Horoscopul prezidenţialelor: Destinul României este pe axa Fecioară-Pești! Ciucă nu trece de primul tur, Ciolacu are o zodie de expansiune, iar Lasconi are „o misiune de sacrificiu”. Simion are Nodurile Lunare pe axa Berbec-Balanţă

Astrologii au intrat şi eu în campania electorală, calculând poziţia planetelor pentru principalii candidaţi la prezidenţiale.
Filip Stan
06 sept. 2024, 17:04
Horoscopul prezidenţialelor: Destinul României este pe axa Fecioară-Pești! Ciucă nu trece de primul tur, Ciolacu are o zodie de expansiune, iar Lasconi are

Horoscopul prezidenţialelor: Astrologul Cristina Demetrescu a analizat harta astrală a lui Nicolae Ciucă, liderul PNL, şi candidatul la alegerile prezidențiale din acest an. Într-o analiză, bazată pe date publice, astrologul a vorbit despre vocația lui Nicolae Ciucă, dar şi ce contribuție poate avea el, mai ales pe partea financiară, acolo unde ţara noastră încă are probleme. Există şi anumite limite în carieră chiar dacă liderul are una din cele mai bune planete în zodia Racului, zodie care, de altfel, este şi ascendentul României.

„Domnul Nicolae Ciucă este născut în zodia Vărsătorului. Deși România este o țară Vărsător, Vărsătorul este poziționat pe harta țării noastre, pe un sector foarte conflictual. Adică este o chestiune acolo care nu este cea mai, să zicem, potrivită. Nicolae Ciucă are un rol de sacrificiu. Da, are o hartă de militar, de general, are așa ceva pentru că axa Fecioră-Peşti chiar se așează pe astrograma României, destinul României este pe axa Fecioară-Pești.

Marcel Ciolacu îl ironizează pe Ciucă după ce a luat masa la popota Academiei Forţelor Terestre împreună cu studenţii: „E drept, nu am mâncat fasole verde teci, dar a fost foarte, foarte bun”

Dar România este o țară care a trecut de-a lungul istoriei prin foarte multe perioade grele. Noi încă trecem, noi încă ne chinuim. Nu știu dacă înțelege cineva lucrul ăsta, probabil că da. Noi nu suntem acolo unde ne-am dori să fim. Noi tot timpul suntem într-o stare aspirantă, așa ca să ajungem unde ne dorim: să ne aliniem cu Occidentul, să ne modernizăm, să fim așa cum trebuie”, a spus astrologul Cristina Demetrescu.

Care este, din punct de vedere astral, poziţia culminantă a lui Nicolae Ciucă
„Din punctul meu de vedere, pe o poziție culminantă a hărții dumnealui, un Neptun pe casa carierei cred că nu aduce întotdeauna cele mai înalte poziții. Adică are poziție înaltă câtă vreme este vocația dumnealui. Adică dacă dumnealui este un militar de vocație, este, să zicem, chiar și un politician de vocație Neptunul ăsta te poate aduce până într-un anumit punct, ca să spunem așa, adică de la punctul respectiv încolo este o iluzie. Este bine să nu ne iluzionăm că putem să ne ducem mai sus decât trebuie.

Nicolae Ciucă

Pentru că dacă depășim o anumită graniță putem dezamăgi și atunci fiecare este bine să-și drămuiască foarte atent puterea, vocația ș.a.m.d.

Horoscopul prezidenţialelor: În turul I spuneam că Luna este în zodia Fecioarei, nu este poziționată foarte bine pe harta dumnealui, este poziționată pe casa a 8-a a Scorpionului, care poate să prezinte o pierdere.

Deci eu nu l-aş vedea. Repet, sunt doar niște păreri astrologice. Nu am orele dumnealui de naștere, dar asta nu înseamnă că eu când analizez o astrogramă nu le iau pe toate părțile. Adică eu pot foarte bine să fac anumite predicții în funcție de această astrogramă, fără oră de naștere.

Luna în fecioară pentru vărsător nu este o poziție atât de bună, ceea ce înseamnă că domnul Nicolae Ciucă este foarte posibil să nu treacă de primul tur”, a mai explicat astrologul Cristina Demetrescu.„Are planete bune. De exemplu, dumnealui are cea mai bună dintre planete, Jupiter, pe zodia Racului, care este ascendentul țării noastre, soarele este chiar în vărsător.

Adică, eu cred că domnul Ciucă este un foarte bun patriot și părerea mea este că rolul și sensul vieții dumnealui este să scoată România, dacă există un plan în sensul ăsta de guvernare, nu știu dacă va fi prim-ministru, dacă va face ceva în sensul ăsta, dar să scoată România din această negură a datoriilor pe care și le face.

