Horoscopul karmic pentru a doua jumătate a anului. Zodiile care se vor îmbogăți până în decembrie

Horoscopul karmic pentru a doua jumătate a anului. Mai este foarte puțin și 'pășim' în ultima parte a acestui an. Unele zodii au motive de bucurie, deoarece se pot îmbogăți, însă depinde doar de ele dacă vor profita de șansele care vor fi oferite.
Alina Costache
30 iul. 2023, 07:30
Horoscopul karmic pentru a doua jumătate a anului. Zodiile care se vor îmbogăți până în decembrie
Horoscopul karmic pentru a doua jumătate a anului

Horoscopul karmic pentru a doua jumătate a anului va aduce experiențe inedite pentru mulți nativi ai zodiacului. Astrologii au dezvăluit ce surprize îi așteaptă până în decembrie 2023. Vezi mai jos, previziunile pentru fiecare zodie.

Citește și: Horoscop special: Venus retrograd își continuă drumul în Leu până în septembrie 2023. Cum se schimbă viața zodiilor!

Horoscopul karmic pentru a doua jumătate a anului

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor trăi o perioadă benefică. Până la finalul acestui an, se vor simți de neînvins, plini de energie, creativi, capabili să găsească rapid câte o rezolvare pentru fiecare problemă cu care se vor confrunta. Astrologii spun că li se pregătește și o schimbare importantă în carieră, o promovare ce le va aduce câștiguri financiare mult mai mari.

Taur

Persoanale născute în semnul Taur se vor redescoperi. Capătă încredere în propriile puteri, își dau seama că, de fapt, sunt persoane puternice, ce pot muta și munții din loc, dacă este nevoie. A venit momentul să învețe ce înseamnă disciplina financiară, să facă investiții doar dacă sunt, cu adevărat, necesare.

Gemeni

Potrivit horoscop karmic, până în decembrie 2023, nativii Gemeni vor trece prin momente dificile, mai ales în ceea ce privește relațiile. Prietenii vechi vor fi puse la grea încercare, au șanse mari să trăiască o mare dezamăgire.

Rac

Nativii zodiei Rac vor fi nevoiți să învețe să pună limite clare între viața personală și cea profesională. Până la finalul acestui an, se concentrează pe consolidarea relației cu partenerul sau partenera de cuplu.

Leu

Karma celor născuți în zodia Leu se va concentra, în următoarele luni, pe carieră. Până la finalul lui 2023, acești nativi au ocazia să își demonstreze abilitățile, se impun ca lider în echipa lor, iar rezultatele pe care le obțin nu vor trece neobservate de șefi. Eforturile lor vor fi răsplătite cu o primă importantă.

Fecioară

Următoarele șase luni nu vor fi lipsite de probleme și obstacole pentru nativii zodiei Fecioară. Gândirea rațională și atenția la detalii îi va scoate de mai multe ori din situații dificile.

Balanță

Astrologii nu au vești bune pentru zodia Balanță. Potrivit specialiștilor, acești nativi vor simți pe propria piele durerea unei despărțiri neașteptate. O persoană importantă pentru ei îi va părăsi, poate fi vorba despre partenerul sau partenera de cuplu sau un prieten bun.

Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiți să se desprindă de traumele trecutului, doar așa se vor putea bucura din plin de experiențele fabuloase pe care le vor aduce următoarele șase luni.

Săgetător

Nativii Săgetător vor încheia anul făcând ceea ce le place cel mai mult. Vor călători în destinații în care au mai ajuns până acum, ieșind din zona lor de confort, luând contact cu mentalități și culturi diferite.

Capricorn

Pentru cei născuți în zodia Capricorn, horoscopul karmic anunță o perioadă a stabilizării și consolidării planurilor ce le vor creiona tot restul vieții. Este momentul să își fixeze obiective clare și să facă primii pași spre îndeplinirea lor.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi nevoiți să învețe o lecție dificilă și să renunțe la superficialitatea cu care tratează relațiile cu persoanele din jurul lor.

Pești

Peștii vor fi printre cei mai norocoși nativi ai zodiacului. Până la finalul acestui an, vor reuși să se bucure din plin de toate reușitele din viața lor și vor înceta să se mai compare cu alții, înțelegând că iarba nu este mereu mai verde în curtea vecinului, potrivit Playtech.ro.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Elena Lasconi despre posibile negocieri cu PNL: „Este nevoie de o igienizare în PNL, nu se pot detașa de PSD”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!