Horoscopul norocoşilor. Ziua săptămânii pentru fiecare zodie în care i se permite orice

Fiecare nativ are o zi a săptămânii plină de oportunități, când va avea succes în toate. Aflați care este această zi în funcție de zodia în care v-ați născut.
Filip Stan
22 aug. 2024, 16:18
Horoscopul norocoşilor. Ziua săptămânii pentru fiecare zodie în care i se permite orice

Horoscopul norocoşilor Berbec
Pentru încăpățânatul Berbec, zilele de marți sunt pline de noroc. Cu planeta guvernatoare Marte care îi dă energie, curaj și entuziasm, ziua de marți este ideală pentru a face pași îndrăzneți și pentru a vă urmări ambițiile. Dar și pentru a reaprinde pasiuni și a învinge provocări.

Taur
Taurul, guvernat de Venus, își găsește norocul vineri. Este ziua lui specială pentru a atrage abundența și cele mai bune lucruri. Vineri oferă oportunități de a vă răsfăța cu cele mai bune lucruri ale vieții și de a vă îngriji de relații.

Mihai Voropchievici a dezvăluit numărul misterios asociat atât cu norocul, cât şi cu nenorocirile. Nu este nici 13, nici 66!

Horoscopul norocoşilor Gemeni
Gemenii vor prospera miercuri, spun oamenii de știință, datorită planetei guvernatoare Mercur. Zilele de miercuri sunt perfecte pentru comunicare, relaționare și explorarea ideilor noi. Profitați de această zi pentru a vă exprima, a vă angaja în conversații stimulative și activități intelectuale.

Rac
Emoționalul Rac își găsește norocul în zilele de luni, guvernate de Lună. Aceasta le dă imboldul să se îngrijească și să se conecteze cu cei dragi. Mai mult, în zilele de luni, Racul va reuși să-și redescopere latura intuitivă.

Leu
Leii sărutați de Soare strălucesc cel mai mult duminica. Vor radia în această zi și vor fi plini de creativitate Leilor li se recomandă ca în această zi să se bucure de lumina reflectoarelor, să-și urmărească pasiunile și să se exprime în stilul lor caracteristic.

Horoscopul norocoşilor Fecioară
Fecioarele analitice își găsesc norocul miercurea, ziua guvernată de Mercur. A treia zi a săptămânii oferă modu perfect pentru o planificare meticuloasă, organizare și atenție la detalii. Scufundați-vă în proiecte cu precizie și eficiență miercuri.

Balanță
Balanțele echilibrate prosperă vinerea, guvernată de Venus. Această zi oferă oportunități pentru cultivarea armoniei, frumuseții și conexiunilor sociale. Răsfățați-vă cu acte de creativitate, eleganță și diplomație pentru a vă spori norocul.

Horoscop 23 august 2024. Zodia cu triplu noroc, e avansată la job, are fluturaşi în stomac şi câştigă jackpot-ul la Loto

Scorpion
Scorpionii își valorifică norocul marți, ghidați de Marte. Această zi vă alimentează determinarea, pasiunea și rezistența, dându-vă puterea să depășiți obstacolele și să vă urmăriți dorințele. Scufundați-vă în experiențe de viață!

Horoscopul norocoşilor Săgetător
Săgetătorii aventuroși își găsesc norocul joia, zi guvernată de Jupiter. Este momentul să vă extindeți orizonturile, oferind oportunități de creștere și explorare. Îmbrățișați spiritul aventuros al zilei de joi pentru a vă urmări visele fără teamă.

Capricorn
Capricornii ambițioși prosperă sâmbăta, zi guvernată de Saturn. Sâmbetele sunt ideale pentru avansarea în carieră și planificarea pe termen lung. Canalizați perseverența lui Saturn pentru a vă atinge obiectivele și pentru a construi o bază solidă pentru succes.

Horoscopul norocoşilor Vărsător
Vărsătorii inovatori își găsesc norocul miercurea, datorită planetei lor guvernatoare Uranus. Miercurea stârnește originalitatea și gândirea neconvențională. Îmbrățișați schimbarea!

Peștii
Peștii visători își găsesc norocul joia, guvernată de Jupiter. Joia inspiră creștere spirituală, intuiție și compasiune. Este momentu să vă aventurați în activități creative, conectați-vă cu sinele tău interior și îmbrățișează-ți bucuria.

Spynews
Cine e presupusa iubită a lui Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu. Primele declarații ale tinerei despre relația pe care o are cu antrenorul
Bzi.ro
Anna Lesko a încins atmosfera pe plajă, în costum de baie! Artista arată senzațional la 45 de ani!
Fanatik.ro
Animalul din România pe care nu vrei să-l vezi niciodată. E abil în camuflaj și e mai periculos decât un urs înfometat
Capital.ro
Românii care au interzis să conducă. Legea nu le permite să se urce la volan
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă! Vlăduța Lupău, apariție spectaculoasă la botezul fiului său. Detaliul unic pe care puțini l-au observat
DailyBusiness
VESTE BUNĂ pentru pensionarii necăjiți care au primit pensii tăiate. E DECIZIA MOMENTULUI!
Adevarul
Silver, soldatul rus care și-a aruncat în aer comandanții și a dezertat la ucraineni. „Nu am vrut să mor pentru Putin”
Spynews
Mihai Trăistariu vrea să fie readus la viață cu ajutorul unei proceduri de criogenare. Câte sute de mii de euro trebuie să plătească: ”Mi-am anunţat şi prietenii”
Spynews
Mesajul lui Ed Sheeran pentru români, înainte de concertul de sâmbătă! Ce trebuie să știe cei care și-au cumpărat bilete la show-ul îndrăgitului cântăreț / VIDEO
Evz.ro
Veștile pe care bugetarii nu voiau să le audă. Ce se întâmplă cu salariile
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
Imagini noi cu criminalul doctoriţei din Brăila. E dovada care îi distruge apărarea. Ce s-a prezentat azi la tribunal poate fi cheia care închide celula lui Maricel Mihai
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Ministrul Muncii vine cu clarificări, după scandalul recalculării pensiilor: „Pensia nu scade”. Ce se întâmplă cu pensiile românilor de la 1 septembrie
Capital.ro
S-a pus lacătul! Decizia luată de penitenciarul în care se află Elena Udrea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Revolutie in sistemul de pensii pentru femei! Varsta de pensionare creste in 2024, dar se introduc noi beneficii pentru mame
MediaFlux
TRUMP se RĂZBUNĂ! Ce i-a FĂCUT Kamalei Harris. Susținătorii său au rămas UIMIȚI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...