Adică destinul dumnealui este zodia Taurului care privește mai mult pârghiile financiare. Deci cumva România să nu mai fie o țară atât de îndatorată, să existe un plan de investiții pentru viitor în România, să fie o țară productivă, să fie o țară profitabilă.

Deci, dacă interesează strict ce ar putea să facă în sensul acesta, nu știu, pentru că un malefic pe care îl ai în zodia Berbecului, de altfel și domnul Geoană îl are, înseamnă că, cel puțin în viitorul apropiat, vom continua în același trend să fim într-o zonă extrem de conflictuală”, a mai spus astrologul.

„Dar, părerea mea este că următorul președinte va fi mai temperamental decât domnul Iohannis. Adică va fi o persoană care va lupta mai mult.

Cu destinul în zodia Berbecului, România trebuie să arate că este o țară puternică, o țară cu personalitate, o țară care nu este vulnerabilă. Şi aici, din punctul meu de vedere, retorica trebuie puțin schimbată”, a spus astrologul Cristina Demetrescu, într-un interviu pentru Antena 3 realizat de Mirela Voicu.

 

Horoscopul prezidenţialelor: Ce spune harta astrală despre Elena Lasconi. Demetrescu: „Se petrece ceva cu destinul ei”

Elena Lasconi si George Simion

Astrologul Cristina Demetrescu a analizat harta astrală a Elenei Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel şi candidatul USR la alegerile prezidențiale din acest an. Conform analizei, Lasconi pare să aibă cea mai bună dintre planete pe casa politicii, domeniu unde astrologul recomandă să fie continuat procesul de construcţie. Mai mult, liderul USR pare să aibă şi o misiune de sacrificiu în această funcţie de care ar fi conștientă. Una din cele mai mari calității ale sale este comunicarea, care o poate ajuta pe viitor, inclusiv la candidaturile ulterioare. Însă, datele actuale indică o contribuție la nivel politic direcționat spre comunitate şi nu în interes personal.

„Pe Elena Lasconi nu știu în ce zonă s-o plasez. Am data de naştere, dar nu am ora, deoarece dacă era născută pe la 4:00 sau ceva de genul era Berbec, după ora 4:00 este Taur. Ar trebui să-mi asum că este Taur, că este cea mai mare probabilitate. Eu am aici 0° Taur și 0:07 la ora o la ora ascendentului. Dacă s-a născut imediat după miezul nopții, s-ar putea să fie Berbec. Dacă nu, probabil că este Taur.

USR anunţă că va candida pe cont propriu la alegeri, după ce negocierile cu PNL şi REPER s-au împotmolit: „Pretenţiile lor au fost nerezonabile şi imposibil de pus în practică”

Doamna Lasconi are cea mai bună dintre planete, Jupiter, marele benefic, pe o poziție culminantă pe casa politicii și pe zodia politicii, pe zodia Capricornului, ceea ce e o chestiune extraordinar de bună. Pentru că are șanse să construiască. Nu știu dacă are șanse reale în de data asta (n.r alegerile prezidențiale), dar cred că are șanse foarte mari în viitor.

Aici e o chestie care trebuie să o construiești, adică trebuie ca numele tău trebuie să devină și mai sonor și mi se pare că candidatura dumneaei la aceste alegeri este o trambulină extraordinară pentru a sălta cota dumneaei și de a demonstra până la urmă care este capacitatea dumneaei de a conduce această țară.

Are destin în zodia Vărsătorului, care este zodia țării noastre. Dar trei planete din Gemeni îmi spun mie că geamănul ăsta, care este o zodie dublă, poate să aibă mai multă legătură cu o viitoare candidatură. Deci nu înseamnă că nu are șanse în momentul de față. Înțeleg că este destul de bine plasată în sondaje și eu o văd cu Luna care o definește pe dumneaei ca femeie, ca personalitate, în zodia care este ascendentul României. Mie mi se pare că este un fel de mămică a țării. Adică dacă într-adevăr câștigă poziția de președinte, eu o văd într-o lumină foarte bună”, a spus astrologul Cristina Demetrescu.

Horoscopul prezidenţialelor: „Are calitatea comunicării. Are o combinație foarte bună. Singurele probleme sunt anumite tipuri de scandaluri legate de banii de campanie sau ceva de genul. Să fie foarte atentă pe partea asta, la campanie, că au mai pățit-o și alții la un moment dat. Adică să facă tot toate lucrurile așa cum trebuie, corect și cu cât mai puține costuri. Degeaba băgăm bani în marketing dacă nu transmitem ceva. Saturn, Venus, Marte, poate să fie foarte incisiv așa pe comunicare și poate să transmită un mesaj, din punctul meu de vedere, destul de natural, care să vorbească pe limba tuturor.

