Horoscopul prosperităţii: Cum să-ţi motivezi partenerul, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Sa gasesti motivatia pentru a te schimba pe tine insati, de a renunta la proastele obiceiuri, este o provocare, daramite sa-l determini pe cel de langa tine sa ti se alature in aceasta calatorie plina de incercari! 
Alina Costache
13 mart. 2015, 13:51
Horoscopul prosperităţii: Cum să-ţi motivezi partenerul, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Din fericire, astrele te pot ajuta. Fiecare semn zodiacal este capabil sa faca astfel de schimbari, insa trasaturile zodiilor le pun adesea bete in roate celor care incearca sa ii aduca pe drumul cel bun.

Semnele zodiacale sunt guvernate de planete care la randul lor arunca in joc factori ce impiedica schimbarea. Acestora li se adauga influentele celor patru elemente specifice zodiilor.

Descopera sub ce tip de semn zodiacal este nascut partenerul de cuplu si foloseste trucurile ideale pentru a-l motiva sa te insoteasca pe calea spre fericire si prosperitate in cuplu.

Semne fixe: Taur, Leu, Scorpion, Varsator

Semne mutabile: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti

Semne cardinale: Capricorn, Balanta, Berbec, Rac

Taur

Loialul si amuzantul Taur este unul dintre cele 4 semne fixe ale zodiacului. Fiind element de Pamant, acesta se afla intr-o stransa legatura cu natura. Ceea ce este de-a dreptul enervant la semnele fixe, de Pamant, este sunt foarte atasate de ceea ce detin. Materialisti din fire, Taurii risca sa puna prea mult pret pe partea materiala. 

Taurii sunt incapatanati asa ca nu vor asculta sfaturile celor din jur. Daca vrei sa ii convigi sa procedeze intr-un anumit fel, ai nevoie de foarte multa rabdare. Acestia vor face anumite schimbari daca sunt motivati asa cum trebuie. Mai exact, trebuie sa il faci sa inteleaga ca are ceva de castigat daca va proceda asa cum il sfatuiesti. Mai mult decat atat, Taurul nu trebuie, sub nicio forma, grabit.

Leu

Leul este si semn fix, dar si semn de foc, ceea ce inseamna ca nu numai ca sunt incapatanati, ci si ca sunt pasionali. Acestia isi pun toata energia si tot sufletul in ceea ce fac.

Nativii nascuti in aceasta zodie sunt egocentristi asa ca iti va fi foarte greu sa ii convingi ca ar trebui sa procedeze altfel decat cred ei. Asadar, daca vrei sa motivezi un Leu trebui sa il faci sa creada ca nu tu, ci el isi doreste sa faca anumite lucruri. E nevoie de multa indemanare, dar si de rabdare, pentru a reusi sa il determini sa procedeze intr-un anumit fel. 

Scorpion

Semn fix si, totodata, semn de apa, Scorpionul gandeste emotional asa ca va fi destul de greu sa il motivezi sa renunte la lucruri si obiceiuri ce tin de trecut. 

Santajul emotional este cea mai buna metoda pe care o poti folosi pentru a motiva un Scorpion. Spune-i intotdeauna cat de mult il iubesti inainte de a-i cere sa faca ceva si nu uita sa ii oferi si o recompensa.

Barbatul Scorpion are simtul umorului foarte bine dezvoltat asa ca il vei motiva sa faca un anumit lucru atata timp cat il convingi ca e foarte distractiv si amuzant.   

Descopera celelalte zodii pe feminis.ro.

Spynews
Andrei de la Mireasa, sezonul 7, și iubita lui s-au despărțit după o lună de relație. Care ar fi motivul separării și ce spune și despre Simona
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum să faci carnea pe grătar fără să se lipească. Trucul simplu pe care orice gospodină trebuie să îl cunoască
Capital.ro
UNGURII vor banii românilor. Ungaria face o mutare istorică în 2024
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Noua Comisie Eropeană va fi condusă tot de Ursula von der Leyen. Care sunt candidații propuși de guvernele țărilor din UE?
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Ce preț trebuie să plătești dacă vrei să faci plajă pe cearșaf, în Mamaia. Poate fi mai scump decât închrierea unui șezlong
Spynews
Cristina Rotaru de la Insula iubirii, mesaj cu subînțeles, după ce soțul ei, Andrei, s-a sărutat cu ispita Diandra? „Să nu fiu apreciată, iubită...” | FOTO
Evz.ro
Stațiunea de basm din România. Turiștii găsesc aici un Rai
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pensionarii care pot primi 250 de lei în plus de la Casa de Pensii! Ce trebuie să facă până la finalul lunii iulie
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
NASA și Boeing întârzie întoarcerea astronauților de pe Stația Spațială Internațională din cauza problemelor tehnice ale navei Starliner
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!