HOROSCOPUL LUNII MAI. Vezi ce spune MANTRA pentru fiecare zodie

A cincea luna din an este o luna în general pozitivă. Există două momente de hotar. În 8 mai şi în 22 mai. Al doilea moment este mai puternic şi resimţit mai violet decât primul. Există o bună încărcătură energetică în cursul acestei luni, care îi provoacă pe oameni şi care împrăştie energie în toate cele din jur.
Iulian Tudor
07 mai 2014, 12:13
HOROSCOPUL LUNII MAI. Vezi ce spune MANTRA pentru fiecare zodie

Taur. Concentreaza-te pe: Chestiunile legate de business, pe problemele financiare si pe situatia din conturi, scrie femeia.ro. Pentru a nu trece prin situatii limită, in vara, proiectele, planurile si strategia pe care o stabilesti acum trebuie facuta cu maxima atentie si foarte multa pridenta.
Mantra ta: Fii circumspecta, despica firul in patru si analizeaza de mai multe ori toate aspectele actiunilor pe care le desfasori! Aceasta strategie iti poate aduce si castiguri finaciare sau recompense!
Nu te obosi: Sa visezi sau sa fii prea idealista, risti sa fii dezamagita! Fii realista!
Puterea atractiei: Soarele tranziteaza domeniul partenerului pana in data de 22 mai, punand relatia in lumina si favorizand actiunile ce se desfasoara in doi!

Citeşte şi Horoscop: Planeta Mercur intră în zodia Gemeni. Vezi cum te afectează

Gemeni. Concentreaza-te pe: Asocieri si relatii! Ai sansa de a te intalni cu persoanele potrivite la momentul potrivit. Rar o astfel de sansa!

Mantra ta: Fii optimista, sincera si nu-ti fie frica sa tintesti cat mai sus sau cat mai departe!
Nu te obosi: Sa apelezi la traditii sau sa fii conformista. O unda de libertate, expansiune si inedit se apropie cu viteza catre tine!
Puterea atractiei: Este o luna excelenta pentru a purta cat mai multe discutii cu persoana iubita, pentru a lua decizii sau pentru a face angajamente de viitor! Poate chiar o nunta, poate chiar un copil!

Citeşte şi Horoscop: Ce bărbaţi te vor face cel mai mult să suferi, în funcţie de zodia lor

Rac. Concentreaza-te pe: Iubire, copii sau bucuria de a trai! Pare sa fie momentul unor decizii foarte importante, care sa-ti influenteze pozitiv si sa-ti schimbe viata de acum inainte!

Mantra ta: Nu sta pe bancheta din spate, preia volanul si accelereaza! Este perioada in care poti ajunge la implinirea viselor pe care le aveai inca demult.
Nu te obosi: Sa pleci la un drum fara sa stii toate datele legate de destinatie. S-ar putea sa ai surprize atat acolo, cat si pe parcurs!
Puterea atractiei: Multe planete sant concentrate in domeniul afectiv, care pare sa-ti stabilieasca o noua directie de urmat! Asculta-ti inima si nu vei regreta!

Leu. Concentreaza-te pe: Caldura si afectiunea celor de acasa, deoarece, inainte de a merge mai departe in cariera, ai nevoie de suportul afectiv si de siguranta pe care ti le ofera familia!
Mantra ta: Exprima-te in voie! Pana in data de 16 mai, arata tutuor talentele cu care ai fost inzestrata, exista sansele unei promovari sau reusite finaciare!
Nu te obosi: Sa faci cumparaturi inutile, mai ales la mijlocul perioadei, cand este posibil sa pierzi niste bani.
Puterea atractiei: Domeniul afectiv este activat din data de 8 mai, conferind cuplului o unda de romantism, afectiune si pasiune impartasita! Dar trebuie sa te grabesti.

 Citeşte şi Sex după horoscop: Ce vrea fiecare femeie în pat, în funcţie de zodie

Fecioara. Concentreaza-te pe: Relatia cu rudele! O calatorie sau o convorbire cu cineva din familie iti poate lamuri multe intrebari la care nu aveai raspuns pana acum! Nu te sfii sa intrebi ceea ce vrei sa stii!

Mantra ta: Actioneaza in profunzime si mergi pana la miezul problemei, chiar daca va trebui sa te confrunti cu unele temeri sau frici. Dupa ce se va incheia aceasta perioada, vei fi eliberata si gata de un nou inceput!
Nu te obosi: Sa duci vorba de la unul la altul! Mai bine pastreaza pentru tine tot ceea ce afli sau vezi, analizeaza si trage concluzii la modul cel mai personal!
Puterea atractiei: Poti petrece clipe minunate alaturi de cel drag, chiar daca nu iesiti din casa!

Balanta. Concentreaza-te pe: Salariu, negocieri si proiecte financiare! Ceea ce stabilesti pana in data de 22 mai tinde sa-ti sporeasca veniturile sau sa-ti aduca satisfactii financiare prelungite. Comunica, fii deschisa si fa-ti cunoscute gandurile!
Mantra ta: Farmecul tau personal atrage admiratori, care se transforma in prieteni sau… iubiti.
Nu te obosi: In discutii despre exclusivitate, despre promovari, despre cariera.
Puterea atractiei: Un flirt mai vechi va lua o turnura serioasa in aceasta luna.

Scorpion. Concentreaza-te pe: Decizii si angajamente! Este momentul sa-ti asumi unele responsabilitati si sa dai dovada de maturitate, deoarece aceasta luna poate marca inceputul unei perioade extrem de importante in viata ta!
Mantra ta: Apeleaza la cuvinte si fa-ti cunoscut punctul de vedere, exprima-te si fii creativa fara sa-ti fie frica! Este momentul sa te afirmi!
Nu te obosi: Sa faci promisiuni dupa data de 22 mai. Exista posibilitatea sa nu le poti onora!
Puterea atractiei: Pana in data de 12 mai, beneficiezi inca de prezenta planetei iubirii si atractiei in semnul tau, motiv pentru care magnetismul tau este greu de trecut cu vederea. Dupa aceasta data, cuvintele cheie devin aventura, iubire la distanta, dar si moralitate!

Sagetator. Concentreaza-te pe: Latura interioara. Poti ajunge la o intelegere superioara, profunda si foarte personala despre tot ceea ce te inconjoara, despre tine ca om sau despre menirea ta!
Mantra ta: Nu ocoli semnele ce ti se arata, invata sa asculti ceea ce ti se spune si lasa-te purtata de magia sincronicitatilor din viata ta!
Nu te obosi: Sa fugi de responsabilitatile de la locul de munca, mai ales in a doua parte a lunii, cand pot aparea contracte sau proiecte noi!
Puterea atractiei: Din data de 8 mai, Venus, planeta iubirii, frumusetii, romantismului si atractiei, ati tranziteaza zodia, asa ca profita la maxim de aceasta energie astrala si pune-te in evidenta!

Vezi restul zodiilor aici.

 

 

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Țeapa luată de o româncă pe litoralul românesc. A făcut rezervare la un hotel care nici nu exista, iar ce a urmat a fost complet neașteptat
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Trucuri pentru o salată perfectă. Pașii pe care puțini îi cunosc
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Gestul complet ilegal în România. Ești condamnat pe loc la închisoare și îți pierzi drepturile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Medicul Președintelui Biden anunță aproape dispariția completă a simptomelor de COVID-19
MediaFlux
O ALTĂ DEMISIE în SUA! După BIDEN, a PLECAT și EA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!