Și repet, depinde de zodie. Dacă este Berbec, luptă, dacă este Taur, cred că poate să construiască și poate să fie foarte răbdătoare. Dar într-adevăr, se petrece ceva cu destinul dumneaei. Este planeta Pluton, care trece peste destinul tuturor. Pentru că Pluton e o planetă care are o un tranzit foarte lung de vreo 248 de ani și se produce o schimbare majoră în destinul dumneaei odată cu această candidatură. Adică e o chestie care o pune cumva pe soarta țării. Sfatul meu ar fi să continue să construiască în plan politic.

Surprize pot exista. Îmi place acest benefic pe care îl are pe în poziție culminată, ceea ce poate să însemne că poate să fie un politician, așa cum ar trebui să fie un politician, care să facă politică de vocație pentru oameni, nu pentru el însuși.

Destinul dumneaei este în Vărsător. Oamenii care au destin vărsător sunt oameni direcționați către interesele comunității, nu către interesele lor personale. Din contră, sacrifică ceva la nivel de viață personală. Este conștientă de felul în care sacrifică. Nu este genul de persoană pusă pe căpătuială. Asta este părerea mea”, a spus Cristina Demetrescu.

Cum ar reprezenta Elena Lasconi România pe plan internațional
„Aș zice că și pentru dumneaei Jupiter este o planetă care guvernează planul internațional și mai ales că vorbim despre comunicare, cred că foarte bine. Şi cred că orice persoană decentă, care știe ce înseamnă prerogativele funcției de președinte, te poate reprezenta bine atâta vreme cât păstrezi un echilibru. Un președinte de țară este, în primul rând, un președinte pentru țara lui.

Noi trăim într-o epocă în care trebuie să fim uniți cu Europa și cu NATO și cu evident că interesele ni le cunoaștem cu toții în această perioadă”, a spus Cristina Demetrescu, într-un interviu realizat de Mirela Voicu pentru Antena 3 CNN.

Horoscopul prezidenţialelor:  Marcel Ciolacu, horoscop complet. Ce îi caracterizează personalitatea

Marcel Ciolacu s-a născut sub semnul Săgetătorului, ceea ce îi conferă un caracter destul de curajos. Astrologii susțin că este o persoană gata să depună muncă și să facă eforturi considerabile.

În plus, premierul ar putea fi considerat un individ rezistent, capabil să își continue cariera politică până la o vârstă înaintată.

Marcel Ciolacu și influențele astrale ale zodiei

Astrologii afirmă că buletinele de vot ar putea fi favorabile pentru Ciolacu atât timp cât luna se află în poziție culminantă în primul tur. Aceasta indică faptul că el ar putea să treacă de prima rundă.

Totuși, în prezent, astrologii finalizează toate astrogramele și observă că luna este într-o poziție nefavorabilă, ceea ce ar putea fi mai avantajos pentru Mircea Geoană.

„Marcel Ciolacu dacă ar fi să fie președinte, el încă nu și-a arătat tot potențialul, dar Săgetătorul este o zodie a ceea ce înseamnă internațional, adică ăsta este scopul și rolul pentru care se naște un Săgetător. Să iasă în lume, să te reprezinte, să să călătorească, să fie expansiv, să se aventureze.

Da, dumnealui nu cred că și-a arătat cel puțin până în momentul de față (n.r. întreg potențialul) Adică pare genul de personalitate mai neaoșă, dar bineînțeles că ar putea să facă față fără niciun fel de problemă”, sunt de părere astrologii consultați de antena3.ro.

Cum a trăit Marcel Ciolacu meciul România - Ucraina! Primul ministru, în extaz la fiecare gol marcat de națională

Cum a trăit Marcel Ciolacu meciul România – Ucraina! Primul ministru, în extaz la fiecare gol marcat de națională

Ce mai spun astrele despre premier

Ca orice persoană născută sub semnul Săgetătorului, Marcel Ciolacu manifestă o dorință de expansiune și de depășire a limitelor personale, având o credință puternică și o filozofie de viață bine definită.

În timp ce zodia reflectă personalitatea și energia exterioară a unei persoane, poziția Lunii la momentul nașterii dezvăluie aspectele interioare, emoțiile și reacțiile profunde.

În acest caz, Luna se află în Balanță, ceea ce indică o nevoie de echilibru și de armonizare a diferitelor perspective. Persoanele cu Luna în Balanță cum e cazul lui Marcel Ciolacu, sunt, de asemenea, atente la detalii și au un simț estetic bine dezvoltat.

