Horoscopul iernii 2024-2025. Două zodii cu o viaţă socială foarte activă în sezonul rece. Îşi lărgesc cercul de prieteni şi au şanse să trăiască iubiri ca-n filme

Iarna 2024-2025 vine cu tot felul de provocări pentru nativi. Viaţa socială a unora dintre ei va fi mai intensă decât în mod normal, alţii vor avea, în sfârşit, prilejul să culeagă roadele unei munci îndelungate şi istovitoare. Nu în ultimul rând, unele zodii vor avea tendinţa să ofere mai mult decât primesc, iar asta le va aduce destul de multă suferinţă.
Alina Costache
08 oct. 2024, 22:40
Horoscopul iernii 2024-2025. Două zodii cu o viaţă socială foarte activă în sezonul rece. Îşi lărgesc cercul de prieteni şi au şanse să trăiască iubiri ca-n filme

Horoscopul iernii 2024-2025. BERBEC

Iarna aceasta, astrele te invită să înveţi să-ți temperezi impulsurile. În loc să te arunci cu capul înainte, aşa cum orice Berbec o face, acționează cu scop. Vei evita epuizarea sau deteriorarea relațiilor dacă o faci.

Fii deosebit de precaut pe 3 ianuarie, când Marte se opune lui Pluto. Pot apărea conflicte de putere, iar tensiunile pot atinge cote maxime. Viața ta socială se activează când Soarele intră în Vărsător pe 19 ianuarie.

Horoscopul iernii 2024-2025. TAUR

Iarna aceasta, viața ta socială prinde avânt. Venus îți luminează sectorul prieteniei, deschizând calea pentru evenimente cool, petreceri sau întâlniri romantice. Marte te va ține în mișcare când se întoarce în Rac pe 6 ianuarie. Călătoriile sunt și ele posibile şi vor prilejui întâlniri cu persoane interesante.

Mercur, în zona ta de călătorii pe 8 ianuarie, este ideal pentru vacanțe rapide de iarnă. Dacă primești o promovare sau o ofertă în acea perioadă, spune „da”. Este biletul tău către următorul nivel, acolo unde îți este locul.

Citeste si Ce zodii își vor umple buzunarele pe final de toamnă. Află dacă te numeri printre nativii care vor primi bani din toate părțile

Horoscopul iernii 2024-2025. GEMENI

Saturn te-a împins să muncești din greu în ultimii doi ani, dar iarna asta ești gata să culegi roadele! Acest lucru ar putea aduce o îmbunătățire financiară, ceva bine-venit după sărbători.

Marte revine în zona ta financiară pe 6 ianuarie, un tranzit perfect pentru a prelua controlul asupra banilor tăi. În acest sezon, pregătește-ți pașaportul și lasă-ți spiritul de aventură să preia controlul!

Horoscopul iernii 2024-2025. RAC

Iarna aceasta, vei avea tendinţa să oferi mai mult decât primești. Din fericire, Marte revine în zodia ta pe 6 ianuarie, oferindu-ți curajul de a cere ceea ce îți dorești. Nu este nimic greșit în a-ți exprima nevoile!

Ziua cea mai importantă din această iarnă pentru tine este Luna Plină de pe 13 ianuarie. În acea zi, vei putea să-ți afirmi puterea pe deplin. Dacă ți-a fost greu să te impui, această zi îți va aduce claritate și îți va oferi ocazia să preiei controlul.

Horoscopul iernii 2024-2025. LEU

Viaţa amoroasă este foarte bine aspectată în această iarnă. Mișcarea lui Venus în Pești te ajută să aprofundezi legătura cu partenerul tău. Te poți apropia de partener prin momente de afecțiune, antidotul perfect pentru frig.

Luna Plină de pe 13 ianuarie este ideală pentru o zi dedicată ție, ceva care să-ți restabilească echilibrul. Deși există șanse să formezi legături mai profunde cu oamenii din viaţa ta, s-ar putea să trebuiască și să setezi limite adecvate.

Horoscopul iernii 2024-2025. FECIOARĂ

Dragostea se îmbunătățește la început de an. Te vei simţi, în sfârșit, stabil în chestiunile inimii.Prietenii joacă un rol important în atingerea obiectivelor tale. Indiferent dacă încerci să renovezi casa sau ai nevoie de sfaturi în decizii romantice, ei vor fi acolo pentru tine.

Sfârşitul iernii vine cu muncă multă. Brusc, cerințele se intensifică. Dar tu ești stăpânul presiunii, așa că vei gestiona situația ca un profesionist.

Horoscopul iernii 2024-2025. BALANŢĂ

Munca în echipă face ca visul să devină realitate, așa că așteaptă-te la colaborări interesante iarna aceasta. Poți să-ți motivezi colegii cu încurajări. Cu cât mai mult îi sprijini, cu atât mai bine o fac.

De asemenea, vei prelua controlul acasă odată ce Mercur se alătură Soarelui în sectorul tău domestic pe 8 ianuarie. Desigur, toată această responsabilitate necesită echilibru, ceva ce poți obține dacă delegi.

