Horoscopul iubirii august 2021. Ce zodii sunt favorizate pe plan amoros, ce zodii riscă să-şi ruineze relaţia

Ultima lună de vara vine cu veşti excelente pentru nativii din mai multe semne zodiacale. Dintre toate zodiile, Fecioara este cea mai favorizată de astre în sectorul sentimental.
Alina Costache
28 iul. 2021, 11:47
Horoscopul iubirii august 2021. Ce zodii sunt favorizate pe plan amoros, ce zodii riscă să-şi ruineze relaţia

Horoscopul iubirii august 2021. Luna august aduce multe surprize plăcute mai cu seamă acelora aflaţi în căutarea sufletului-pereche. Unii nativi vor avea parte doar de iubiri de-o vară, în timp ce alţii vor avea parte de iubiri de-o viaţă.

La capitolul iubire, sunt favorizate cu precădere următoarele semne zodiacale: Fecioară, Berbec, Leu, Rac, Capricorn și Vărsător.

Horoscopul iubirii august 2021 BERBEC

Berbecii cunosc și ei persoane speciale și vor să trăiască o poveste de iubire cu totul diferită față de ce au avut parte până acum.

Horoscopul iubirii august 2021 TAUR

Taurii trebuie să fie foarte atenţi la cum îşi gestionează viaţa amoroasă. Recomandat ar fi să renunțe la orgoliu dacă vor să fie fericiți în cuplu.

Citeste si Horoscop august 2021. O lună în care vom culege roadele eforturilor depuse până acum

Horoscopul iubirii august 2021 GEMENI

Gemenii ar putea fi ghinioniştii zodiacului dacă nu îşi domolesc încăpăţânarea şi orgoliul. Ar putea strica tot ce au construit frumos până acum. Sunt atât de îndârjiţi să experimenteze lucruri cu care partenerii de viaţă nu sunt de acord încât îşi pot compromite serios relaţia de cuplu.

Horoscopul iubirii august 2021 RAC

Racii sunt adevărați cuceritori. Reuşesc să atragă atenţia cu uşurinţă asupra lor graţie carismei şid eschiderii de care dau dovadă. Se vor bucura şi îi vor bucura cu prezenţa lor pe toţi cei cu care intră în contact.

Horoscopul dragostei august 2021 LEU

Leii sunt predispuşi la flirturi şi scurte aventuri sexuale. Pentru cei aflaţi într-o relaţie de cuplu, recomandarea este să nu se grăbească în a lua decizii şi să se asigure că sunt pe aceeaşi lungime de undă cu persoana iubită.

Horoscopul iubirii august 2021 FECIOARĂ

Fecioarele simt din nou fiorii iubirii după o perioadă în care nu au dat mare importanță laturii sentimentale, concentrându-se mai mult asupra carierei.

Horoscop iubire august 2021 BALANŢĂ

În cazul Balanţelor, astrele favorizează discuţiile deschise în cuplu pentru depăşirea tensiunilor. Comunicarea este extrem de importantă, întrucât partenerii de cuplu nu le vor putea citi gândurile. Este important să fie deschişi, să comnice tot ce îi deranjează, dar fără a deveni agresivi. Compromisurile şi negocierea ar putea readuce relaţia pe făgaşul normal.

Horoscopul dragostei august 2021 SCORPION

Scorpionii vor fi mai degrabă preocupaţi să restabilească legături cu prieteni cu care nu au mai interacţionat de mult şi riscă să-şi neglijeze partenerul de cuplu. Atenţie! Unii Scorpioni sunt predispuşi la infidelitate!

Horoscopul iubirii august 2021 SĂGETĂTOR

Comunicarea cu sexul opus este foarte bine aspectată. Săgetătorii vor fi tandri şi romantici şi vor şti exact ce să facă pentru a reaprinde pasiunea în cuplu. O vacanţă în doi va aduce un aer proaspăt în relație.

Horoscop iubire în luna august 2021 CAPRICORN

Capricornii sunt atraşi de flirt şi de scurte aventuri sexuale. Pentru cei singuri, acest lucru nu este o problemă, mai ales dacă reuşesc să nu se implice emoţional. Important este ca cei aflaţi într-o relaţie de cuplu să nu calce strâmb, pentru că o eventuală infidelitate ar putea pune capăt relaţiei.

Citeste si Horoscop Cristina Demetrescu august 2021. Ce zodie va străluci, cine face bani, cine îşi face praf relaţia

Horoscopul dragostei august 2021 VĂRSĂTOR

În prima parte a lunii aprilie, Vărsătorii simt că relaţia cu partenerul este ameninţată, dar este doar o iluzie. Este foarte important să nu îi reproşaţi lucruri care nu au nicio legătură cu realitatea pentru că există riscul să vă ruinaţi relaţia.

Horoscopul iubirii august 2021 PEŞTI

Peştii tind să aibă aşteptări nerealiste de la partenerii de viaţă, iar acest lucru le poate crea frustrări. Ideal este să comunice cu partenerul de cuplu, să îi transmită exact ce îşi doreşte, dar, în acelaşi timp, să fie dispus să facă şi compromisuri.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!