Ele nu funcționează bine fără parteneriate și strategii în acest sens, simțindu-se neliniștite fără acestea, scrie evz.ro

Astrograma lui George Simion arată „un moment important”: Până în ianuarie 2025, va avea parte de evenimente memorabile

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat portretul astrologic al lui George Simion.  George Simion, deputat și președinte al partidului AUR, s-a născut pe 21 septembrie 1986, în Focșani, județul Vrancea. Observăm că este un nativ Fecioară. Zodia reprezintă nucleul personalității. Deci avem de-a face cu un nativ foarte pragmatic, atent la detalii, meticulos, muncitor, critic (mai ales cu sine), perfecționist, dornic să rezolve probleme, (prea) rațional.

Luna, astrul care ne arată cum simțim și cum procesăm emoțiile, dar și guvernatorul astrogramei, se afla la 29 grade Berbec. În teoria astrologică, ultimul grad al unui semn zodiaca l(semnul are 30 grade) este unul special. Este denumit grad anaretic. Orice planetă așezată la gradul 29 nu se supune deloc regulilor. Și cum Luna este în Berbec, semnul pionieratului, avem o persoană cu multă ambiție, curaj, dorință de a lupta și câștiga întotdeauna, dar și furie îmbuteliată.

Mercur, astrul comunicării și al gândirii, se afla în Balanță. Aici, Mercur este precum un justițiar, vobește tot timpul de dreptate, de moralitate. Careul cu Neptun îl poate face nehotărât și evitant câteodată.

Marte, planeta masculinității și a acțiunii, se afla în Capricorn. Dacă este să ni-l imaginăm pe George Simion precum un soldat, am avea unul focusat, încăpățânat, care nu se teme de sarcini grele, cu țeluri înalte. Și cu multă multă răbdare! De fapt, am avea comandantul trupelor. Aici avem un mic paradox. Cu Luna în Berbec simte nevoia să acționeze imediat, dar Marte în Capricorn îl ponderează astfel încât să își atingă obiectivele.

George Simion are ascendentul în Rac. Ascendentul reprezintă filtrul tău către lume și modul în care te percep ceilalți, fizic, dar și ca prima impresie. Ori Racul este semnul familiei, al rădăcinilor, al tradițiilor, al casei. Deci nativul este privit ca un om al poporului.

Cu Nodurile Lunare pe axa Berbec (Nodul Nord) -Balanță (Nodul Sud), menirea lui George Simion este aceea de a învăța să negocieze. Dar nu doar pentru alții, cum a făcut în nenumărate rânduri prin acțiunile lui, ci și pentru el. Și să își asume că relațiile nu sunt perfecte. Să nu accepte ce nu poate fi acceptat. Și cum acum se află chiar la întoarcerea Nodurilor Lunare, un moment important în viața oricum, am putea spune că până în ianuarie 2025, nativul va avea parte de evenimente memorabile.

Spynews
Fiica lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru împlinește doi ani. Ce mesaj emoționat i-a transmis mămică micuței: “Suflețel frumos”
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Ce să nu arunci niciodată în vasul de toaletă, deși multă lume o face. Îți faci praf instalația sanitară dacă nu respecți asta
Capital.ro
Cutremur în TV. Demisie de răsunet la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Marea vedetă a spus adio
Playtech.ro
Ultima oră! Celebrul rapper a murit la 34 de ani. Fanii, în DOLIU!
DailyBusiness
O companie din România oferă BONUSURI „de despărțire” uriașe
Adevarul
Denumirea Transnistria, interzisă de regimul de la Tiraspol și asociată cu fascismul, stârnește îngrijorări în rândul experților
Spynews
Cum explică Ionel Ganea scandalul cu vecinul său. Fostul fotbalist s-a ales cu ordin de protecție emis împotriva sa
Spynews
Cum îl așteaptă Iustina Loghin pe Cornel acasă! Fosta concurentă de la Insula Iubirii îl surprinde / VIDEO
Evz.ro
Alina Sorescu, noi acuzații la adresa lui Alexandru Ciucu. Ce le-a interzis fetițelor
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Cancan.ro
Kate Middleton, operată de urgenţă. Ce I-au descoperit medicii la nivelul capului
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
„Era lumina familiei” O fetiță de 6 ani a murit în mod tragic în timp ce se dădea în leagăn. Cum s-a produs tragedia
Capital.ro
Adio, maestre! Românii îl plâng pe marele cântăreţ. A murit mult prea devreme
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025
substantial.ro
Ungaria refuză plata amenzii de 200 de milioane de euro și oferă migranților transport gratuit către Bruxelles
MediaFlux
TAXĂ pentru HAINE. Vom plăti mai MULT pentru ÎMBRĂCĂMINTE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...