sau altul nu ai reușit să le realizezi. Lunile ianuarie și februarie ale  anului 2022 sunt de fapt două luni fundamentale pentru a înțelege cum va funcționa restul anului și care îți pot aduce o promovare sau o creștere a veniturilor salariale, ceea ce te va ajuta foarte mult. Pe partea inimii, Venus îți arată cât de important este să de deschizi și să comunici ce te doare sau ce te nemulțumește și este foarte clar că sentimentele nespuse vor trebui să treacă printr-o fază de rezolvare, altfel se vor accentua. Lasă-ți inima să se deschidă!

Zodia Leu (22 iulie – 22 august)
A critica munca oamenilor din jurul cuiva nu este un lucru frumos de făcut. Ești o fire generoasă și altruistă și tocmai poate de aceea, în următoarele luni cineva va profita de bunătatea ta. Primești o lecție prețioasă și într-adevăr una în care destinul te pune la încercare și prin alte evenimente care nu sunt ușor de gestionat, cum ar fi banii. Nu vei duce lipsă de ei, pentru că la serviciu situația este bună, vei avea parte și de alte colaborări, dar trebuie să fii chibzuit, pentru că în lunile de iarnă cheltuielile și facturile nu sunt deloc asemănătoare cu cele de vară, dimpotrivă sunt mult mai mari. În ceea ce privește dragostea, această perioadă îți permite să rezolvi toate neînțelegerile cu partenerul tău, astfel că, odată rezolvate, veți avea parte de momente frumoase împreună, de liniște și armonia va fi restabilită.

Horoscopul iernii 2021-2022 Zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Perioada următoare este interesantă pentru tine, pentru că Venus în trigon cu zodia Capricorn cu siguranță va da noi emoții. Acesta este un moment excelent pentru a te îndrăgosti, pentru a întâlni oameni noi, pentru a-ți face alți prieteni, prietenii neobișnuite printre care vei putea întrezări o nouă iubire, cu speranța unei relații romantice. Odată cu începutul noului an, Jupiter va trece în opoziție cu Soarele tău natal și, dacă vrei să atingi un obiectiv profesional, dacă vrei să schimbi ceva în cadrul companiei în care te afli, atunci acum este momentul să acționezi, pentru că după aceea va fi mult mai dificil să obții satisfacții și problemele pot deveni în schimb mai acute. Iarna este un moment foarte bun pentru a avea mai multă grijă de tine, de casă și pentru a stabili parteneriate care pot deveni profitabile până în februarie.

Zodia Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Decembrie este o lună bună pentru sentimente și trebuie să profiți de ea dacă ai de rezolvat vreo neînțelegere cu partenerul tău, pentru a soluționa tot ce a rămas nerezolvat. Ulterior, vei avea parte de o perioadă de liniște, alături de acesta și de familie și cei apropiați, alături de care vei petrece momente de bucurie și de relaxare. Atunci când vorbim despre carieră în astrologie, precum și despre bani, trebuie să luăm în considerare și poziția pe cer a altor planete, pe lângă cea a lui Jupiter și Saturn.

Venus și Mercur sunt importante, de exemplu, împreună cu Marte. Apoi Venus rămâne în zodia Capricorn multe luni și deci te va influența în aceste zone. Aici cheltuielile pot deveni excesive și trebuie să eviți absolut să cheltuiești bani inutil pentru că Jupiter este cu siguranță pozitiv, dar creează în tine dorința de a investi bani și de a te bucura mai mult de viață. Nu este nimic rău în asta, dar mai întâi trebuie să te ocupi de situația de la locul de muncă, să îți ceri drepturile pe care le meriți sau să mergi după ceva mai bun.

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Cu siguranță dificultățile pe care le-ai întâmpinat în lunile premergătoare acestei ierni nu sunt absolut simplu de rezolvat și trebuie să aștepți începutul noului an pentru a găsi soluțiile potrivite. Dar, cu Venus și Marte în Capricorn de câteva luni, vei putea obține succes chiar și cu Jupiter încă în cuadratură cu semnul Vărsător. Ești îndemnat să acorzi o mare atenție iluziilor, să te îndepărtezi de situațiile înșelătoare și de oamenii care promit și nu se pot ține de nimic. Trebuie să acționezi cu prudență și să te bucuri de acele câteva momente de victorie care vor crește, odată cu începutul noului an. Nu cheltui prea mulți bani, nu face investiții riscante și nu cumpăra o casă sau o mașină nouă acum. Pentru aceste lucruri este mai bine să aștepți începutul noului an. De asemenea, între ianuarie și februarie 2022, dragostea va fi pe primul loc, indiferent dacă ai pe cineva alături sau nu, pentru că vei avea.

Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
A venit cea mai bună perioadă a anului pentru tine și este tocmai iarna. Cu Jupiter în Vărsător și, de asemenea, Saturn în același semn zodiacal, trebuie neapărat să faci o mie de lucruri pentru a-ți îmbunătăți situația personală, privată, sentimentală și familială. Acum a venit momentul să faci alegeri îndrăznețe, de a locui împreună cu partenerul sau de a-ți cumpăra o casă nouă. Anotimpul rece este excelent pentru bani și, de asemenea, pentru muncă. În lunile decembrie și ianuarie ar putea veni o oportunitate profesională foarte importantă, și ai putea face un mare pas înainte și să realizezi un proiect pe care l-a avut în vedere de mult timp.Nu subestima importanța de a pune bazele poveștii tale de dragoste acum, pentru că din ianuarie 2022 sosește cuadratura lui Jupiter și totul devine mult mai complicat. Cât despre inimile singuratice, în sfârșit vine o oportunitate bună care trebuie exploatată, fără a ezita. Nu este necesar să te gândești mult atunci când inima este plină de pasiune, dar este necesar să lași inima să vorbească.

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Între lunile decembrie și februarie, poți obține cele mai mari „lovituri” ale tale, după ce ai muncit mult în ultimele luni și după ce ai străbătut drumuri fundamentale, care te-au epuizat în ultimul an.

Acum recolta este mult mai profitabilă și orice investiție economică poate acum să dea roade în sfârșit. Jupiter și Saturn, dar și Uranus fac schimbări decisive în viața ta și nimeni nu va putea să te oprească din a obține ceea ce îți dorești, atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere profesional. Dacă nu ai un loc de muncă, luna ianuarie vine o oportunitate importantă și ușile celor care îți pot oferi sprijin, se vor deschide acum. Dacă ești pe cale să pleci într-o nouă aventură profesională, atunci, nu uita că Jupiter în Pești, odată cu începutul noului an 2022, va fi un aliat fundamental și toate proiectele pe care le vei începe, vor fi pline de satisfacții.

Horoscopul iernii 2021-2022 Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Ceva frumos este pe cale să se întâmple și poate simți că lucrurile se schimbă, de aceea poate că există și există puțină frică. Iarna este un moment pentru a întâlni oameni noi, pentru a experimenta lucruri noi și incitante. În perioada următoare, sunt foarte probabile oportunitățile de a-ți crește succesul și de a atinge înălțimi mai mari. Nu sta pe loc și nu fi doar mulțumit de munca pe care ai făcut-o foarte bine până acum, ci procedează cu hotărâre, într-un mod constant și încrezător că poți încă să faci multe lucruri.

Iarna este de asemenea, o perioadă minunată pentru a găsi de lucru, pentru a întări ceea ce ai, pentru a schimba locul de muncă în aceeași companie sau într-un loc nou și, de asemenea, pentru a te muta într-un oraș sau locuință nouă.

Cu siguranță câștigurile vor fi mai mari odată cu inceputul noului an și asta cu mutarea lui Jupiter în a doua casă a ta, dar între timp, banii pe care îi vei investi acum vor fi fundamentali pentru viitor. Dacă știi că ai calități excelente, nu ezita să le arăți. După luna februarie, alege să faci economii și să fii chibzuit.

Horoscopul iernii 2021-2022 Zodia Pești (19 februarie – 20 martie)
Perioada de mare efort și de numeroase obstacole aproape s-a încheiat. Trebuie doar să ai răbdare să aștepți sfârșitul de an să se încheie în liniște și relaxare și să începi anul 2022 cu mare încredere.

De altfel, cu sextilul lui Venus în Capricorn de multe luni, vei putea profita de câteva oportunități profesionale care vor veni și, între timp vei simți nevoia să schimbi ceva care îți supără viața, să începi una cu totul nouă, cu un nou parcurs profesional. Saturn îți cere să tai ramurile uscate, să te îndepărtezi de acei oameni care nu sunt de folos progresului tău și să nu renunți la noi călătorii, la noile orizonturi care ți se arată în fața ochilor. Norocul ar putea veni oricând în această iarnă cu oportunități de nerefuzat, cu colaborări care promit să fie cu adevărat profitabile și cu o serie de noutăți foarte interesante de pus în practică odată cu noul an. Tot ceea ce trebuie să faci este să ai grijă de sănătatea ta, este foarte important să ții cont de acest aspect.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Pensionarii care vor PLĂTI MAI MULT. A intrat în vigoare la 1 iulie
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Vestea momentului despre Facebook. Se întâmplă doar în UE
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Medicii au CONFIRMAT! Ce se intampla cu Joe Biden in aceste momente
Capital.ro
Interdicție pe STRĂZILE din România. Șoferii sunt ARESTAȚI pentru 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele Joe Biden, diagnosticat cu Covid, își întrerupe campania electorală
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'