Horoscopul lunii mai. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

HOROSCOP: Vrei să ştii cum stai cu dragostea, sănătatea şi banii în această perioadă? Află ce ţi-au pregătit astrele şi cum vei fi influenţată, în funcţie de zodia ta.
Alina Costache
30 apr. 2014, 20:54
Horoscopul lunii mai. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Eşti plină de energie în această lună, dar asta nu înseamnă că vei fi ferită de probleme. Ai grijă la alimentaţie, mai ales acum după sărbători. E posibil să ai unele probleme digestive care îţi pot creea probleme în viaţa de zi cu zi. Învaţă să te fereşti de ce îţi face rău şi spune nu tentaţiei.

În plus ai putea obţine mai mulţi bani, dar asta se va întâmpla doar dacă vei iniţia ceva. Fie că ai o soluţie bună la locul de muncă, fie vei începe un proiect nou, orice noutate din partea ta poate fi răsplătită financiar. Eşti eficientă, aşa că ai toate şansele să câştigi.

Această perioadă îţi poate aduce câteva probleme în amor, şi totul se întâmplă din cauza proastei comunicări dintre tine şi partenerul tău. Nu simţi nevoia să îţi mai exprimi sentimentele şi îţi pui tot mai des întreabarea dacă ele mai există. Intri într-o uşoară deprimare, iar acest lucru îşi poate pune amprenta şi pe cei din jurul tău.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dacă nu suferi de nicio boală, atunci poţi sta liniştită pentru că în această lună situaţia va rămâne aceeaşi. Însă dacă ai unele probleme medicale e posibil ca ele să se agraveze. Nu ignora niciun semnal de alarmă şi tratează-te cu seriozitate. Spre sfârşitul lunii vei căpăta mai multă energie.

Eşti un foarte bun negociator, aşa că dacă primeşti unele oportunităţi, încearcă să scoţi ce e mai bun din ele. Lucrezi ca şi până acum şi nu trebuie să faci eforturi pentru a câştiga exact atât cât să fii mulţumită. 

Nu îţi stă gândul la dragoste în această lună, iar preocupările tale sunt cu totul altele. Relaţia ta poate merge foarte bine chiar şi în această situaţie, dar doar dacă partenerul tău îţi înţelege priorităţile din acest momen. Dacă eşti singură nu vei dori să schimbi acest lucru.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Treci de la o stare la alta, şi te lasă puterile atunci când te aştepţi mai puţin. E posibil ca din cauza programului de muncă să cedezi psihic şi să vrei să îţi  iei câteva zile libere pentru a te reface. Nu exagera cu absolut nimic, mai ales cu alimentaţia!

Nu întâmpini greutăţi din punct de vedere financiar, ci din contră toate par că merg exact aşa cum ţi-ai dorit. E posibil să apară discuţii legate de avere, şi ai face bine să te zbaţi pentru a abţine ce ţi se cuvine.

Ai o relaţie stabilă? Aşteaptă-te la certuri şi discuţii tot mai aprinse. Nu îţi face însă griji pentru că nu vă veţi despărţi doar dintr-atât. E posibil ca din cauza stresului din viaţa sentimentală să vezi efecte negative şi pe alte planuri.

Leu (22 iulie – 22 august)

Trebuie să fii foarte atentă la starea ta de sănătate în această lună, pentru că pot apărea diverse reacţii adverse la obiceiurile pe ţi le-ai format. Chiar dacă până acum nu ai avut probleme cu sarea sau cu faptul că nu bei foarte multe lichide, în această perioadă situaţia se poate schimba radical.

Rezultatele muncii tale se vor vedea în această perioadă şi vei simţi această satisfacţie pe care ai aşteptat-o multă vreme. Dacă ai încredere în propriile forţe, atunci nu vei avea cum să dai greş. Astrele ţin cu tine şi îţi aduc venituri suplimentare.

Eşti capabilă şi pregătită să renunţi la orice de dragul persoanei iubite. Fie că ai cunoscut-o deja sau eşti pe cale de a o cunoaşte, sacrificiile pe care le vei face vor fi judecate de cei din jurul tău. Te transformi într-o persoană posesivă şi geloasă, şi gândul tău îţi zboară doar la el.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nici acum şi nici în viitorul apropiat nu o să ai probleme de sănătate, cel puţin nu serioase. Datorită echilibrului pe care îl ai, atât corpul, cât şi mintea vor fi ântr-o formă excelentă. Accidente imprevizibile se pot întâmpla oricând, aşa că ai grijă să fii prudentă.

Dacă până acum ai stagnat din punct de vedere financiar, luna mai vine cu noi opurtunităţi. E posibil să primeşti o ofertă de nerefuzat, ofertă care o să îţi bage mult mai mulţi bani în buzunare.

Se vor petrece multe schimbări pentru tine, iar transformarea ta este una care te face mult mai matură. Te gândeşti serios la o viaţă de familie şi iei în considerare toate aspectele. Iubeşti mai mult, te implici mai mult şi îţi doreşti să faci tot ce poţi pentru a te aşeza la casa ta.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

În prima parte a lunii ai tendinţa de a te extenua inutil, efectele negative văzându-se imediat. E important să sesizezi aceste lucruri şi să iei măsuri imediat. Odihna este foarte bună în cazul tău, aşa că dacă o vei face, la finele lunii îţi vei recăpăta energia.

Nu vei câştiga mai mulţi bani decât până acum, dar vei avea idei noi cu privire la cum să obţii acest lucru. E posibil să intri în proiecte noi sau să ţi se facă oferte pentru un nou loc de muncă. Analizează bine avantajele şi dezavantajele.

Astrele ţin cu tine şi îţi aduc linişte şi iubire în cale. Simţi nevoia să fii iubită şi simţi nevoia să oferi iubire. Eşti mult mai bine dispusă şi pozitivă, acest lucru ducând la o mai bună comunicare şi completare dintre tine şi iubitul tău. Dacă eşti singură, eşti hotorâtă să îţi cauţi marea dragoste indiferent ce ar trebui să faci pentru asta.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Vei fi destul de sensibilă luna aceasta, aşa că trebuie să te protejezi şi să nu faci excese. Şi chiar dacă simţi că prinzi putere, nu trebuie să te porţi de parcă totul ar fi perfect. E posibil să trebuiască să faci un drum la spital.

E posibil să câştigi puţin mai mult decât de obicei, dar acest lucru se va întâmpla doar dacă iei deciziile corecte. Dacă nu eşti sigură pe tine, încearcă să îţi faci mai multe planuri pentru viitorul apropiat, şi mai puţine fapte pentru moment.

Dacă ai o relaţie, eşti capabilă să faci orice pentru a nu îl pierde pe cel de lângă tine. Ţi-e frică de singurătate, aşa că îi vei acorda mult mai multă atenţie şi iubire decât până acum. Dacă eşti singură, uite-te mai atent la colegii de la muncă, cineva te place în secret.

 
Citeşte mai mult pe eva.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Armata israeliană confirmă moartea a doi ostatici deținuți de Hamas
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!