Horoscopul iernii 2024-2025. SCORPION

Iarna asta, probabil va trebui să ai pașaportul la îndemână pentru aventuri spontane. Luna Plină pe 13 ianuarie este una dintre cele mai bune zile ale anului pentru o călătorie pe distanțe lungi.

Luna Nouă care se va forma la sfârşitul iernii, pe 29 ianuarie, trimite energie prietenoasă în sectorul tău domestic. Chiar dacă sărbătorile rămân în urmă, s-ar putea să găsești un pretext pentru a sărbători ceva!

Horoscopul iernii 2024-2025. SĂGETĂTOR

Bugetul tău are nevoie de o mai bună gestionare în această iarnă. Soarele strălucește puternic în sectorul banilor, ajutându-te să atragi mai mult. Câteva îmbunătățiri rapide în locuinţă ar putea să o transforme într-o veritabilă vitrină!

Cea mai bună zi pentru o excursie cu mașina este Luna Nouă pe 29 ianuarie. După toată munca depusă pentru amenajarea locuinţei, meriți timp de relaxare.

Citeste si Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Conjuncţia Lună-Venus e gingaşă, dar şi senzuală în acelaşi timp. O zodia va avea bani şi iubire ca-n filme

Horoscopul iernii 2024-2025. CAPRICORN

Indiferent cât de îndrăzneț este obiectivul tău pentru această iarnă, ai încredere că poți realiza ceea ce ţi-ai pus în minte. Relațiile se dovedesc a fi provocatoare odată ce Marte intră în Rac pe 6 ianuarie.

Vechile certuri și dramele noi ar putea să-ți pună răbdarea la încercare. Cel mai bine este să îți păstrezi calmul în orice situație. O relație poate ajunge la o răscruce pe Luna Plină din 13 ianuarie. Odată ce vei lua o decizie legată de viitorul acestei relaţii, te vei simți ușurat.

Horoscopul iernii 2024-2025. VĂRSĂTOR

Ești în modul de hibernare la începutul sezonului. Investește în îngrijirea personală căci acest lucru îţi va restabili bunăstarea. Reevaluează practicile tale de sănătate când Marte intră din nou în Rac pe 6 ianuarie. Dacă ai neglijat aceste lucruri luna trecută, poți să-ți reînoiești regimul acum.

Împrospătează-ți garderoba, actualizează-ți coafura, aplică puțin ruj – și arată lumii noul tău look! Dacă ești dornică de schimbări mai mari, nimic nu te poate opri acum.

Horoscopul iernii 2024-2025. PEŞTI

Iarna asta, eşti în mijlocul fiecărui eveniment distractiv. S-ar putea să organizezi și tu o petrecere sau două. Venus în Peşti te va ajuta să îţi crelti popularitatea.

Când vine vorba de romantism, s-ar putea să fii într-o stare de incertitudine când Marte retrogradează în Rac pe 6 ianuarie. Evită să faci o mișcare pripită, mai ales în acea zi. Planeta ta guvernatoare, Neptun, va fi într-o poziție provocatoare față de Mercur, crescând șansele neînţelegerilor.

DailyBusiness
Autostrada Unirii A8. Proiectul Târgu Neamț-Iași-Ungheni, gata de start!
Spynews
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Bzi.ro
Câți bani au strâns la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: Au fost invitați care au chefuit gratis!
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care a spart topurile. E cel mai vizionat de utilizatorii din România și e numărul unu pe platformă
Capital.ro
Se schimbă buletinele! Statele UE, obligate să elibereze cărțile de identitate
Playtech.ro
Mama Monicăi Bîrlădeanu, IREAL de frumoasă la 71 de ani. A atras toate privirile la nunta fiicei sale. E SUPERBĂ
DailyBusiness
120.000 de lei la pensie. Tot mai mulți români aleg să contribuie lunar
Adevarul
O fostă patinatoare care a reprezentat România la JO din 2018 vinde poze ”picante” cu ea pe OnlyFans
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
Oana Ciocan, avertisment pentru Jador, după ce cântărețul a spus că a văzut-o cu noul ei iubit: ”M-ai filmat...” | FOTO
Spynews
Florinel Coman și Ioana Timofeciuc se cunună religios! Când va avea loc marele eveniment
Evz.ro
Comisia Europeană schimbă pașapoartele și cărțile de identitate
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
kanald.ro
Ce pensionari beneficiază de recalcularea din oficiu a pensiilor și cum se poate solicita recalcularea la cerere. Prevederile noii legi a pensiilor
Cancan.ro
BREAKING | Andrei, un tânăr farmacist de 29 de ani, s-a sinucis din cauza datoriilor 😢
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Plata în NUMERAR. Anunț despre românii care NU au cont la bancă
StirileBZI
Salariile cresc cu cel puţin 650 de lei! Majorarea se va aplica de la 1 ianuarie 2025!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
stirilekanald.ro
„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate
substantial.ro
Vizita ministrului israelian al apărării la Washington amânată: contextul tensiunilor în creștere în Orientul Mijlociu
MediaFlux
DONALD TRUMP a dat LOVITURA! KAMALA HARRIS, în CĂDERE LIBERĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Adio protecție anti-poprire prin Revolut