Horoscopul lunii septembrie cu Camelia Pătrășcanu: „Este minunat pentru cei singuri”. Zodii care își găsesc jumătatea

Suntem deja în luna septembrie, iar Camelia Pătrășcanu a spus previziunile pentru fiecare zodie în parte. Dacă unele zodii se îndrăgostesc în această perioadă și au șanse formeze o legătură solidă, altele sunt în pericol să își piardă relația dacă nu sunt atenți.
Alina Costache
04 sept. 2024, 23:05
Horoscopul lunii septembrie cu Camelia Pătrășcanu:
Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni astrale pentru luna septembrie

Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni astrale pentru perioada următoare și a spus ce anume îi așteptă pe nativi în aceasă lună, la  Canal 33. Venus aduce niște responsabilități în relațiile apropiate.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Luna Neagră din Balanţă, în conjuncție cu Venus, dă cu complicaţii pentru toată lumea

Horoscopul lunii septembrie cu Camelia Pătrășcanu

Berbec

Pot avea un septembrie un grijuliu. Sunt puși într-o situație repetitivă. Pot avea sentimentul că trebuie să se zbată din nou, să ceară ceva sau să repete ceva ce au mai trăit. Sunt înțelepți în această lună.

Taur

Venus vrea muncă. Nu muncesc singuri, ci în colaborare cu cineva. Aspecte bune pe plan financiar. Sudarea echipei, niște relații consecvente sunt în avantajul lor. Sunt în căutarea unor parteneri de lucru sau a unor oameni care să le facă treaba.

Gemeni

Sunt dispuși să se îndrăgostească și sunt foarte jucăuși. Sunt foarte multe elemente karmice până pe 10 septembrie. Lucrurile le scapă printre degete dacă nu sunt atenți. Trebuie să evite să-și facă partenerul gelos. Ei pot să-și facă foarte ușor relații și legături, iar asta poate da un sentiment de nesiguranță partenerului.

Rac

Această perioadă este menită să aducă liniște. Cei care sunt într-o relație poate vor să o consfințească, să-i ofere o temelie. Au tendința de a fi un pic directivi, de a face reguli, de a-și impune un ritm. Tind să fie un pic fermi și rigizi. Nu vor să fie luați de fraieri.

Leu

Au o perioadă foarte comunicativă în dragoste. Explică multe, întreabă multe, sunt puși în situația de a se justifica. Au chef de flirt, sunt amuzanți, cuceresc ușor. Este o lună minunată pentru cei singuri.

Fecioară

Venus în Balanță pune preț pe propria persoană și învață Fecioarele să-și cuantifice mai prețios abilitățile, capacitățile, adică să aibă mai multă prețuire pentru cum sunt și ce fac ele. Asta înseamnă să regrete mai puțin și să fie torturate mai puțin de rușine sau vinovăție.

Balanță

Venus este în semnul vostru zodiacal. Asta înseamnă că de la voi se așteaptă înțelegere, răbdare, atenție și tact. Până pe 10 septembrie puteți să fiți puși în situații similare cu cele din trecut, în care ați fost mai îndârjiți, mai asprii. Înțelegeți că acea atitudine nu v-a adus nimic bun. După 23 septembrie, Venus intră în Scorpion și vrea să vă aducă bani.

Scorpion

Luna septembrie este o lună a primirii în care mulți oameni pot să se trezească cu tot felul de daruri, servicii pe care alții îi fac pentru ei. După 10 septembrie și până pe 23 septembrie, aspectele bune pe care Venus le poate face cu Jupiter poate să le aducă un avantaj chiar dintr-o situație rea.

Săgetător

Este o perioadă de relaționare colectivă sau ies cu partenerul în colectivitate, acolo unde sunt evenimente la care participa mai mulți oameni. Sunt un pic enervați până pe 10 septembrie dacă li se face program sau programul lor este constrâns.

Capricorn

Venus aduce niște responsabilități în relațiile apropiate, dar și și onoare și demnitate, cavalerism pentru bărbații Capricorn, dorința de a impresiona, de a-și face datoria. Pentru femeile Capricorn aduce exigență, pretenții, elitism.

Vărsător

Septembrie este o lună relațională în care Vărsătorii pot să simtă nevoia să vorbească despre planuri de viitor. Unii își propun să facă drumuri pentru a întâlni persoanele iubite sau să le ajute pe ele să facă un drum spre Vărsători.

Pești

Așteaptă mult de la oamenii apropiați să primească ce-și doresc. Visează mult, își doresc multe, doar că își dau seama că nu e contextul, nu e loc, au visat și altădată. S-au aventurat și nu trebuie să o mai facă și de data aceasta. Dacă oamenii promit, asta nu înseamnă că se țin de cuvânt.

Spynews
Iustina de la Insula iubirii, prima imagine cu fetița ei și a lui Cornel! Postarea cu care și-a înduioșat fanii / FOTO
Bzi.ro
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
Fanatik.ro
Vacanța unei românce s-a transformat într-un coșmar. A lăsat pe altcineva să-i conducă mașina prin Istanbul, aflându-se în dreapta, și a rămas fără ea. Polițiștii i-au confiscat-o: „Cei de la Consulat m-au băgat și mai tare în ceață”
Capital.ro
Când se schimbă, de fapt, banii în România? Se va trece la Euro: Ani foarte grei
Playtech.ro
CUTREMURĂTOR! Drama prin care a trecut Selina. Detalii șocante din trecutul iubitei lui Victor Slav
DailyBusiness
BANI GREI pentru educație! Iată cât costă începutul școlii în România
Adevarul
Vladimir Putin schimbă tactica pentru a îngenunchea Ucraina
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după percheziții. “Câtor studente le-ați zis să se dezbrace?” Sociologul: “Hai, măi, lăsați-mă! “
Spynews
Cele mai frumoase imagini de la botezul fiicei Laurei Cosoi! Ce nu s-a văzut până acum de la marele eveniment | FOTO
Evz.ro
Cele mai nebunești acțiuni ale marilor „spioni” Coldea și Dumbravă constatate de DNA
Ego.ro
”M-au torturat ca pe Isus!” Ce a pățit în închisoare Gheorghe Dincă
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Bomba anului! Ilie Năstase se 'călugăreşte'. Se retrage lângă mănăstire
Playsport.ro
ĂSTA e apartamentul INDECENT al lui Țiriac! E cât 10 terenuri de tenis și are pat cât o „garsonieră”, de 16 metri pătrați, tapițat cu piele de elefant
kanald.ro
Ea este Andreea, tânăra de doar 18 ani care a fost lovită mortal de un TIR! Adolescenta coborâse din microbuz și a vrut să traverseze strada
Capital.ro
Traian Băsescu s-a cutremurat: Îl plângea că e pe moarte! Răsturnare totală de situaţie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
Naționala României a ajuns în Priștina pentru debutul în Nations League împotriva Kosovo
MediaFlux
L-au ciuruit. DONALD TRUMP, mai sărac cu 163 milioane de dolari
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...