Horoscopul lunii mai. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna mai!
Iulian Tudor
01 mai 2018, 06:48
Horoscopul lunii mai. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

BERBEC

În această lună dispar tensiunile din relație și totul revine pe drumul cel bun. Ați constatat pe propria piele cât de importantă este comunicarea în cuplu. Chiar dacă eforturile de a vă repara problemele au fost mari, acum vei realiza că nu au fost în zadar. Dacă eşti singură, încearcă să fii mai degajată, să renunți la atitudinea critică şi să mizezi mai mult pe romantism şi feminitate!

Citeşte şi HOROSCOP MAI 2018: Marte şi Uranus nu sunt în relaţii bune, stabilitatea financiară este dată peste cap. Ce va fi în Casa Dragostei

Ai nevoie de mai mulţi bani decât credeai în această lună, de aceea vei fi destul de impulsionată să lupţi pentru a-i obţine. Nu fii dezamăgită dacă simţi că eforturile tale sunt în zadar, chiar dacă nu vei vedea rezultate imediate, acestea nu vor întârzia să apară. Trebuie să încerci să nu mai fii atât de repezită şi stresată!

TAUR

Viaţa ta sentimentală este foarte importantă pentru tine şi în această lună vei încerca să îţi atingi obiectivele. Pentru ca relația să funcționeze perfect, este foarte important să faci anumite compromisuri și să mai lași critica deoparte. Iubitul tău va aprecia foarte mult acest lucru, deoarece tinzi să devii prea cicălitoare. Dacă eşti singură, este o perioadă bună pentru flirt şi experienţe amoroase inedite!

Nu este o bună perioadă pentru investiţii, de niciun fel. Din contră, încearcă să economiseşti cât mai mulţi bani pentru a te putea descurca de una singură cu cheltuielile pe care le ai. Încearcă să nu te laşi impresionată de rugăminţile celor din jur şi nu le acorda împrumuturi decât dacă ai încredere absolută în persoanele respective.

GEMENI

Emani feminitate şi sexualitate, aşa că îţi va fi foarte uşor să îi faci pe bărbaţii din jurul tău să se îndrăgostească de tine în această perioadă. Dacă eşti angajată într-o relaţie stabilă, atunci ar trebui să eviţi pe cât posibil discuţiile în contradictoriu pentru că pot devia uşor către o direcţie greşită.

Banii se pot duce cu ușurință, în special dacă asculți de prieteni și faci anumite cheltuieli inutile. Trebuie să te descurci cu cât ai și să nu amâni plata taxelor importante! Chiar dacă această lună va fi una mai dificilă din punct de vedere financiar, lucrurile vor intra pe făgașul lor normal spre finalul lunii.

RAC

Ai nevoie de mai multă afecțiune, iar acest sentiment poate să devină periculos pentru tine, deoarece ai tendința de a te arunca în brațele primului venit. Este important să nu faci acest pas greșit, deoarece ai constatat de-a lungul timpului că nu. fost niciodată unul inspirat. Așadar, fii mai precaută! Dacă ai deja un iubit stabil, atunci trebuie să găsiți timp de relaxare și distracție, astfel încât lucrurile să revină pe drumul cel bun.

Nu vei întâmpina probleme financiare în această perioadă, însă ar trebui să fii prudentă. Nu ar strica să faci unele economii, mai ales că se anunţă o perioadă solicitantă din acest punct de vedere. Gândeşte-te mai mult la viitor, decât la plăcerea de moment!

LEU

Riști să rănești foarte ușor partenerul de viață, din cauza faptului că ești mereu cufundată în proiecte și muncă. Însă, luna mai este una favorabilă și veți rezolva probleme de cuplu mai vechi. Însă, totul cu răbdare! Dacă nu ai o relația stabilă, socializarea și distracțiile dese în oraș cu prietenii te pot ajuta să cunoști oameni noi și interesanți. Nu te epuiza la muncă, ci găsește acel echilibru de care ai atât de multă nevoie!

Cariera este mereu pe primul loc în viața unui nativ din zodia Leu. Această lună vine cu îmbunătățiri semnificative la capitolul financiar, iar roadele muncii tale vor fi răsplătite. Nu uita să te oprești atunci când ești mulțumit de realizările tale, deoarece mai ai nevoie de relaxare și distracție ca să ai un echilibru în viața ta. Ai tendința de a petrece prea mult timp la muncă și acest lucru poate să te epuizeze fizic și mental.

Continuarea horoscopului pe eva.ro.

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Alimentul banal pe care îl consumau zilnic dacii, spartanii și gladiatorii. Îl găsești și astăzi în magazine, costă între 6 și 11 lei
Capital.ro
Boala care te lasă fără permis. NU îți mai reînnoiește permisul de conducere
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
Unde câștigi cel mai bine în Europa. Iată ce înseamnă un salariu bun
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Cumpărarea de vechime în muncă. Ce prevede noua lege a pensiilor
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Bani dați înapoi din pensiile recalculate. Decizie pentru românii care au primit pensii prea mari
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Germania solicită amânarea directivei UE privind defrișările
MediaFlux
CASA de PENSII, ANUNȚ pentru PENSIONARI privind PROBLEMELE cu RECALCULAREA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...