Horoscopul norocoşilor. Cele TREI ZODII care NU stau cu GRIJA BANILOR

Unele zodii nu se stresează din cauza banilor și este la fel de simplu. Nu înseamnă că sunt bogați sau au totul înțeles. Doar că nu au găsit niciodată că finanțele sunt atât de interesante.
Alina Costache
25 aug. 2024, 14:00
Horoscopul norocoşilor. Cele TREI ZODII care NU stau cu GRIJA BANILOR

Pentru unele zodii, banii chiar le fac lumea să se rotească. Economisesc cât pot, urmăresc locuri de muncă bine plătite și se stresează din cauza punctelor cardului de credit. Dar pentru alte zodii, ei nu au deseori nimic mai mult decât un card de debit de încredere și câteva bancnote de cinci dolari în portofel – și nu le-ar avea altfel.

Unele zodii nu se stresează din cauza banilor și este la fel de simplu. Nu înseamnă că sunt bogați sau au totul înțeles. Doar că nu au găsit niciodată că finanțele sunt atât de interesante.

Horoscop septembrie 2024 Neti Sandu. Toamna se numără norocul, după Mercur retrograd. Marte șurubărește, dă cu ciocanul, cu dalta, pentru reparaţii, iar o zodie este protejată de un triunghi echilateral de aer

Zodiile care se încadrează sub această umbrelă sunt adesea într-un stil de viață minimalist, accesibil. Adoră o garsonieră minusculă, excursiile la magazinul de uz casnic și evadarile modeste, așa că nu îi vei auzi niciodată stresându-se din cauza achizițiilor cu buget mare sau a datoriilor.

În cazul în care unul dintre acești membri ai zodiacului se îmbogățește, probabil că nu vor lăsa să le ajungă la cap. Mulți văd banii ca pe ceva care vin cât de repede trec, așa că, dacă sfârșesc prin a fi rupt din nou, vor ridica din umeri și vor spune „C’est la vie”.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Gemenii sunt prea relaxați ca să-i pese de bani.

Fiind un semn de aer guvernat de Mercur, principala prioritate în viață a unui Gemeni este să petreacă, să se distreze și să meargă acolo unde îi duce vântul.

Acesta este prietenul tău haotic, care nu își poate permite să meargă la brunch, care pare să aibă întotdeauna probleme cu mașina și care nu a putut să-ți spună diferența dintre un card de credit și unul de debit. Și totuși, ei sunt cea mai fericită persoană pe care ai întâlnit-o vreodată.

Horoscop Urania 24-30 august 2024. Venus în Balanţă, planeta iubirii într-o zodie a relaţiilor, aduce noi poveşti de iubire şi rezolvarea conflictelor din relaţii

Gemenii găsesc o modalitate de a se distra cu un buget redus. Își vor invita cei mai buni la o cină sau o seară cu pizza sau te vor întreba dacă dorești să te plimbi gratuit prin parc. Relația lor slabă cu banii i-a făcut foarte creativi, așa că sunt, de asemenea, persoana perfectă pe care să o suni atunci când vrei să faci economii și te vor ajuta să ai o viziune pentru piese pe care în mod normal nu le-ai lua.

Săgetător (22 noiembrie – 21 dec.)
Săgetătorii merge cu fluxul, chiar și atunci când nu au mulți bani.

Săgetătorului nu îi pasă foarte mult de bunurile materiale sau de banii necesari pentru a le obține. Sunt fericiți să treacă cu prietenii, cu câinele lor și cu drumul liber. Atâta timp cât se simt nelegați, asta este tot ce pot cere.

Capacitatea lor de a vedea viața în acest fel ar putea avea ceva de-a face cu norocul lor continuu. Fiind un semn guvernat de Jupiter, planeta abundenței și expansiunii, lucrurile par să funcționeze întotdeauna în favoarea lor – chiar dacă nu sunt pricepuți din punct de vedere financiar și rareori își planifică viitorul.

Principala prioritate a acestui semn de foc este să călătorească și să se distreze, dar nu sunt pretențioși cu privire la modul în care se întâmplă. Se vor urca într-un tren, se vor plimba cu un prieten sau vor aștepta un bilet ieftin la aeroport care nu include bagaj de mână. Dar unul pe care nu îl vor face este stresul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Cel mai bun oraș din România pentru tineri. Aici e bine să locuiești, duci o viață frumoasă și liniștită
Capital.ro
Vine decizie la mașinile pe benzina și motorină. Vor fi suprataxate
Playtech.ro
ȘOC! Mădălina Ghenea, așa cum NU ai văzut-o niciodată. Imaginile pe care le vrea ȘTERSE
DailyBusiness
A fost activat sistemul de CONDUS FĂRĂ MÂINI. Poate fi încercat 3 luni, fără costuri
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Stațiunea de vie pentru pensionari. Este locul ideal din România
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Șoferii nu mai scapă de închisoare. 10 ani chiar dacă NU ești la volan
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
O femeie din California a utilizat tehnologia pentru a identifica hoții de corespondență
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...